IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga, wierzę, że beta to tylko już kwestia potwierdzenia i będzie można otwierać szampanaProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
dziewczyny mam pod serduszkiem 2 zarodki klasy A!!!! 8A i 7A (3doba)I okazalo sie,ze jest tez niespodzianka-zaplodnil sie jeszcze 3 zarodeczek 5A,ktorego,o ile przetrwa do srody,zamrozimy!!!Nie spodziewalam sie takiego obrotu sprawy Mielismy przeniesc tylko jeden,ale maz sie uparl na dwa Bete mam zrobic dopiero 3 listopada,czyli za 15 dni!!!
Aga super!!!!Trzymam kciuki za piekna bete!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 15:48
Beata.D, kaarolaa, Tosia 1981, martusia1986, czarownica_tea, ma_pi, Assume2, Fedra, sisi, GabiK, duza, Moniaa lubią tę wiadomość
-
duza wrote:Sky, nie wiem czy coś przegapiłam, ale cos się stało? Przecież Tobie udało się "zaskoczyć", prawda?
Walcz, iui nie jest warunkiem! My mamy idiopatyczna i warunkiem były dwa lata udokumentowane leczenia/starania tzn. wystarczyło, że w karcie dok med było w 2010 roku napisane, że staramy się o dziecko. Robiliśmy 3 razy inseminacje, ale jej nie dokumentowalismy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 16:00
ma_pi lubi tę wiadomość
-
kochane beta 64,5 nie wierzę!!!!
Konwalia, kaarolaa, Tosia 1981, martusia1986, zai2014, czarownica_tea, Anatolka, ma_pi, Justine, Assume2, Beata.D, Lenuś, Fedra, mala29_, Sansivieria, sisi, Lila84, agniesia2569, Asienka1184, duza, Moniaa, libellula83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylibellula83 wrote:dziewczyny mam pod serduszkiem 2 zarodki klasy A!!!! 8A i 7A (3doba)I okazalo sie,ze jest tez niespodzianka-zaplodnil sie jeszcze 3 zarodeczek 5A,ktorego,o ile przetrwa do srody,zamrozimy!!!Nie spodziewalam sie takiego obrotu sprawy Mielismy przeniesc tylko jeden,ale maz sie uparl na dwa Bete mam zrobic dopiero 3 listopada,czyli za 15 dni!!!
Aga super!!!!Trzymam kciuki za piekna bete!!!!
Pięknie Niech maluszki się zadamawiają u mamusi w brzuszkulibellula83 lubi tę wiadomość
-
Jejku, nareszcie jakieś dobre wiadomości...
Aga, napisz pokrótce ile miałaś podejść itd.. Nie do końca sobie przypominam, przepraszam.
To takie pokrzepiające że komuś W KOŃCU się udało:)
Gratuluję!icsi sierpień 2014 (-)
crio październik 2014 (-)
-
Aga, gratulacje! Wiedziałam, że będzie dobrzeProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
To moje trzecie podejście- pełna procedura. Pierwsze dwa podejścia mieliśmy w Invimedzie we Wrocławiu, a trzecie w Novum. Pierwsze podejście mieliśmy w marcu- krótki protokół- 8 pęcherzyków, 4 komórki- 1 zarodek, zero mrozaczków- ciąża biochemiczna. Drugie podejście w lipcu- protokół długi- 7 pęcherzyków, 6 komórek, 1 zarodek- zero mrozaków. Teraz podejście 8 pęcherzyków, 4 komórki, 2 zarodki- jeden 8 komórkowy podany w 3 dobie. A drugi zarodek w czwartek dobie przestał się dzielić. Nasz problem to moje niskie AMH- 0,8, endometrioza, dwa zabiegi torbieli jajników. A mój mąż nasienie pobierane z biopsji, obniżone parametry, ale dały radę żołnierzyki
Assume2, arlenka, sisi, Beata.D, Justine, Morisek28, Tosia 1981, Konwalia, Mimbla, libellula83, zulka-m lubią tę wiadomość