IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
Justine luteina tak, dupek nie.
Ja od stymulki do punkcji bylam 4 razy. 2dc... potem 7dc, potem 10 albo 11dc, no i na punkcji:) doszedlby transfer to daje 5
Duza nie poddawaj sie! Moze nie wszystko stracone!
moje jajniki juz sa ok, wymaz i ph ok. Od 1 dc estrofemi miedsy 11 a 14dc podgladanie
adrenalina, Tosia 1981, agniesia2569, czarownica_tea, Mimbla lubią tę wiadomość
Gameta Rzgów
III procedury ivf. (4 mrozaczki)
4 Crio 29.02.15 2x4cc - 7dpt - betaHcg 109.6, 9dpt - 273,6 11dpt- 603,2, 14dpt - 1897
08.09.2016r. - narodziły się moje skarby w 30t+0d.
Leoś 1580g i Laura 1420g. -
takasobieja wrote:Justine luteina tak, dupek nie.
Ja od stymulki do punkcji bylam 4 razy. 2dc... potem 7dc, potem 10 albo 11dc, no i na punkcji:) doszedlby transfer to daje 5
Duza nie poddawaj sie! Moze nie wszystko stracone!
moje jajniki juz sa ok, wymaz i ph ok. Od 1 dc estrofemi miedsy 11 a 14dc podgladanie
Czarownica jeśli jesteś oswiec mnie jeszcze razProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Adrenalina ja byłam 7 razy podczas stymulacji + punkcja + transfer. Kiedy masz kolejną wizytę dowiadujesz się od dr , więc ciężko to wszystko przewidzieć. Zależy jak i czym będziesz stymulowana , jaki protokół, jak jajeczka będą rosnąć wszystko na bieżąco będziesz się dowiadywać. PowodzeniaNadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów. Jest cud ❤
-
Justine wrote:Mi się właśnie wydaje że jest odwrotnie- dupek jest a luteina nie.
Czarownica jeśli jesteś oswiec mnie jeszcze raz
Takasobieja ma racje, lutka jest naturalnym prg i wykrywa się to we krwi, a dupek jest syntetyczny i nie widać go we krwi. -
nick nieaktualnyGinger84 wrote:A ja sie zastanawiam bo mam szereg badan do zrobienia m.in hiv i hcv. mialam te badania przed procedura w sierpniu robione. jak myslicie musze powtorzyc czy to wystarczy? zapomnialam zapytac swojego gina.
aha dziewczyny ktore sa na poczatku ciazy w diagnostyce mozna zrobic pakiet badan dla 1 trym za 99 zamiast 299. na stronie sie zapisujecie i pobieracie bon znizkowy. jak jutro na wizycie okaze sie ze jest wszystko ok to mam zamiar zrobic sobie te badania.
Ja mam pakiet pracowy w lux medzie, poszłam do gina, że niby chcę tam ciążę prowadzić i dostałam skierowanie na szereg badań, więc udało mi się zaoszczędzić. Ale już tam nie chodzę po tekście, że oni ciąż wysokiego ryzyka nie prowadzą, a niby taka jest z IVF. Ale żeby zwolnienie z pracy zaproponować to już nie -
Danae wrote:Ja mam pakiet pracowy w lux medzie, poszłam do gina, że niby chcę tam ciążę prowadzić i dostałam skierowanie na szereg badań, więc udało mi się zaoszczędzić. Ale już tam nie chodzę po tekście, że oni ciąż wysokiego ryzyka nie prowadzą, a niby taka jest z IVF. Ale żeby zwolnienie z pracy zaproponować to już nie
asiamar, niecierpliwa, Mimbla lubią tę wiadomość
-
Anatolka wrote:Takasobieja ma racje, lutka jest naturalnym prg i wykrywa się to we krwi, a dupek jest syntetyczny i nie widać go we krwi.
Duża, niestety nic nie wymyslimy. Musimy czekać do piatku i mieć nadzieję że beta z powrotem urośnie.Problem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
nick nieaktualnyLenuś wrote:To ja jestem szczęściarą, bo trafiłam na super lekarkę i to w ramach abonamentu Enel-Med, z wielką przyjemnością podjęła się prowadzenia mojej ciąży podwyższonego ryzyka. Za wizyty nie płacę, za wszystkie badania nie płacę, za wymazy i posiewy też nie, leki refundowane. W końcu odżyłam finansowo.
Nic, tylko pozazdrościćU nas niestety lekarze w lux medzie mocno kiepscy, do tego problem straszny z terminami. Trudno. Chodzę prywatnie do lekarki, której ufam i jakoś przeboleję te finanse. Dla maluszka wszystko
-
Danae wrote:Nic, tylko pozazdrościć
U nas niestety lekarze w lux medzie mocno kiepscy, do tego problem straszny z terminami. Trudno. Chodzę prywatnie do lekarki, której ufam i jakoś przeboleję te finanse. Dla maluszka wszystko
-
Duża... nie będę Cie na siłę pocieszać, ale znam jeden rzeczywisty przypadek bety, która spadła na początku, by zaraz urosnąć i rośnie do dziś. Wiem, że bardzo cierpisz, choć tylko mogę się tego domyślać. Cierpliwości i wytrwałości Kochana...
Konwalia, duza lubią tę wiadomość
-
asiamar wrote:Jajnik tak mnie boli ,że ból pulsuje z pachwiny aż do stopy
mam się martwić ??
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 marca 2015, 21:52
-
Konwalia wrote:Kochana ból który opisujesz na moje oko jest standardowym bólem powiększającej się macicy. Czyżby ciąża?
Wzięłam Nospę ale nic to nie dało
Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów. Jest cud ❤
-
Anatolka wrote:Spojrz online na ulotke, ale zwykly espumisan mozna brac jak dobrze kojarze.
jestem po wycięciu woreczka żółciowego i nie wolno mi pewnych produktów jeść ale człowiek jest zachłanny i wszytko je
-
Dziewczyny, trzymam kciuki za piękne bety dzisiajProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/