IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
ja go biorę od stycznia,bez obaw funkcjonuje po nim normalnie
też mnie przerazila ulotka ale na szczęście jest ok...zawsze na wizycie jest pytanie o samopoczucie,mówię że okkuciak lubi tę wiadomość
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
kuciak wrote:juz po scratchingu. oprocz kwasu foliowego 5mg, koenzymu q10, vitrum d3, mam brac medrol. ktos go bral moze? bo na ulotce jest duzo dziwnych rzeczy napisanych.
tylko wlasnie nie wiem czy nie powinnam go wziasc juz dzis rano...no trudno wezme jutro.
Kuciak też zastanawiam się nad scratchingiem. Napisz proszę, czy rzeczywiście nie boli. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Jestem po pierwszym usg przed punkcją. Endometrium typu wzrostowego 11mm, a pęcherzyki od 10mm do 17mm. Rozmieszczone ładnie po obu stronach. Oprócz gonalu mam teraz jeszcze Pergoveris i w środę kolejne podglądanie
Anatolka, Tosia 1981, Sansivieria lubią tę wiadomość
-
ma_pi wrote:Kuciak też zastanawiam się nad scratchingiem. Napisz proszę, czy rzeczywiście nie boli.
ma_pi lubi tę wiadomość
-
Amelcia wrote:Hej dziewczyny!
Jestem po pierwszym usg przed punkcją. Endometrium typu wzrostowego 11mm, a pęcherzyki od 10mm do 17mm. Rozmieszczone ładnie po obu stronach. Oprócz gonalu mam teraz jeszcze Pergoveris i w środę kolejne podglądanie"biorę gonapeptyl i gonal ...a wstępnie kiedy masz punkcje ?
Amelcia lubi tę wiadomość
23.02-transfer
23.04-transfer 3AA i 4AA
07.07- 3AB i 4AB
13.11-6AB -
nick nieaktualnyiga 79 wrote:jesteśmy na podobnym etapie;) też byłam na usg w środę znowu idę endometrium 10mm pecherzyki w jednym 9w drugim 6 i kilka maleństw,jak to pani doktor stwierdziła"może jeszcze urosną
"biorę gonapeptyl i gonal ...a wstępnie kiedy masz punkcje ?
Jeszcze nie wiem, może w środę coś dokładnie powiedzą. Pytałam i lekarz mówił, że albo piątek, albo poniedziałek (w weekendy nie robią).
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mimbla wrote:Melduje sie...Moja beta dupy nie urywa no ale jest 7. Zaimplementowany kruszek walczy.w srode weryfikacja, dzisiaj sie jeszcze dowiem jaki mam PRG....jestem w lekkim szoku i chyba dzis juz z lozka nie wstane:).pozdrawiam Was wszystkie....
Zaciskam kciuki za dalszy przyrostMimbla lubi tę wiadomość
-
Hej kochane. Za godzine mam punkcje, ale stres mnie zjada! Eh ale to zlecialo.
kuciak, Betty Boop, Anko:-), Tosia 1981, iga 79, czarownica_tea, renieczka lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
Kuciak- spokojnie od medrolu schizofrenii nie dostaniesz. Długotrwałe przyjmowanie sterydów (wieloletnie) może skutkować obniżonym nastrojem (spada poziom hormonów odpowiedzialnych za dobry nastrój itp.) i depresją. Ale to dość rzadko. Czasem po sterydach (też branych przez lata) może wystąpić epizod psychotyczny ale to nie jest to samo co schizofrenia. Ty będziesz brać medrol kilkanaście dni? Kilka tygodni? to przygotuj się na większy apetyt i 2-3 kg do przodu.
Konwalia- cudowniekuciak lubi tę wiadomość