IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki PROSZE O POMOC !!
koleżanka jest 9 dpt przy apikowaniu luteiny zauważyła krew na patyczku jak myślicie czy to cos niepokojacego ? czy to moze byc zagnieżdzenie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 14:28
-
agniesia2569 wrote:a może się uraziła aplikatorem
no właśnie tez tak pomyslałam. Bo to było tylko przy wyjmowaniu patyczka . Na wkładce nic nie ma.
@ raczej nie bo ona ma PCOS i "sama" @ nie przyjdzie. -
nick nieaktualnyDziewczyny proszę o kciuki za nas jutro mamy mieć transfer mam nadzieję że chociaż jeden maluszek zostanie i dołączy do nas..
Ania_84, Assume2, mycha28, Beata.D, Moniaa, ma_pi, Tosia 1981, czarownica_tea, HANA, niecierpliwa, libellula83, Fedra, Konwalia, arlenka, kaarolaa, Lenuś, Sansivieria, GabiK lubią tę wiadomość
-
martusia1986 wrote:Dziewczyny proszę o kciuki za nas jutro mamy mieć transfer mam nadzieję że chociaż jeden maluszek zostanie i dołączy do nas..
martusia1986 lubi tę wiadomość
-
Martusia,kciuki mocno zacisniete &&&&&&&
Duza dalam Ci "lubie" za Twoj wpis o 9.50 bo poprostu czulam/czuje to samo . Tez bylam rozgoryczona-teraz jakos sie juz z tym pogodzilam ale nie jest mi latwo.Mam takie same odczucia(przynanajmniej co do niektorych lekarzy) jak Ty
No nic,koniec smecenia trzeba myslec pozytywnie Narazie mam taka postawe-jak bedzie po drugim tranferze to sie okazeduza, martusia1986 lubią tę wiadomość
-
mycha28 wrote:Dziewczynki PROSZE O POMOC !!
koleżanka jest 9 dpt przy apikowaniu luteiny zauważyła krew na patyczku jak myślicie czy to cos niepokojacego ? czy to moze byc zagnieżdzenie ?
Ja bym zamienila patyczek na palec bo mozliwe ze patyczek cos podraznil...
9Dpt ale ilu dniowy byl zarodek?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Powiedzcie jaki są zalecenia po punkcji? Czy można normalnie wrócić do pracy (mam prace siedząca, biurową) i funkcjonowac jak dotychczas?
Pytam z wyprzedzeniem poniewaz musze się rozeznać w temacie. Powiedzcie proszę jak się czułyście po punkcji i jak to wygląda z Waszej perspektywy?
Dziewczyny Assume2, Niecierpliwa i inne pacjentki Gyncentrum wypowiedżcie sie proszę jakie zalecenia miałyście od dr.Mercika.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2014, 20:19
DŁUGIE CYKLE BRAK MIESIĄCZKI -
Ja miałam punkcję na urlopie i nie pamiętam (choć to stosunkowo niedawno było...). Wiem że inne dziewczyny czuły się całkiem ok, ale ja dwa dni po, ostrożnie musiałam chodzić bo mnie "wnętrze" bolało. Leżałam sobie i było mi dobrzeicsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
Duza, Fedra, Misiamisa! Widze ze wiecie na ten temat bardzo duzo. Ja od wczoraj (poza plakaniem) probuja czytac "caly" internet. I tez gdzies wyczytalam ze na rozwoj zarodkow maja wplyw zarowno plemniki jak i jakosc komorek. Dzieki wielkie, ze fajnie zescie wszystko wytlumaczyly. W najblizszym czasie bede miala wizyte u mojego lekarza i poza badaniami bede chciala zeby zaproponowal inny sposob stymulacji. Moze dla mnie dawka leku byla za wysoka, albo powinnam miec dlugi protokol. Pobrano 21 komorek. Owszem 11 sie zaplodnilo ale moze bylyby lepszej jakosci przy innej stymulacji. Dzieki wam, jestem lepiej przygotowana do rozmowy z lekarzem!
duza, Beata.D, Fedra lubią tę wiadomość
2-e nieudane IUI
10.2014 - IVF nieudane
02.2015 - IVF nieudane
12. 2015- IVF +