IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Już po punkcji. Pobrano 13 kumulusów, ale ile dobrych komórek dowiem się pewnie dopiero jutro. No i jutro zobaczymy jak się pozapładniały. Proszę o kciuki:)
opu, Requiem, Mimi86, zapominajka, OctAngel, gosia81, Mimbla, Justi86, elcia_aa, Karolina1111, Marcia89, kassik, V., Anuszka, ComeToMeBaby, Tosia 1981, Bianka4, Asiula86, sylvuś, Beata.D, Konwalia, Antonelka, Fedra lubią tę wiadomość
V.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
nick nieaktualny
-
Arlenka możesz na mnie liczyć
Opu podziwiam Cie za cierpliwośćJa chyba bym nie wytrzymała tyle dni:))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 10:59
arlenka lubi tę wiadomość
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
nick nieaktualny
-
Hej,
ja właśnie otrzymałam telefon z Kliniki. Trochę się podłamałam bo z 4 komórek tylko jedna była dojrzała (może w tym tkwi problem, że te komórki mi nie dojrzewają?). Teraz siedzę i wyje bo schodzą ze mnie nerwy. Ta dojrzała komórka na szczęście się zapłodniła więc mamy jedną Szansę na szczęście:) Jutro o 9:00 wizyta i okaże się czy transfer jutro czy za miesiąc. Trzymajcie kciuki aby moja Kruszynka przetrwała.
Sylwia daj znać co u Ciebie.
Arlenka trzymam kciuki o jak najwięcej dojrzałych.arlenka, Mimbla, Inska, V., Anuszka, ComeToMeBaby, Bianka4, Reni555, emeska, Asiula86, Fedra lubią tę wiadomość
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
Walcząca kciuki trzymam, skoro jest jeden zarodek to musi to być ten właściwy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 11:04
Oligospermia
2 IUI
25.01 pick up 9 zarodków zamrożonych
Transfer 1.03 zarodek 4aa 6dpt bhcg 33, 8dpt 69, 10dpt 148 13 dpt 744:))), 18 dpt 5518:)
-
Dziewczyny mam pytanie odnośnie tego ewentualnego transferu. Mam przepisany lutinus rano i wieczorem. Czy gdyby jutro mial byc transfer to rano brac ten dopochwowy Lutinus? Nie będzie to przeszkadzało w transferze?
Dwie nieudane IUI
2 nieudane ICSI - 3 transfery - dwie ciąże biochemiczne
Szczepienia immunologiczne
do 31.12.2016 liczymy na naturalny Cud potem 3 procedura
Odpuść, odpocznij, odzyskaj siły... Dopiero wtedy będziesz mógł zacząć na nowo walkę, dopiero wtedy będziesz mógł wygrać. -
nick nieaktualny
-
Walcząca trzymam kciuki żeby ten jeden był właśnie tym właściwym
Zapominajka dziewczyny tu kiedyś pisały ze na jeden pęcherzyk przypada mniej więcej 200-300 estradiolu o ile nie poknocilammaj- krótki protokół- 6 mrozaczków
15 czerwiec crio 2x8a beta: 9dpt- 31,20 /11dpt- 124,8/13dpt -306
-
nick nieaktualnyNeo84 wrote:Arlenka możesz na mnie liczyć
Opu podziwiam Cie za cierpliwośćJa chyba bym nie wytrzymała tyle dni:))
To raczej strach, a nie tam zadna cierpliwość... Obiecalam sobie, ze sikanca nie zrobię. A z betą? Dr powiedziala, ze kobiety robią wczesnie a potem sobie wlosy z glowy wyrywaja bo niska, albo cos tam ... niepotrzebny stres. I mowila, ze np beta zrobiona w 9dpt to poprostu beta zrobiona zbyt wczesnie i nawet lekarz nie jest w stanie ocenic czy prawidlowa.
Mimbla, ComeToMeBaby, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMimi86 wrote:Walcząca trzymam kciuki żeby ten jeden był właśnie tym właściwym
Zapominajka dziewczyny tu kiedyś pisały ze na jeden pęcherzyk przypada mniej więcej 200-300 estradiolu o ile nie poknocilam
Ja mialam cos okolo 1600 a pecherzykow 12, 9 oocytów więc chyba nie do końca z tym 200-300 na jeden ... Pewnie to indywidualna sprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 11:17
-
Walcząca jeżeli rano masz transfer to nie bierz dopochwowo, ja wzielam i lekarz musiał
Wygrzebywać zeby cewnik z zarodkiem sie nie zapchał. Weź po transferze leki dopochwowe.elcia_aa, Bianka4 lubią tę wiadomość
Kwiecień 2015 ICSI brak mrozaczków
Grudzień 2015 IMSI brak mrozakow
Kwiecień 2016 ICSI transfer 2
Lipiec 2016 Crio 1 śnieżynkiKONIEC!
Chcesz rozśmieszyć Boga? Opowiedz mu o swoich planach... -
Walcząca wrote:Hej,
ja właśnie otrzymałam telefon z Kliniki. Trochę się podłamałam bo z 4 komórek tylko jedna była dojrzała (może w tym tkwi problem, że te komórki mi nie dojrzewają?). Teraz siedzę i wyje bo schodzą ze mnie nerwy. Ta dojrzała komórka na szczęście się zapłodniła więc mamy jedną Szansę na szczęście:) Jutro o 9:00 wizyta i okaże się czy transfer jutro czy za miesiąc. Trzymajcie kciuki aby moja Kruszynka przetrwała.
Sylwia daj znać co u Ciebie.
Arlenka trzymam kciuki o jak najwięcej dojrzałych.
Dziękuję i trzymam kciuki za Twoją Kruszynkę! Już kiedyś na forum była dziewczyna z tylko jedną zapłodnioną komóreczką, dziś ma na imię Marceli o ile dobrze pamiętamV.2014 I ICSIX.2014 II ICSI
V.2015 III ICSI
XII.2015 IV ICSI transfer 12.12.
-
Reni555 wrote:Mysza
trzymaj sie
ja też ostatnio przechodziłam i przechodzę próby sił mojego związku
odległość, nieudane próby, stres
ale musi być dobrze
trzymaj się
u nas to juz kolejny taki kryzys a mi sił już brak ...
walcząca trzymam kciuki
opu to już jutrojakie masz przeczucia?✊✊✊✊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 grudnia 2015, 11:22
mysza89
Leczenie od 2012 roku ,stymulacja clo 8 cykli ciąża biochemiczna 11 .10.2013 . 5.2014 clo 6 cykli bez rezultatu, maj 2015 kwalifikacja,12.06.15 @ -zaczynamy anty10.07 start stymulacji -Menopur +gonapeptyl,20.07 pick up,ET 25.07 blastusi 4BB
5.11 crio 4 BB
luty-3BC:(
2018 córeczka
2023 córeczka -
nick nieaktualnyRequiem wrote:Walcząca jeżeli rano masz transfer to nie bierz dopochwowo, ja wzielam i lekarz musiał
Wygrzebywać zeby cewnik z zarodkiem sie nie zapchał. Weź po transferze leki dopochwowe.
Ja Lutinusa biore co 8h o 6 zaczynam. Wiec w dniu transferu wzielam o 6. Transfer mialam o 11,20, ale sam transfer pewnie przed 12 byl, wiec juz ze mnie troche zdazylo wyplynac, a na fotelu gin powiedziala ze wchlania sie dobrze. Nic nie wygrzebywala. Ale to tez 6 godzin od zapodania minelo ...