IVF
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ginger jak slysze o tej kobiecie to noz mi sie w kieszeni otwiera jak slowo daje!!!! To babsko nie powinno pacjentow przyjmowac bo dla niej najwazniejsza jest tylko kasa dla kliniki, ale co w tym dziwnego skoro to zona wlasciciela. Masakra! Ja na Twoim miejscu juz bym chodzila tylko do gina, ktory docelowo ma prowadzic Twoja ciaze
Lenuś lubi tę wiadomość
-
Wizytę serduszkowa mialam w 7t2d. Masz potwierdzona ciążę - czynność serca płodu jest i zgodnie z programem klinika została o tym poinformowana. Teraz tylko musisz zaswiadczyc o urodzeniu zdrowego dziecka. Nic Ciebie tam nie trzyma.
triss lubi tę wiadomość
-
Piggy wrote:Sluchajcie co brać profilaktycznie zeby teraz infekcji nie zlapac. wiekszość tych leków mam dowcipnie i nie chcilabym zadnych niespodzianek. Mam w lodówce laktovaginal ale może polecicie cos jeszcze?
żel do higieny intymnej z korą dębu można kupić :)http://www.doz.pl/apteka/p13643-Zel_do_higieny_intymnej_z_kora_debu_i_d-panthenolem_200_mlPiggy lubi tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:Konwalia czyli też gdzieś do 7 tyg? Nie ma nic takiego ze jeśli jestem w programie to musze być do jakiegoś określonego tyg w tej klinice?
Tak, ja chodziłam do kliniki do 7tc. Było serduszko, ustało plamienie i mogłam już się ewakuować. Nikt nie może Cię zmusić do przychodzenia do nich na wizyty. Dr Cz. ma z każdej z nas kasę, zarówno z wizyt, jak i z leków, które wykupujemy w jej aptece, dlatego tak jej zależy. Pytałam, czy powinnam im raportować stan mojego i dzieciaczków zdrowia w ciąży, Dr M. powiedział mi tylko, że chce żebym badania prenatalne zrobiła u nich i to będzie dla nich wystarczająca informacja. Powiedział też, że wypiszą mi w klinice skierowanie, więc dla mnie to nawet lepiej. Za pierwsze badania rzeczywiście nie płaciłam, drugie też będą darmowe.
Koniecznie umów się do dr M.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 16:51
-
Sansiviera, przykro mi bardzoProblem: endometrioza 1st, Hashimoto, słabe nasienie.
3 procedury, leczenie immunologiczne, 6 transferów, 2 straty.
Mała Królewna jest już z nami
Droga do naszego szczęścia: https://szczesliwenieszczescia.blogspot.com/ -
Dzięki dziewczyny rozjaśnilyscie mi sytuacje nie dam się naciągac dalej.pójdę jeszcze za tydz do dr M bo i tak będę potrzebowała l4 i ustale z nim co i jak.i przynajmniej wiem jak z nim rozmawiać w razie gdyby mi kit wciskal:)
-
justa1234 wrote:U mnie w klinice też jest tak ze mam wybór albo chodzę do nich albo poprostu do swojego lekarza na NFZ
tylko pierwsze usg będę robić w klinice ale wizyta jest darmowa