IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
ma_pi wrote:Griszanka jeśli chodzi o sam etap stymulacji, czyli u Ciebie gonal i gonapeptyl to najlepiej za bardzo się nie sugeruj tym, że ja miałam przez osiem dni. Jeszcze nie miałaś podglądania wiec nie wiadomo jak zareagujesz na leki. Możesz mieć zarówno mniej jak i więcej dni stymulacji. Tego nie da się przewidzieć niestety. Gdzieś czytałam, że stymulacja standardowo trwa 7-14 dni, a to dość duży rozrzut.
Sensivierka zaciskam mocno kciukaski za Twoje zarodeczki, niech wszystkie, pieknie sie rozwijaja, dziela, jedne mraza, a inne pieknie rozwijaja sie w brzuszku
Dobranoc ★☆★☆★☆★☆★☆★
-
libellula83 wrote:dziewczyny!!!!Moja beta w 14dp3dt 1041!!!
tylko progesteron mnie wystraszyl 299ng/ml czy ktoras z Was tak miala?Czy to mozliwe,ze zostalo kilka cialek zoltych i to one go produkuja??a moze to blizniaki?Jutro mam dzwonic do kliniki to sie wypytam...libellula83 lubi tę wiadomość
-
Witajcie Dziewczynki Trzymam kciuki za nas wszystkie i czytam z zapałem (choc wielu rzeczy nie kumam) ale dowiem sie pewnie za miesiac na wizycie
Poczytalam i wczoraj polecialam zrobic amh bo i tak sie czeka na wynik 2 tyg wiec bedzie jak znalazł na wizte w novum. Poza tym robilam jeszcze przeciwciala na gliste ludzka i psią (bo pracuje z psami) i 250 zł poszło. Echhh, szkoda, ze te wszystkie badania są takie kosztowne.libellula83, MisiaMisia lubią tę wiadomość
MARCELINA
11.02. 2015 IUI (10t * )
3.12.2015 IUI -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fedra wrote:Ja tez mialam mega duzy progesteron ale to przez leki ktore bralam potem sie unormowal...
Wazne ze beta ladna i pro tez
W kazdym razie powiedzili mi tylko,ze sie ciesza,ze mam powtorzyc bete w poniedzialek i znowu zadzwonic...Oczywiscie zrobie tez bete wczesniej,mysle,ze w czwartek...
MisiaMisia, kaarolaa, Fedra lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:katha, u mnie to samo- lekarz powiedzial, zeby progesteron uciac, z 600 na zero od razu, ale ja sie boje.. zmniejszylam dawke z 3x200 do 2x200 na poltora tygodnia, teraz bede brac 1x200 przez kolejne 2 a potem mam usg i zobaczymy czy wszystko ok.. progesteron niczemu oprocz samopoczuciu nie szkodzi, wiec dopoki ja sie z tym czuje lepiej tak bede robic, bo lekarstwa jeszcze mam..
Czesc paszczakin, dzieki za odp
Ja zrobie dokladnie tak samo! Zaraz policze ile mam jeszcze globulek i jesli mi niestarczy to powiem gince ze mam odstawiac stopniowo i niech mi jeszcze 100-tki (100mg) przepisze.
Pozdrawiam -
Anatolka wrote:Griszanka[\b] ale fajne ★☆★! Jak sie robi takie?
Mam tu wszystkie znaczki karciane, strzalki i inne pierdolki Czasami z nich korzystam ^.^ ♧♣, ◇◆ ☆★ ♡♥MisiaMisia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny poraz kolejny proszę Was o pomoc, o poradę... Dziś jest 4 doba po punkcji i nie mam żadnych info z Kliniki dot zarodków, a jutro transer.. jak myślicie, dlaczego nie dzwonią? I jeszcze jedno-wyczytalam w necie ze 60% zarodkow naturalnie obumiera bo jest uszkodzone genetycznie a naszych nie badalismy, a co jesli ktores z nich nosi w sobie potencjal na chor dzieciatko?
-
agnes.aa23 wrote:Dziewczyny poraz kolejny proszę Was o pomoc, o poradę... Dziś jest 4 doba po punkcji i nie mam żadnych info z Kliniki dot zarodków, a jutro transer.. jak myślicie, dlaczego nie dzwonią? I jeszcze jedno-wyczytalam w necie ze 60% zarodkow naturalnie obumiera bo jest uszkodzone genetycznie a naszych nie badalismy, a co jesli ktores z nich nosi w sobie potencjal na chor dzieciatko?
MisiaMisia lubi tę wiadomość