IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Tyszanka81 wrote:Tabletki przed crio te na "e" bierze sie rano od 2dc?
Dziewczyny z gync ktore robily wymazy,co konkretnie trzeba bylo zrobic i ile na wynik czekalyscie? -
Dzieki dziewczyny ☺5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
Ale tu dzis naprodukowalyscie:)
Witam nowe dziewczyny, obyscie szybko sie przeniosly na watek ciazowy.
Kataarinkaa odwazna jestes z tym testem, to chyba rekord jesli chodzi o dwie kreseczki tak szybko. Szalona:) trzymam kciuki zeby beta rosla.
Monako gratuluje blastek, oby to byly Twoje wymarzone dzieciaczki:)
Tyszanko ja mam estrofem rano i wieczorem od 3dc i encorton 5mg rano.
Nie odpisalyscie mi na moje marudzenie, jutro ide na wizyte to zapytam czy ta moja migrena po estrofemie miesci sie w normach. Na razie po calym dniu w pracy mi przeszlo:) moze to stes, za duzo mysle i analizuje.
-
Lidwinka1 wrote:Jowita dwa zarodki w 3 dobie , trzy na zimpwisku ,klinika mi mowila Ze dopiero 5 sierpnia test , jA Juz dzis kupilam Ale nue robie zrobie pierwszy dopiero 10 dpt , Nie chce za szybko sie smucic , w piatek 5/08 jesli ujemny to Juz definitywnie klapa bo bedzue 12dpt,ty kiedy Masz testowac?? Procz jutra,!? A jutro to ile dni Po t?? U cuebie
Lidwinko, ja miałam transfer w czwartek 21.07, dr. podał mi 2 zarodeczki zamrożone w 3 dobie. Testować mi kazali 10 dpt tzn betę będę robić w poniedziałek, ale test myślę zrobić wcześniej bo nie wytrzymam; ja najchętniej już bym zrobiła test ale dziś mam dopiero 5 dpt i pewnie nic nie wyjdzie więc nie chcę się rozczarować. -
nick nieaktualny
-
Dziś 35dc i beta 4456
cudzie trwaj
katariiinkaa, Natu93, ewa81, Mag85, Renia7910, Milkowiec, kassik, Tosia 1981, słodka, MoNaKo, Asiula86, nika03, Cala, wombi, aniabbb, SzewskaPasja, Bianka4, shooa, Neo84, Anuszka, Suomi, Vaina, lipa, Evaa, Konwalia, freya, jowita198600, sylvuś lubią tę wiadomość
08.04.2015 ur.się K.
25.07.2016 i cud-TP 22.03.2017 spodziewamy się synka
-
nick nieaktualny
-
Malinka1984_ wrote:Dziś 35dc i beta 4456
cudzie trwaj
to Ci naturalsik ☺5 inseminacji/ czerwiec 2014 beta 70,niestety biochemiczna
I IMSI Transfer 8.01- beta <1,2
5.04- II IMSI-podano 2 zarodeczki 8A i 6A ☺
8t2dz cud przestal trwac
16.09.2016 criotransfer babla 8B
2017- 3 szczepienia w Łodzi...allo mlr 62,3% ☺
12.06.transfer- -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyjowita198600 wrote:Lidwinko, ja miałam transfer w czwartek 21.07, dr. podał mi 2 zarodeczki zamrożone w 3 dobie. Testować mi kazali 10 dpt tzn betę będę robić w poniedziałek, ale test myślę zrobić wcześniej bo nie wytrzymam; ja najchętniej już bym zrobiła test ale dziś mam dopiero 5 dpt i pewnie nic nie wyjdzie więc nie chcę się rozczarować.
No i dobrze robisz a tutaj az 12dpt mi kazali sprawdzic , tez mam dwa zarodki podane w 3 dobie i trzy mroxaczki
-
Lidwinka1 wrote:No i dobrze robisz a tutaj az 12dpt mi kazali sprawdzic , tez mam dwa zarodki podane w 3 dobie i trzy mroxaczki
Lidwinko, Ciebie też kłują jajniki? mnie bardzo boli od rana, jeszcze miałam lekkie mdłości. A Ty zauważyłaś u siebie jakieś objawy? -
nick nieaktualnyjowita198600 wrote:ewa81 miałaś podane 2 zarodki czy jeden zarodek? to była Twoja pierwsza procedura? w której dobie miałaś podawane? świeże czy mrozaczki?
Miałam podany jeden zarodek 3 dniowy i to była pierwsza procedura, oprócz tego mamy 2 mrozaczki -
zocha17.1983 wrote:Cześć dziewczyny,
Czy pobranie komórek odbywa się w znieczuleniu ogólnym?
Jak czułyście się po punkcji?
Pobranie zwykle jest w znieczuleniu ogolnym, trawa kolo 15-20 min. Ja sie czulam dobrze, lekko senna. Brzuch troche bolal ale dalo sie wytrzymac. Ogolnie to nie ma sie czego bac:) -
zocha17.1983 wrote:Cześć dziewczyny,
Czy pobranie komórek odbywa się w znieczuleniu ogólnym?
Jak czułyście się po punkcji?
Tak zocha, punkcja jest w znieczuleniu ogólnym. Naprawdę niezły odlot przy zasypianiu tak więc nie ma sie czego bać. A po punkcji to każda z nas pewnie czuje sie inaczej i chyba ma na to wpływ ilość pobieranych komórek. Ja po punkcji dostałam 1 nospę i 1 polopirynę, pózniej nie brałam już nic przeciwbólowego bo ból był znośny