LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
No jeszcze zobaczymy jak to będzie.jak mąż mnie zostawi to wyjade za granice wtedy to juz będę mieć wszystko daleko. Babcia narazie trzymam się dobrze tylko nogi ja strasznie bola lekarstwa sobie nie pójdzie kupic nawet bo nie da rady a jak kiedys umrze to wyjeżdżam z tej polski będę sie opiekować starszymi ludźmi. Teraz to mnie strasznie interesują makijaże paznokcie robienie zastanawiałam sie nad założeniem bloga na ten temat jake produkty polecam do makijażu i pielegancji itd
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Nie ale zrobie na własną rękę resztę badań już robiłam i wszystkie prawidłowe tylko ten nieszczęsny konflikt ale przynajmniej prenatalne przez to będę miała na NFZ:)
Dzis do mojego męża mówiłam, że już bym chciała, žeby chociaż pół roku minęło już :p
u mnie lekko się podbrzusze zaokrągliło ale tyci tyci raczej większe mam wzdęcia :p -
nick nieaktualnyHej hej;) przepraszam, że tak uciekłam u mnie wszystko jak najbardziej super
Moja babcia ma za tydzien 80 lat ktore robi w restauracji i juz sie rodzina z zagranicy zjeżdża i tak sie spotykam z kims codziennie bo sie dawno nie widzielismy;) ano i moj braciszek z dziewczyna przyjechal -
nick nieaktualnyAleksandrakili wrote:Hej hej;) przepraszam, że tak uciekłam u mnie wszystko jak najbardziej super
Moja babcia ma za tydzien 80 lat ktore robi w restauracji i juz sie rodzina z zagranicy zjeżdża i tak sie spotykam z kims codziennie bo sie dawno nie widzielismy;) ano i moj braciszek z dziewczyna przyjechal -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-