IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
no to ja chyba źle na antykoncepcje reaguje ,nie dość że od początku ovulastanu leciała mi krew z nosa i wyszła mi opryszczka 2 razy (a 2 tyg biorę) to mam buzie jak po wybuchu granatu
ja też idę długim protokołem ale mam narazie jedno opakowanie gonapeptylu 5 zastrzyków co drógi dzień a później tzn 24.06 dochodzi menopur. punkcja 4.07 a transfer 9.07
Invicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Lady Pink mocno trzymam kciuki za jutro.
Miałam podane 2 blastusie, teoretycznie nie najlepsze bo 1BB i 1BA ale ja uważam ze najlepsze
Ja z tych niecierpliwych jestemCzyli idę i jutro i w poniedziałek, nie wytrzymam do poniedziałku jak nie zobaczę jakiegokolwiek przyrostu bety
aniabbb - mi nic nie było na gonapeptylu,a le jak czytam to każda inaczej reaguje.
Papitka czekam na Twój wynik i trzymam kicuki
Britti a kiedy ty planujesz?lady_pink, papitka29 lubią tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
aniabbb-moja dawka gonapeptylu znacznie róźnie sie od Twojej. Ja dzis mam wizytę i scratching więc dowiem sie jak dalej stosować hormony. Dr mówił że wypisuje mi receptę trochę na wyrost bo jeszcze z refundacja więc zobaczymy na ilu zastrzykach się skończy.
Dziewczyny które brały gonapeptyl- jak długo go brałyście przy długim protokole?? I jak często- co drugi dzić czy codziennie?
Vaina- jak to dwie blastusie "teoretycznie nienajlepsze 1 BB i 1 BA " - podali Ci przecież najlepsze z najlepszych bo z Tobą zastały -
MoNaKo wrote:aniabbb-moja dawka gonapeptylu znacznie róźnie sie od Twojej. Ja dzis mam wizytę i scratching więc dowiem sie jak dalej stosować hormony. Dr mówił że wypisuje mi receptę trochę na wyrost bo jeszcze z refundacja więc zobaczymy na ilu zastrzykach się skończy.
Dziewczyny które brały gonapeptyl- jak długo go brałyście przy długim protokole?? I jak często- co drugi dzić czy codziennie?
Vaina- jak to dwie blastusie "teoretycznie nienajlepsze 1 BB i 1 BA " - podali Ci przecież najlepsze z najlepszych bo z Tobą zastały
Daj znać po scratchingu, ja mam mieć za 2 tygodnie i trochę panikuje
A miałaś histero? To Twoje pierwsze podejście?
Ginka
-
MoNaKo wrote:aniabbb-moja dawka gonapeptylu znacznie róźnie sie od Twojej. Ja dzis mam wizytę i scratching więc dowiem sie jak dalej stosować hormony. Dr mówił że wypisuje mi receptę trochę na wyrost bo jeszcze z refundacja więc zobaczymy na ilu zastrzykach się skończy.
Vaina- jak to dwie blastusie "teoretycznie nienajlepsze 1 BB i 1 BA " - podali Ci przecież najlepsze z najlepszych bo z Tobą zastały
Ja brałam 9 dnie przed stymulacją i potem przez okres stymulacjiMoNaKo lubi tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
-
ja biorę teraz co drugi dzień do 24.06 czyli 5 zastrzyków a poźniej codziennie przez 7 dni ,dalej jeszcze nie wiemInvicta Warszawa
07.07.2016 początek stymulacji,krótki protokół,3 mrożaczki
transfer 13.09 -biochemiczna.
19.10 histeroskopia
transfer 12.11- czekamy na cud -
Właśnie wróciłam do domu z zarodkiem 3AA.
Ginka, lady_pink, aniabbb, Tosia 1981, Malinka1984_, SzewskaPasja, MoNaKo, kassik, Renia7910, Vaina, lipa, Anuszka, gosia81, Natu93, Mag85, nika03, asia-m-b, Madzik_6, Konwalia, Mimi86, Beata.D lubią tę wiadomość
-
lady_pink wrote:Vaina a masz jakieś odczucia? Objawy, że się udało?06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
-
Mag85 wrote:Na razie mam cykl przerwy po biochemicznej,w lipcu crio.08.04.2015 ur.się K.
25.07.2016 i cud-TP 22.03.2017 spodziewamy się synka
-
Z fioletowej strony wracam do Was. Zarodek obumarł w 8 tc, brak tętna. Jestem już po zabiegu.
W klinice mam jeszcze 2 mrożonki - planuję po nie wrócić najszybciej, jak się będzie dało.
Przykro cholernie, ale staram się jakoś trzymać. -
nick nieaktualny
-
Junioer wrote:Z fioletowej strony wracam do Was. Zarodek obumarł w 8 tc, brak tętna. Jestem już po zabiegu.
W klinice mam jeszcze 2 mrożonki - planuję po nie wrócić najszybciej, jak się będzie dało.
Przykro cholernie, ale staram się jakoś trzymać. -
nick nieaktualny