IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Dziewczyny! Melduje sie w wielopaku- wzielam dzis do domu 2 sniezynki, jestem juz w domu leze i stres powoli ze mnie schodzi.
Mialam tak zakrecony weekend,ze pominelam 4 dawki estrofemu, powiedzialam o tym lekarzowi jak juz na fotel siadalam- on zszokowany-kazal mi zaczekac bo sam nie wiedzial co zrobic, skonsultowal sie z innym lekarzem w miedzyczasie zrobil inny transfer a ja wyplakalam morze łez. Ponoc znaczenia to nie ma,na usg endo ladne wiec transfer sie odbyl. Dalej mam brac luteine, estrofem i dostalam zastrzyki prolutex, co o nich sadzicie (oprocz tego ze drogie)?słodka, Mag85, Mała Mi 80, nika03, karina76, Konwalia lubią tę wiadomość
Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
mkl wrote:Witam, 18 lipca mam pierwszą wizytę dotyczącą in vitro, czy orientujecie się może ile mniej więcej kosztują refundowane leki?? Koszt in vitro w mojej klinice to 9tyś plus badania oraz leki...
Nie wiem czy to pomoże ale będę szła prawdopodobnie długim protokołem, bo mam brać tabletki anty przez miesiąc.
mkl ja idę długim protokołem ale bez antykoncepcji. Za leki do in vitro zapłaciłam 1020 zł. Dostałam 3 opakowanie gonapeptylu, 2 opakowania Gonal F 900 i 1 opakowanie Menopur 600. Bez refundacji cena leków wyniosłaby mnie ponad 4300!!! Różnica ogromna. -
Brtiii86 wrote:Dziewczyny mam najprawdopodobniej 2 pęcherzyki :-* mają po 6 i 7 mm. Jestem zakochana w nich
Gratulacje - i po cichu zazdroszczę
Brtiii86 lubi tę wiadomość
06.2016 I IMSI -> 03.2017 nasz urwis jest już z nami
12.2018 -pICSI -> 08.2019 nasz drugi urwis jest z nami
-
mkl wrote:Witam, 18 lipca mam pierwszą wizytę dotyczącą in vitro, czy orientujecie się może ile mniej więcej kosztują refundowane leki?? Koszt in vitro w mojej klinice to 9tyś plus badania oraz leki...
Nie wiem czy to pomoże ale będę szła prawdopodobnie długim protokołem, bo mam brać tabletki anty przez miesiąc.mkl lubi tę wiadomość
5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Joanna85 ja też jestem na Prolutexie. Oprócz tego że są drogie to dla mnie mało przyjemne:-( Niemiłe jest samo wstrzykiwanie a po dość mocno boli miejsce ukłucia.Stymulacja Puregonem i Orgalutranem to pikuś
Ale tak to nie mam żadnych objawów ubocznych.
Joanna85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny pomozcie. Odebralam czesc wynikow i wszystko w normie ale jedne nie
Przeciwciala anty HBs wyszly 9,78 a moj maz ma ponad 100 wiec on ma ok, ale ja nie
Co ja mam teraz zrobic? Tzn ze mam wirus watroby typu B? Czy to moze powodowac nasze porazki zwiazane ze nie ma dalej ciazy? -
nicka1234 wrote:Dziewczyny pomozcie. Odebralam czesc wynikow i wszystko w normie ale jedne nie
Przeciwciala anty HBs wyszly 9,78 a moj maz ma ponad 100 wiec on ma ok, ale ja nie
Co ja mam teraz zrobic? Tzn ze mam wirus watroby typu B? Czy to moze powodowac nasze porazki zwiazane ze nie ma dalej ciazy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 czerwca 2016, 18:09
-
nick nieaktualnyJoanna85 wrote:Czesc Dziewczyny! Melduje sie w wielopaku- wzielam dzis do domu 2 sniezynki, jestem juz w domu leze i stres powoli ze mnie schodzi.
Mialam tak zakrecony weekend,ze pominelam 4 dawki estrofemu, powiedzialam o tym lekarzowi jak juz na fotel siadalam- on zszokowany-kazal mi zaczekac bo sam nie wiedzial co zrobic, skonsultowal sie z innym lekarzem w miedzyczasie zrobil inny transfer a ja wyplakalam morze łez. Ponoc znaczenia to nie ma,na usg endo ladne wiec transfer sie odbyl. Dalej mam brac luteine, estrofem i dostalam zastrzyki prolutex, co o nich sadzicie (oprocz tego ze drogie)?przeraża tylko cena i trzeba uważać bo mogą uczulać.
-
Mała Mi 80 wrote:Joanna85 ja też jestem na Prolutexie. Oprócz tego że są drogie to dla mnie mało przyjemne:-( Niemiłe jest samo wstrzykiwanie a po dość mocno boli miejsce ukłucia.Stymulacja Puregonem i Orgalutranem to pikuś
Ale tak to nie mam żadnych objawów ubocznych.
Starania od II 2014
5x IUI(w tym ciąża biochemiczna)
IVF
Transfer 27.06 2 mrozaczków - hcg 7dpt-87, 9dpt-226, 11dpt- 646
Magdalena 06.03.2017 -
Dziewczyny 9dpt dwóch blastek moja beta 734 mIU/ml <szooooooooook>
Brtiii86, Tosia 1981, szaraa, Vaina, Madzik_6, ewlinaaa85, SzewskaPasja, Asia_88, wombi, MoNaKo, szurusiowa, Mała Mi 80, Eltasz, Kaczorek, lipa, Agi83, Tyszanka81, Neo84, słodka, kassik, nika03, karina76, sisi, Joanna85, Milkowiec, sylvuś, Asiula86, Mimi86, Karolina1111, Anatolka, shooa, Anuszka, zizia_a, freya, Beata.D, V., Bianka4, gosia81, anakonda, Konwalia lubią tę wiadomość
-
Nigdy nie myślalam że się będę martwić w tą stronę ale czy to nie za duzo????
Kaczorek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny