IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Sysiaaaaa wrote:Dzięki za zainteresowanie
lepiej czy ja wiem... Chodzę jak obolała, bo przy każdym kroku czuje jajniki, ale poza tym już lepiej. Najważniejsze to, że mdłości minęły
Daj znać jak bedziesz juz po wizycie
Iwka lubi tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
takasobieja spokojnie też się doczekasz. Razem będziemy chyba na podobnym etapie.
Iwka lubi tę wiadomość
2012-2015 pierwsze starania, czynnik męski, 2IUI, ciąża biochemiczna
-
maj 2021 kwalifikacja do ICSI+FAMSI
10.06 długi protokół
19.07 punkcja, 30 jaj, 21 dojrzałych, zapłodnionych 6
24.07 I transfer (ET) blastka 4.1.1😔
24.08.21 II transfer (FET) blastka 4.1.1; biochemiczna😔
30.09.21 III transfer (FET) blastka 4.1.1 ciąża pozamaciczna😔
01.04.2022 IV transfer (FET na cyklu naturalnym) blastki 4.2.2. i 3.2.3; biochemiczna
Koniec naszych starań. -
Minuśka wrote:Aha, wszystko jasne.
Ty całkiem niedawno miałaś transfer jeśli dobrze pamiętam.
Kiedy kolejne podejście?bardzo bym chciała podejść w lutym, ale nie wiem czy mi się uda, mamy dwa maluszki, które są bardzo słabe, boję się, że w ogóle nie przeżyją rozmrażania...
-
Kochane, jako ze jestem z Wami blisko od roku i czuje sie z Wami zwiazana chcialam Wam kogos przedstawic
http://zapodaj.net/9d9d23a4a27fb.jpg.html
Wczoraj bylismy na badaniach prenatalnych w Gyncentrum, maluszek ma sie dobrze, wszystkie pomiary wyszly prawidlowo, a Kropek machal do mnie raczkaWierze, ze wszystkie jak jeden maz doczekacie sie tej chwili czego z calego serca Wam zycze!! Nie poddawajcie sie i pamietajcie nie wierzcie na slepo lekarzom bo mi tez mowiono, ze z tak zaawansowana endometrioza i poskrecanymi jajowodami w naturalna ciaze nie zajde, wczoraj nawet panie z kliniki nie mogly uwierzyc
Sysiaaaaa, Tosia 1981, iga 79, Kava, kuciak, Anatolka, zai2014, martusia1986, Justine, Piggy, Lenuś, Konwalia, MisiaMisia, Mimbla, agniesia2569, Iwka lubią tę wiadomość
-
niecierpliwa wrote:Kochane, jako ze jestem z Wami blisko od roku i czuje sie z Wami zwiazana chcialam Wam kogos przedstawic
Wczoraj bylismy na badaniach prenatalnych w Gyncentrum, maluszek ma sie dobrze, wszystkie pomiary wyszly prawidlowo, a Kropek machal do mnie raczkaWierze, ze wszystkie jak jeden maz doczekacie sie tej chwili czego z calego serca Wam zycze!! Nie poddawajcie sie i pamietajcie nie wierzcie na slepo lekarzom bo mi tez mowiono, ze z tak zaawansowana endometrioza i poskrecanymi jajowodami w naturalna ciaze nie zajde, wczoraj nawet panie z kliniki nie mogly uwierzyc
Ale czad! Maly czlowiek!juz sie nie moge doczekac....
niecierpliwa, Iwka, Różyczka lubią tę wiadomość
-
dzisiaj pol nocy spac nie moglam bo wieczorem na spotkaniu z kolezankami ma byc jedna z moich bliskich kolezanek w ciazy, bardzo wczesnej i po wczesniejszych przejsciach zupelnie inne niz nasze. wiec juz podjelam decyzje ze chyba trzeba isc do tego psychologa. nawet powiedzialam o tym m. i zgodzil sie ze to dobry pomysl i spytal czy ma isc ze mna.
dlatego pytam was czy poszlyscie na pierwsza wizyte same czy z partnerem? -
nick nieaktualnyniecierpliwa wrote:Kochane, jako ze jestem z Wami blisko od roku i czuje sie z Wami zwiazana chcialam Wam kogos przedstawic
Cudownieniecierpliwa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyniecierpliwa wrote:Kochane, jako ze jestem z Wami blisko od roku i czuje sie z Wami zwiazana chcialam Wam kogos przedstawic
Ale czad! I macha rączką. Zuch dzidziuś. Życzę Ci spokojnej ciążyMwhuaa :-*
niecierpliwa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jestem po wizycie w klinice, transfer planowany na środę, bo komórki są jeszcze małe. Ze względu na fakt, ze nam wysoki progesteron i estradiol komórki jakie uzyskamy idą do mrozenia
jestem załamana, bo wiem ze bedzie im ciężko przetrwać mrozenie
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sky dokładnego adresu nie znam. Babeczka nazywa się Małgorzata Cieloch, jej gabinet jest na ul. karczewskiej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2015, 10:59
Sky lubi tę wiadomość
Dopóki walczysz jesteś zwycięzcą !!!!
10.02.2019 1 wizyta w OA -
Sysiaaaaa wrote:Jestem po wizycie w klinice, transfer planowany na środę, bo komórki są jeszcze małe. Ze względu na fakt, ze nam wysoki progesteron i estradiol komórki jakie uzyskamy idą do mrozenia
jestem załamana, bo wiem ze bedzie im ciężko przetrwać mrozenie
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB