IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Gabi i Misia, spokojnie przespalam noc ale rano na aplikatorze lutka zauważyłam brązowe resztki tabletki
na zew tez teraz troche tego mam. biorę no-spa i magnez, w pracy muszę dzisiaj być
kiedy mam się zacząć bardzo martwić?
2014 ISCI1cp 2015 crio
05.2015 ISCI2
2017 ISCI3
02.2018 ISCI4
2018 ...?i co teraz?
-
Jestem za aplikacją lutka własnołaptkowo. Nigdy nie używałam aplikatora.
Plamienia na początku ciąży się zdarzają. Jeżeli będą widoczne na papierze lub bieliźnie to warto skonsultować z lekarzem. Jeżeli będzie krwawienie, to zawsze migiem na izbę przyjęć z prośbą o badanie i usg.Justine, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Co do prezentów dla chłopa.
Ja miałam zaplanowany zakup strzelby wiatrówki albo łuku sportowego. Niestety po dwóch godzinach przesłuchań na okrętkę mój Luby okazał się nie zainteresowany takim giftem.
Ostatecznie kupiłam winyl bo słucha, karnet na przejażdżkę Lotusem w okresie letnim, 2 koszulki i książkę Clarksona.
W planie były może inne pomysły, ale kupiliśmy sobie wspólne prezenty; wycieczkę na Kanary na początek stycznia i wyciskarkę do soków.Justine, Anatolka, Tosia 1981, Mimbla, Viki26, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Witam się
Powoli czas mi się wdrażać w temat IVF, dlatego zawitałam tutaj. Problemów jest sporo od azoospermii męża po moją endometriozę. Jesteśmy po 4 IUI. Niestety nie udanych. Mam nadzieję, że będę mogła na Was liczyć i Wasze doświadczenie. Pytań mam cały wór.
MisiaMisia, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Magda plamienia,a nawet krwawienia zdarzaja sie 25% kobiet w I trymestrze. Ja bym nie panikowala jesli sa tylko nitki brazowe,ale tak jak mowi Misia,jesli tylko zobaczysz na bieliznie czy papierze to rzucaj prace i idz do lekarza koniecznie. Przyczyny moga byc rozne,u mnie to byly oprozniajace sie krwiaki,ale z tego co pamietam u Misi byl klopot z kosmowka. Na szczescie u Ciebie juz niedlugo bedzie 2trymestr i nie ma krwawien, to super
MisiaMisia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Witaj Maka.
Anatolka, są też karty podarunkowe na masaże, naukę sushi, skok ze spadochronem, jazdę off road'ową, doskonalenie jazdy samochodem, strzelanie z różnych typów broni czy paintball.
Dla dżentelmenów można kupić fajne spinki do mankietów. Co jeszcze? Torbę na laptopa, portfel itp.
Bilety na koncert, naukę gry na jakimś instrumencie...
-
GabiK wrote:Magda plamienia,a nawet krwawienia zdarzaja sie 25% kobiet w I trymestrze. Ja bym nie panikowala jesli sa tylko nitki brazowe,ale tak jak mowi Misia,jesli tylko zobaczysz na bieliznie czy papierze to rzucaj prace i idz do lekarza koniecznie. Przyczyny moga byc rozne,u mnie to byly oprozniajace sie krwiaki,ale z tego co pamietam u Misi byl klopot z kosmowka. Na szczescie u Ciebie juz niedlugo bedzie 2trymestr i nie ma krwawien, to super
Dokładnie tak jak piszesz. Czasami kompletnie nie widać przyczyny a plamienia się pojawiają.GabiK lubi tę wiadomość
-
GabiK wrote:Wow Kochane! Jestem pod wrazeniem...Kanary, Lotus, psie zaprzegi
A ja zakopalam sie w dzieciecych kocykach i dopiero zamierzam rzucic sie w dzikie tlumy w ten weekend
No my jeszcze też w weekend odwiedzamy sklepy bo lista prezentów dla znajomych się samoczynnie wydłuża i zarejestrowaliśmy braki więc akcję czas dopracowaćGabiK lubi tę wiadomość
-
GabiK wrote:Misia uważaj na brzuszek, ludzie są w jakimś amoku. Wczoraj jakaś baba z obłędem w oczach popchnęła mnie w sklepie. Dzięki Bogu byłam z mężem i na nic nie wpadłam.
Nie no uważam jak tylko możnaLudzie są teraz w amoku. Najbardziej nie lubię jak się pchają bez słowa albo jak włażą mi na plecy. Toż ja się nie proszę o przytulanie
GabiK, Beata.D lubią tę wiadomość
-
A propos takich sytuacji. Pamiętam historię starszego Pana, profesora germanistyki, bardzo nobliwego taty mojej przyjaciółki jak jechał autobusem i jakaś pani stale pchała mu się na plecy. Zdenerwowany, w końcu odstawił siatki, pochylił się jak Małysz do skoku i mówi do niej- "pani wskakuje, będzie pani wygodniej"
Konwalia, MisiaMisia, Griszanka lubią tę wiadomość
-
Dzien doberek
Maka widze ze i Ty tu zawitalas
ja mam nadzieje ze po biopsji do Was dolacze..8 stycznia ustalamy termin biopsji meza.. jak cos znajdziemy to dolaczam
ciagle Was podczytuje mam nadzieje ze w tym nowym roku .. bede mogla sie udzielac.. i odliczac dni do punkcji a pozniej do transferuWiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2014, 15:09
Anatolka, czarownica_tea, Beata.D, Kala 1980, Kava, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Witaj Maka
Muszę przyznać, że trochę Wam zazdroszczę kupowania prezentów ..., ja przeziębiona leże w łóżku a od jutra zaczynam przeprowadzkę. Czeka mnie duuużo roboty, żeby móc komfortowo spędzić koniec roku w nowym gniazdku.
Tak sobie leże i poczytuję bo ja zaczynam stymulację w styczniu, obecnie przyjmuję Estrofem 2x dziennie.
Bardzo Wam wszystkim kibicujęMisiaMisia, Beata.D, Tosia 1981, Mimbla lubią tę wiadomość