LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
Kiniejka napisz tylko skąd jesteś. Ja mogę polecić kilku lekarzy ale tylko z Wawy albo z okolic białegostoku i łomży
-
Kiniejka wrote:uuu trochę mnie nastraszyłyście...
Macie może namiar na takiego lekarza? Nawet myślałam, żeby iśc prywatnie do jakiegoś właśnie, kóry pracuje w szpitalu i że może mnie wkręci.
Jeżeli macie jakieś namiary to proszę o informację tutaj albo na priv.
Będę wdzieczna bo już nie wiem co dajel robić.
wysłałam ci zaproszenie jak mnie przyjmiesz to podam ci namiary na specjalistę który mnie operował ale nie w Warszawie"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
z Warszawy mogę polecić dr Małgorzata Uchman-Musielak 501702047 Ona mi robiła laparo i przez pewien czas mnie prowadziła. Super kobieta, tylko trochę utrudniony kontakt z nią jest, jak nie odbiera to trzeba pisać do niej smsy bo może akurat operować. Praktycznie zawsze odpisuje. Polecam też wszystkich lekarzy ze szpitala na karowej z oddziału ginekologii endokrynologicznej a w szczególności dr Kunickiego tylko do niego nie mam bezpośredniego nr. Polecam też dr Uchman (która jest matką dr uchman-musielak) która jest zastępcą ordynatora na oddziale gin-endo. Z nimi miałam styczność i są w 100 % profesjonalistami. Ale szeczólnie polecam dr Małgosie Uchman-Musielak.
-
ok znalazłam:
dr n. med. Małgorzata Uchman - Musielak
Specjalizacja lekarza: ginekolog i położnik
Miejsca pracy lekarza:
1. Oddział Kliniczny Ginekologii i Położnictwa Samodzielny Szpital Kliniczny w Warszawie
ul. Czerniakowska 231, Warszawa
Telefon kontaktowy: 22 58 41 400
2. Oddział Ginekologiczny Szpital Medicover w Warszawie
ul. al. Rzeczypospolitej 5, Warszawa
Telefon kontaktowy: 500 900 543 lub 500 900 900
3.Gabinet Lekarski Małgorzata Uchman - Musielak Specjalista Ginekolog
ul. Nowy Świat 53, Warszawa
Telefon kontaktowy: 501 702 047 -
ja do niej chodziłam w Medicoverze i na nowym świecie. Ale lepiej iść w medicoverze bo mają lepszy sprzęt
-
9 grudnia tuż tuż a mama właśnie mnie zaskoczyła że ja nie powinna iść bo nie byłam szczepiona na żółtaczkę, kochane możecie mi powiedzieć jak to było w waszym przypadku byłyście szczepione??? Mi nikt słowem na ten temat nie powiedział.
-
byłam szczepiona przed laparoskopią, mnie lekarz od razu o tym poinformował i powiedział że decyzja należy do mnie. co prawda nie jest to wymagane ale dla twojego bezpieczeństwa to jest, będziesz musiała podpisać dokument że nie jesteś szczepiona i bierzesz to na siebie.
Iwka lubi tę wiadomość
"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
sylwiunia wrote:byłam szczepiona przed laparoskopią, mnie lekarz od razu o tym poinformował i powiedział że decyzja należy do mnie. co prawda nie jest to wymagane ale dla twojego bezpieczeństwa to jest, będziesz musiała podpisać dokument że nie jesteś szczepiona i bierzesz to na siebie.
Dziękuję serdecznie za informację -
tak teraz już za późno, bo muszą być dwa szczepienia przed zabiegiem by była ochrona, a po pierwszym musi minąć miesiąc, a po drugim dwa tygodnie i może być zabieg
Iwka lubi tę wiadomość
"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
sylwiunia wrote:a test robiłaś
Dziękuję sylwunia że mi odpisałaś Jutro przed 9 idę do szpitala - napiszę co powiedzą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2013, 00:05
-
Iwka wrote:Dziękuję Tak robiłam, jutro idę na usg do mojego gin, mam nadzieję, że znajdzie rozsądne rozwiązanie, chociaż po rozmowie przez telefon wywnioskowałam że też uważa że w ciązy jestem, ale ja wiem ze nie jetem. W sprawie żółtaczki dzwoniłam do szpitala i on niby maja "status" bez żółtaczki??? okras zawsze mam na czas - no dzień spóźnienia, a teraz 35 dzień cyklu i nic.
Dziękuję sylwunia że mi odpisałaś Jutro przed 9 idę do szpitala - napiszę co powiedzą
-
sylwiunia wrote:czekam w takim razie na wieści, a co do szczepienia, mi lekarz mówił że nigdy się nie zdarzyło u nich w szpitalu aby ktoś się zaraził żółtaczką
A u gina: okresu na razie nie będzie prawdopodobnie w ciągu dwóch dni będę miała owulację a dziś jest 34 dc.
Endo 13 mm
Pęcherzyk w prawym-niedrożnym - 19 mm
Laparoskopia prawdopodobnie zostanie przesunięta i tu fajny termin 24 grudzień tak się jej bałam a teraz już ją chce tego 9 grudnia
W piątek mam się zgłosić znowu na usg i wtedy podejmie decyzję, ale chyba go poproszę aby nie przesuwał mi terminu bo po pierwsze chce to już mieć za sobą po drugie prawy jajowód nie drożny a po trzecie w wigilie???? -
czyli późna owulacja u Ciebie, zdałabym się na decyzje lekarza choć z drugiej strony święta są raz w roku i spędzić je w szpitalu też bym nie chciała, a może przesunął by z 24 na 26 grudnia to tylko dwa dni."Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
dr Milewczyk ze szpitala na karowej. zapisy sa raz w miesiącu, na początku każdego miesiąca. na początku próbował mnie leczyć przez 2 miesiące clo i luteiną ale zaznaczył, że jak nie wyjdzie to od azu daje mi skierowanie na laparo. Tak też się stało.
Do dr Milewczyka przyszłam z komlpetem wszystkich badan moich i męża aby nie tracić czasu.
Dr Kunicki zaś nie pracuje już na Karowej ale w INViCTA na Złotej.Wg mnie lepszym gin. endo. jest dr Milewczyk -konkretny, precyzyjny, nie naciąga na kasę i szybko działa- tak aby zdiagnozować Cię szybko. -
sylwiunia wrote:czyli późna owulacja u Ciebie, zdałabym się na decyzje lekarza choć z drugiej strony święta są raz w roku i spędzić je w szpitalu też bym nie chciała, a może przesunął by z 24 na 26 grudnia to tylko dwa dni.