IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolka kochana musisz wierzyc, ze bedzie dobrze. Marcel to twardziel, mimo klopotow doczekal tego 25 tygodnia, jest malenki, nie jest latwo, ale da rade. Jest szczesciarzem - ma cudownych rodzicow, jest pod opieka swietnych lekarzy. Wszyscy wspolnie macie jeden cel, zatem musi byc dobrze Jeszcze w calej Polsce ma tyle cudownych ciotek, ktore wierza w niego Musisz byc silna i nie dopuszczaj do siebie, zadnych zlych mysli. Calym sercem jestem z Wami.
Sansivieria, duza, sisi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykochane dziekuje za wsparcie...bede tutaj od czasu do czasu zagladala, ale nie tak czesto jak wczesniej...pewnie duzo mnie ominie, ale za wszystkie mocno trzymam kciuki, dla mnie teraz najwazniejszy jest moj Okruszek i musze przy nim byc caly czas...ale bede Was informowala jak sie sprawy maja...modlcie sie za moje malenstwo
-
Karolaa czekamy na same pozytywne wiesci, badzcie silni, tyle juz przeszlas, mysle, ze to ostatni zyciowy Wasz zakqget i od teraz bedziesz sie cieszyc swoim malym Cudem, ktory juz wkrotce nabierze sil!!
Trzymam takze kciuki za wszystkie Dziewczyny, ostatnio malo sie udzielam bo u mnie poki co nic sie nie dzieje, bardzo mocno zdystansowalam sie do naszych staran, ale Was codziennie podczytuje i jestem na biezaco
Niezmiernie mi jednak przykro, ze Mount zniknela bez sladu, ostatnia wiadomosc jaka mialam od niej przed jej wyjazdem to byl pozytywny test sikany w 8dpt, mam jednak gleboka nadzieje, ze to znikniecie nie znaczy najgorszego. Mount jesli nas podczytujesz to odezwij sie. -
nick nieaktualny
-
@karolaa, wierzę mocno że ta historia będzie miała pozytywny finał. Wszyscy, łącznie z Maleństwem mocno walczyliscie i wiem ze nie na daremno. Trzymaj się dzielnie...
@niecierpliwa, czuję Twój dystans do sprawy....mnie też nie jest najlepiej. Noszę w sobie jakiś kamyk, nie potrafię się go pozbyć. Wiem ze będę walczyć- to juz pewne. Nie sądziłam ze tak to będzie bolało...przecież wiedziałam ze pierwsze podejście z sukcesem zdarza się rzadko, ze to 30% szans, ale jak tylko zarodki znalazły się we mnie, nagle wszystko się zmieniło...icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
Również dołączam się do modlitwy za małego Marcelka! Wierzę że będzie dobrze.
Blanka85 pamiętam Cię z inseminacji. Gratuluję szczerze. Piękna historia. Cud przychodzi zawsze niespodziewanie.
U nad z czterech blastus jedna przetrwała mrozenie. Jeżeli następny cykl będzie owulacyjny, to będzie transfer.mala29_, Asienka1184, Blanka85, Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Assume2 wrote:@karolaa, wierzę mocno że ta historia będzie miała pozytywny finał. Wszyscy, łącznie z Maleństwem mocno walczyliscie i wiem ze nie na daremno. Trzymaj się dzielnie...
@niecierpliwa, czuję Twój dystans do sprawy....mnie też nie jest najlepiej. Noszę w sobie jakiś kamyk, nie potrafię się go pozbyć. Wiem ze będę walczyć- to juz pewne. Nie sądziłam ze tak to będzie bolało...przecież wiedziałam ze pierwsze podejście z sukcesem zdarza się rzadko, ze to 30% szans, ale jak tylko zarodki znalazły się we mnie, nagle wszystko się zmieniło...
Assume tylko sek w tym, ze ja psychicznie czuje sie dobrze, moje mysli uwolnily sie od tego jednego glownego tematu choc zapewne jak zaczne cykl crio to zapewne nadzieje ponownie mocno sie rozbudza. Pierwsze nieudane podejscie pozwolilo mi przetrawic to i zrozumiec, ze jesli mam zapisane gdzies u gory, ze nie bedzie mi dane byc biologiczna matka to nie chce przez to byc zgorzkniala i pelna zalu i pretensji kobieta w kwiecie wiekuBeata.D lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolaa, dopiero teraz się dowiedziałam i wiedz że jestem z Wami. Marcel jest piękny (właśnie widziałam zdjęcia) i tak jak on razem z Tobą trzymał kciuki za każdą z nas, tak teraz my wszystkie trzymamy kciuki za niego. Będzie dobrze - musi być!
Przytulam Was mocno, myślę cieplutko i powierzam Was modlitwie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej, wcześniej udzielałam się na innych wątkach... myślałam, że in vitro mnie nie będzie dotyczyć. Jesteśmy po jednej inseminacji... ale niestety usłyszałam wczoraj od gin pracującej w wrocku w invimedzie, że z taką ilością plemników (8mln) w nasieniu, 3latami starań, przebadaniem moim od góry do dołu, męża po zabiegu na żylaki (przyniósł efekt, ale nie w koncentracji) to in vitro nam się należy jak ślepej kurze ziarno. WIęc zaczynamy o tym myśleć... Nie byłam gotowa na to, ale cóż... ważne że będzie nasze
agniesia2569, Katha81, Beata.D lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki )
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
aaana wrote:to juz wiadomo ze dziewczynka? cos mi umknelo? gratuluje zatem :*
Karolaa - trzymam za Was mocno kciuki, maly jest silny, po mamusi, wiec musi dac rade, nie trac wiary kochana :*
Blanka - uwielbiam takie historie! duzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa, oby jak najwiecej takich cudow sie tu wydarzylo
Bozeee... przez te invitra uzaleznilam sie od masla orzechowego, jak nie zjem lyzki dziennie to mnie telepie
Gin niechciał powiedzieć na 100% bo Mała siedziała na pupie ale robił usg dopochwowo a jego mina raczej była jednoznaczna zresztą od poczatku mówiliśmy do brzucha per Ona ale wiadomo potwierdzimy to jeszcze 22 września ale myśle że będzie to tylko formalność
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Powiedzcie mi czy prawdopodobne jest żeby zagniżdżenie nastąpiło w 3dpt przy 2-dniowym zarodku? Wydaje się być trochę przy wcześnie, co?
Fedra, Ty miałaś spadek temperatury i zagniżdżenie 4dpt, ale nie pamiętam ilu dniowy zarodek miałaś, wiem, że na pewno więcej niż dwu-dniowy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 15:43
-
Duża ja miałam zagnieżdzenie ale 4 dniu po punkcji
tzn w sobote miałam punkcje we wtorek transfer a w środe spadek temp na zagnieżdzenie co mi się zgadza z betą i takimi innymi sparawami
transferowany miałam 3 dniowy zarodek
Czyli jeśli u Ciebie było to w 4 dpt to myśle ze spokojnie mogło to być wtedy i niekoniecznie za wczesnieWiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 14:14
duza lubi tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi