X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

IVF

Oceń ten wątek:
  • Griszanka Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolka kochana musisz wierzyc, ze bedzie dobrze. Marcel to twardziel, mimo klopotow doczekal tego 25 tygodnia, jest malenki, nie jest latwo, ale da rade. Jest szczesciarzem - ma cudownych rodzicow, jest pod opieka swietnych lekarzy. Wszyscy wspolnie macie jeden cel, zatem musi byc dobrze :) Jeszcze w calej Polsce ma tyle cudownych ciotek, ktore wierza w niego ;) Musisz byc silna i nie dopuszczaj do siebie, zadnych zlych mysli. Calym sercem jestem z Wami.

Sansivieria, duza, sisi lubią tę wiadomość

Synek Karolek <3
    relgupjywjsi69wb.png
    m6cq8p0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane dziekuje za wsparcie...bede tutaj od czasu do czasu zagladala, ale nie tak czesto jak wczesniej...pewnie duzo mnie ominie, ale za wszystkie mocno trzymam kciuki, dla mnie teraz najwazniejszy jest moj Okruszek i musze przy nim byc caly czas...ale bede Was informowala jak sie sprawy maja...modlcie sie za moje malenstwo

• niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaa czekamy na same pozytywne wiesci, badzcie silni, tyle juz przeszlas, mysle, ze to ostatni zyciowy Wasz zakqget i od teraz bedziesz sie cieszyc swoim malym Cudem, ktory juz wkrotce nabierze sil!!

Trzymam takze kciuki za wszystkie Dziewczyny, ostatnio malo sie udzielam bo u mnie poki co nic sie nie dzieje, bardzo mocno zdystansowalam sie do naszych staran, ale Was codziennie podczytuje i jestem na biezaco :)
    Niezmiernie mi jednak przykro, ze Mount zniknela bez sladu, ostatnia wiadomosc jaka mialam od niej przed jej wyjazdem to byl pozytywny test sikany w 8dpt, mam jednak gleboka nadzieje, ze to znikniecie nie znaczy najgorszego. Mount jesli nas podczytujesz to odezwij sie.

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola ja również mocno trzymam kciuki za małego Marcelka ;-) [isałaś, ze ma silne serduszko, będzie walczyć i będzie dobrze! Myślę o Was i przytulam ;-)

• czarownica_tea Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola- wszystkimi myślami jestem z Tobą i Maleństwem, przytulam mocno :)

dxomcwa16q3sloop.png
  • Assume2 Ekspertka

Wysłany: 4 września 2014, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @karolaa, wierzę mocno że ta historia będzie miała pozytywny finał. Wszyscy, łącznie z Maleństwem mocno walczyliscie i wiem ze nie na daremno. Trzymaj się dzielnie...
    @niecierpliwa, czuję Twój dystans do sprawy....mnie też nie jest najlepiej. Noszę w sobie jakiś kamyk, nie potrafię się go pozbyć. Wiem ze będę walczyć- to juz pewne. Nie sądziłam ze tak to będzie bolało...przecież wiedziałam ze pierwsze podejście z sukcesem zdarza się rzadko, ze to 30% szans, ale jak tylko zarodki znalazły się we mnie, nagle wszystko się zmieniło...

icsi sierpień 2014 (-)
    crio październik 2014 (-)
  • Konwalia Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również dołączam się do modlitwy za małego Marcelka! Wierzę że będzie dobrze.
    Blanka85 pamiętam Cię z inseminacji. Gratuluję szczerze. Piękna historia. Cud przychodzi zawsze niespodziewanie.
    U nad z czterech blastus jedna przetrwała mrozenie. Jeżeli następny cykl będzie owulacyjny, to będzie transfer.

mala29_, Asienka1184, Blanka85, Fedra, Beata.D lubią tę wiadomość

l22nroeq1zznmx65.png
    l22ntv73nfpjjdx8.png
  • niecierpliwa Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Assume2 wrote:
    @karolaa, wierzę mocno że ta historia będzie miała pozytywny finał. Wszyscy, łącznie z Maleństwem mocno walczyliscie i wiem ze nie na daremno. Trzymaj się dzielnie...
    @niecierpliwa, czuję Twój dystans do sprawy....mnie też nie jest najlepiej. Noszę w sobie jakiś kamyk, nie potrafię się go pozbyć. Wiem ze będę walczyć- to juz pewne. Nie sądziłam ze tak to będzie bolało...przecież wiedziałam ze pierwsze podejście z sukcesem zdarza się rzadko, ze to 30% szans, ale jak tylko zarodki znalazły się we mnie, nagle wszystko się zmieniło...

Assume tylko sek w tym, ze ja psychicznie czuje sie dobrze, moje mysli uwolnily sie od tego jednego glownego tematu choc zapewne jak zaczne cykl crio to zapewne nadzieje ponownie mocno sie rozbudza. Pierwsze nieudane podejscie pozwolilo mi przetrawic to i zrozumiec, ze jesli mam zapisane gdzies u gory, ze nie bedzie mi dane byc biologiczna matka to nie chce przez to byc zgorzkniala i pelna zalu i pretensji kobieta w kwiecie wieku :)

Beata.D lubi tę wiadomość

• Assume2 Ekspertka

Wysłany: 4 września 2014, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmmm....wlaśnie też tego się boję. Wypłakalam to mężowi. Ale wybiłmi to z glowy. Skutecznie , tak myślę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 września 2014, 21:25

Beata.D lubi tę wiadomość

icsi sierpień 2014 (-)
    crio październik 2014 (-)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kochane w moim pamietniku sa zdjecia mojej kruszynki kochanej...

Ania_84, mycha28, Katha81, Sysiaaaaa, agniesia2569, Mixa, GabiK, martusia1986, Tosia 1981, Fedra, Selena, Beata.D lubią tę wiadomość

• duza Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolaa, dopiero teraz się dowiedziałam i wiedz że jestem z Wami. Marcel jest piękny (właśnie widziałam zdjęcia) i tak jak on razem z Tobą trzymał kciuki za każdą z nas, tak teraz my wszystkie trzymamy kciuki za niego. Będzie dobrze - musi być!
    Przytulam Was mocno, myślę cieplutko i powierzam Was modlitwie.

zi13vfxmwk074eo4.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 września 2014, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomodlę sie o was...;)

• agniesia2569 Autorytet

Wysłany: 4 września 2014, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karolaa jestem z Wami myślami i śle jak najlepsze myśli...modlić się nie będę, bo jestem nie wierząca, ale trzymam kciuki z całych sił :*

ex2be6ydkier3hmw.png
    iv09uay3ce2ufi7w.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 września 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolciu kochana jestem z Wami myślami i będę się modlić za maluszka który jest bardzo dzielny i będzie dobrze <3
    Trzymaj się kochana dzielnie choć wiem że Ci ciężko..
    Jestem z Tobą <3

• arlenka Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola trzymam za Was kciuki, oboje jesteście silni, będzie dobrze!!

V.2014 I ICSI :( X.2014 II ICSI :( V.2015 III ICSI :(
    XII.2015 IV ICSI transfer 12.12. <3
    gg6415nmbr1yje5o.png
  • takasobieja Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej, wcześniej udzielałam się na innych wątkach... myślałam, że in vitro mnie nie będzie dotyczyć. Jesteśmy po jednej inseminacji... ale niestety usłyszałam wczoraj od gin pracującej w wrocku w invimedzie, że z taką ilością plemników (8mln) w nasieniu, 3latami starań, przebadaniem moim od góry do dołu, męża po zabiegu na żylaki (przyniósł efekt, ale nie w koncentracji) to in vitro nam się należy jak ślepej kurze ziarno. WIęc zaczynamy o tym myśleć... Nie byłam gotowa na to, ale cóż... ważne że będzie nasze <3

agniesia2569, Katha81, Beata.D lubią tę wiadomość

Gameta Rzgów
    III procedury ivf. (4 mrozaczki :))
    4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897 ;)
    08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
    Leoś 1580g i Laura 1420g. <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaana wrote:
    to juz wiadomo ze dziewczynka? cos mi umknelo? gratuluje zatem :* :D

Karolaa - trzymam za Was mocno kciuki, maly jest silny, po mamusi, wiec musi dac rade, nie trac wiary kochana :* <3

Blanka - uwielbiam takie historie! duzo zdrowka dla Ciebie i malenstwa, oby jak najwiecej takich cudow sie tu wydarzylo :)

Bozeee... przez te invitra ;) uzaleznilam sie od masla orzechowego, jak nie zjem lyzki dziennie to mnie telepie ;)

Gin niechciał powiedzieć na 100% bo Mała siedziała na pupie ale robił usg dopochwowo a jego mina raczej była jednoznaczna zresztą od poczatku mówiliśmy do brzucha per Ona ale wiadomo potwierdzimy to jeszcze 22 września ale myśle że będzie to tylko formalność :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaarolaa wrote:
    kochane w moim pamietniku sa zdjecia mojej kruszynki kochanej...

Kaarolaa śliczny mały skarb <3

kaarolaa lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • duza Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi czy prawdopodobne jest żeby zagniżdżenie nastąpiło w 3dpt przy 2-dniowym zarodku? Wydaje się być trochę przy wcześnie, co?

Fedra, Ty miałaś spadek temperatury i zagniżdżenie 4dpt, ale nie pamiętam ilu dniowy zarodek miałaś, wiem, że na pewno więcej niż dwu-dniowy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 15:43

zi13vfxmwk074eo4.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 5 września 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Duża ja miałam zagnieżdzenie ale 4 dniu po punkcji ;)
    tzn w sobote miałam punkcje we wtorek transfer a w środe spadek temp na zagnieżdzenie co mi się zgadza z betą i takimi innymi sparawami :)
    transferowany miałam 3 dniowy zarodek ;)

Czyli jeśli u Ciebie było to w 4 dpt to myśle ze spokojnie mogło to być wtedy i niekoniecznie za wczesnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 14:14

duza lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 418 419 420 421 422 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ