IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Katha81 wrote:hej dziewczyny,
bierze ktoras z was niepokalanka mnisiego? ja go biore od kilku miesiecy na uregulowanie cyklu i niewiem czy moge go brac dalej jesli zaczynam stymulacje. Zapomnialam zapytac lekarza
Ja bym odstawiła natomiast spróbuj skontaktować się z lekarzem i zadaj mu pytanie. -
mala29_ wrote:Ja tez myslalam o mierzeniu tempki bo to fajne miec pamiatke z szczesliwego cyklu ale troszke sie boje ze niedaj boze poruszesie lub przy wkladaniu i dziubne w szyjke. Dziewczyny kture miezyly powiedzcie mi a wy gdzie mierzylyscie tempke?
Mała ja zawsze mierzyłam w ustach i w tym moim udanym cyklu też mierzyłam stąd wiem kiedy moja Mała się zagnieżdziła i jak widać śpieszno jej było bo wyprzedza wiek ciaży o 9 dniMisiaMisia, mala29_, GabiK lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Jezu Kaarolaa właśnie na belly dojrzałam na liście co napisałaś...
Matko Boska wspieram modlitwą jak tylko moge i mam nadzieje ze jednak przyniesiesz nam dobre wieści Marceli jest silny od początku walczył teraz też na pewno będzie walczył...
przepraszam popłakałam się...17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kaaarola ojezu bede sie za twoje dzieciatko modlic. Kur... co za zycie nie dosc ze i tak Bog wystawia nas na samym poczatku na cieszka probe to jak sie uda i tak zuca klody pod nogi. Z tym sie nie umiem pogodzic. Kaaarola jestem calym serduszkiem z toba w tych trudnych chwilach. Az sie poplakalam, modle sie i wieze ze wszystko ulozy sie dobrze, bo musi maluszek jest silny i napewno da rade.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
Hej kobitki, jestem nowa i chcialabym sie przylaczyc do Was. Co prawda nie podchodze do in vitro (jeszcze nie), ale wszystko przede mna. Na razie od 5 lat staramy sie z mezem naturalnie. Mam za soba 5 poronien samoistnych przed 12 tc. Moja coreczka ma 8 lat i jest dla mnie cudem. Na poczatku zeszlego roku zgiagnolizowali u mnie zespol antyfosfolipinowy. Teraz jestem na lekach menopur, clomid i ovitrelle na pekniecie pecherzyka. to moj drugi cykl z takim zestawieniem. Szukam milego slowa i dodania mi otuchy, bo to wszystko juz mnie wypala.1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
kaarolaa wrote:wczoraj urodzilam malego...niestety jest w stanie ciezkim i niewiadomo czy przezyje...musze sie liczyc ze wszystkim...
Jestem modlitwa z Toba...1.XII 2004 8tc [*],2.X 2005 16.07.2006 2650g moje szczescie,3.XI 2007 13 tc [*] usg 7tc,4.IV 2012 12 tc [*] usg 6tc,5.IV 2013 10 tc[*],6.VII 2013 6tc [*],7.VII 2014 10tc [*] heparyna, acard,prog,8.VIII 2015 5tc [*] haparyna, acard, prog,9.III 2016 7tc [*] heparyna, acard, prog.
-
karolaa trzymaj się tam, a my tu trzymamy kciuki za Was
ja dzisiaj byłam na wizycie i się dowiedziałam, że jak dobrze pójdzie to między styczniem a marcem podchodzę do in vitro
troche badań jest do zrobienia, ale chyba nie tak strasznie dużo jak niektóre z Was mająMisiaMisia, Fedra lubią tę wiadomość
GYNCENTRUM
31/10/15 kriotransfer - wczesne blastocysty BB i BB
Ciąża biochem: 6dpt-4,1 9dpt-18,1 11dpt-21,8 16dpt-8
04/03/16 transfer - zarodek 2-dniowy
- zamrożona wczesna blastocysta AB
10 dpt-0 -
kiniusia00 wrote:Hej kobitki, jestem nowa i chcialabym sie przylaczyc do Was. Co prawda nie podchodze do in vitro (jeszcze nie), ale wszystko przede mna. Na razie od 5 lat staramy sie z mezem naturalnie. Mam za soba 5 poronien samoistnych przed 12 tc. Moja coreczka ma 8 lat i jest dla mnie cudem. Na poczatku zeszlego roku zgiagnolizowali u mnie zespol antyfosfolipinowy. Teraz jestem na lekach menopur, clomid i ovitrelle na pekniecie pecherzyka. to moj drugi cykl z takim zestawieniem. Szukam milego slowa i dodania mi otuchy, bo to wszystko juz mnie wypala.
Witaj Kiniusia. Na forum spotkasz się z różnymi informacjami. I tymi dobrymi i tymi gorszymi. Pytaj jeżeli masz jakieś wątpliwości. Myślę, że dziewczyny chętnie Ci pomogą. Trzymam za Ciebie kciukikiniusia00 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie dziewczyny z forum INSEMINACJA tu was znalazłam przeglądałam czasem naszą listę i zastanawiałam się ilu już z was się udało poza inseminacją :)cieszę się z tych pozytywnych wyników i bardzo mocno wam gratuluje...przez te miesiące byłam bardzo z wami związana było nas bardzo dużo jednak większość prędzej czy później znalazła się na forum o in vitro. Ja do in vitro nie doczekałam miałam już kupione leki szkolenie z zastrzyków wszystko przygotowane a tu okazało się , że jestem w ciąży teraz jeszcze czekam na resztę dobrych wieści od was
MisiaMisia, Fedra lubią tę wiadomość
Aniołek [*] 6 tc 2018,
Julia [*] 14 tc 2018
MTHFR, PAI-1, Czynnik V (trombofilia): clexane, acard, prolutex, metyle : (B12 i kwas foliowy) , duphaston .
Endometrioza
-
Fedra wrote:Mała ja zawsze mierzyłam w ustach i w tym moim udanym cyklu też mierzyłam stąd wiem kiedy moja Mała się zagnieżdziła i jak widać śpieszno jej było bo wyprzedza wiek ciaży o 9 dni
Karolaa - trzymam za Was mocno kciuki, maly jest silny, po mamusi, wiec musi dac rade, nie trac wiary kochana :*
Blanka - uwielbiam takie historie! duzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa, oby jak najwiecej takich cudow sie tu wydarzylo
Bozeee... przez te invitra uzaleznilam sie od masla orzechowego, jak nie zjem lyzki dziennie to mnie telepieBlanka85, Fedra lubią tę wiadomość