IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Minuśka wrote:Postaram się przebić Was wszystkie
Ja mam do kliniki 3,9 km.
5 czasami 15 minut autem
Nie wygram, ale bedę blisko czasowo - jak się kiedyś zagapiłam to w klinice byłam w 20 minut, ale bez korków i czerwonych światełKava lubi tę wiadomość
-
ja do Novum mam 1,5 km ale jezdze do Invicty jakies 7 km
Kava, Iwka lubią tę wiadomość
2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
kurcze a co było do wygrania??2008 - ciąża biochemiczna,2013 - ciąża biochemiczna, 2014 - trzy IUI bez skutku, 2015.01 - pierwsze IVF bez ET, 13 mrozaczków
26.03.2015 - crio 2 x 4AA28.04.2015 - crio 4AA i 4BB
06.08.2015 - 2 x 4BB
08.09.2015 - 4BB i 3BC
06.10.2015 - 2BB i 1BB
11.12.2015 - 2X1BB
-
Iwka, moje szczere ogromne gratulacje, doczekałaś wreszcie swojego szczęścia, bardzo się cieszę, rośnijcie zdrowo!!!
Mimbla dołączam moje kciuki za jutro - już jutro będziesz w ciąży
A ja mam szanse być w ciąży od wtorku (10 lutego), bo to dzień mojego transferuwysyłajcie dobre myśli Dziewczyny
Moniaa, iga 79, kuciak, Różyczka, Tosia 1981, Konwalia, Kava, Iwka, martusia1986, Viki26, Mimbla lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytak ja miałam pregnyl fakt nie jest dostepny w każdej aptece w zasadzie zanlazłam go w 1 tylko i farmaceutka doradziła mi żeby zawsze obdzwonic apteki gdzie on jest żeby był napewno dostepny wtedy poprosić żeby odłożyli .pytaj w tych aptekach przyszpitalnych ja posłuchałam rady i znalazłam ,ile bez refundacji nie wiem ja na recepte zapłaciłam 10 zł za 1 zastrzyk
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2015, 22:07
agniesia2569 lubi tę wiadomość
-
lena7 wrote:Iwka, a objawy to Ty jakie mialas? pochwal sie...daj nam nadzieje, moze bede miala te same..tylko nie mow ze nie mialas zadnych
Zreszta ja juz mam objawy!...od trzech dni budze sie lezac na wznak( gdzie cale zycie spie na brzuchu) z otwartym dziobemmoj mi mowi ze zrobi mi zdjecie jak jutro znowu mnie taka rano zobaczy...
agniesia2569, lena7, Beata.D lubią tę wiadomość
-
Bosze....Laski ale zescie naprodukowaly stron
Nie bylo mnie ze 2 dni a ledwo dalam rade przeczytac
Iwka kochanaWiedzialam ze Cie sie uda-mega GRATULACJE i szczesliwego ciazowania
Apropo ksiezy i naszej religii-co powiedzie na to:moja kolezanka brala slub koscielny razem z chrzcinami 10miesiecznego dziecka,hehe.Fakt,to bylo za granica ale w Polskim kosciele i z polskim ksiedzem
Tez jestem katoliczka ale nie wierze w instytucje kosciola
Mimbla kciuki za jutro&&&&&&&&
Sansivieria kciuki 10.02 &&&&&&&
Za reszte tez trzymam mocno kciuki,za stymulacje i punkcje-to ktora teraz w kolejce do testowania??Sansivieria, Iwka, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Czemu surowych owoców i warzyw nie? ;>
-
agniesia2569 wrote:stosowała któraś z Was pregnyl? Czytałam, że ciężko go dostać, dlatego pytam, żeby później nie mieć problemu z kupnem. I ile kosztuję bez refundacji?
Nigdy nie mialam problemu z kupieniem. Co miesiac dostawalam po dwa zanim podeszlismy do ivf. Dostepny byl zazwyczaj rowniez na doz.pl i mozliwoscia zamowienia do dowolnej ich aptekibez refundacji jak pamietam okolo 25zl.
-
Iwka wrote:Właśnie nie wiem...mi się zdaje że może chodzi o zarazki, bakterie czy różne choroby które znajdują się na niemytych owocach i warzywach. Anatolka dużó osób mnie o to pytało i żałuję że nie spytałam dlaczego
TO spytaj i nas doucz, przynajmniej mniebardzo prosze. Pewnie jeszcze musisz sie pokazac ginowi z kliniki, wiec spytaj. Trudno mi sobie wyobrazic niejedzenie surowych owocow. Przeciez wiekszosc jednak w ten sposob sie je. Co? Zapiekac jablka, gruszki a z reszty pic kompot i wyjadac takie padniete kompotowe owoce? I tak przez 2 tygodnie do testowania... Warzywa gotowane to jeszcze jakos obleca...
Iwka lubi tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Nigdy nie mialam problemu z kupieniem. Co miesiac dostawalam po dwa zanim podeszlismy do ivf. Dostepny byl zazwyczaj rowniez na doz.pl i mozliwoscia zamowienia do dowolnej ich apteki
bez refundacji jak pamietam okolo 25zl.
-
Beata.D wrote:Bosze....Laski ale zescie naprodukowaly stron
Nie bylo mnie ze 2 dni a ledwo dalam rade przeczytac
Iwka kochanaWiedzialam ze Cie sie uda-mega GRATULACJE i szczesliwego ciazowania
Apropo ksiezy i naszej religii-co powiedzie na to:moja kolezanka brala slub koscielny razem z chrzcinami 10miesiecznego dziecka,hehe.Fakt,to bylo za granica ale w Polskim kosciele i z polskim ksiedzem
Tez jestem katoliczka ale nie wierze w instytucje kosciola
Mimbla kciuki za jutro&&&&&&&&
Sansivieria kciuki 10.02 &&&&&&&
Za reszte tez trzymam mocno kciuki,za stymulacje i punkcje-to ktora teraz w kolejce do testowania??
Ja bylam swiadkowa i chrzestna na takim slubie w Pl. Para miala juz kilka lat slub cywilny,urodzila im sie corcia, chcieli ja ochrzcic a ksiadz powiedzial, ze tylko jak wezma koscielny. A ze mieszkaja w niewielkiej miejscowosci nie bardzo mieli wyjscie... I wyobrazcie sobie spowiedz w takiej sytuacji - mieli niby zalowac za grzechy seksu pozamalzenskiego (bo to niekoscielne malzenstwo) jak maja cudowna corcie...
Beata.D lubi tę wiadomość