LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydacie radedomi-Bstok wrote:podchodzę do tego bez stresu. Ten miesiąc był zupełnie na luzie bez wizyt, bez leków (pomijając kwas foliowy). Teraz jak tylko dostanę miesiączkę to umawiam się na monitoring i do dzieła

masz racje spokoj najwaznijeszy
wstawilam aktualne zdjecie
sylka0102 lubi tę wiadomość
-
Domi trzymam kciuki:) Powiedz mi kochana czy Ty miałaś skierowanie od Profesora na laparoskopię diagnostyczną? Robili Ci wtedy przy okazji też HSG? Pytam bo ja mam skierowanie na laparo ale wśród tych badań co mam zrobić nie ma posiewu i tak się zastanawiam czy mi sprawdzą też jajowody.
-
nick nieaktualnyja nie mialam chociaz chcieli robic, ale mialam ostatnie dni okresu i stwierdzili ze wtedy nie mozna robic.. a posiewu i tak nie mialam.. osttanio sie dowiedzialam ze jestem nosicielka ureoplasma i probowana mnieleczyc w ciazy ale nic.. bakteria nadal siedzi;/ i sie wkurzam bo lekarka kaze byc spokojna a ja raczej nie potrafie.. podobo mam miec tylko zaswiadczenie ze mam ta bakterie podczas porodu zeby wiedzieli jakie leki podac dziecku.. super co? po prostu szlag juz nie trafia..sandra80 wrote:Domi trzymam kciuki:) Powiedz mi kochana czy Ty miałaś skierowanie od Profesora na laparoskopię diagnostyczną? Robili Ci wtedy przy okazji też HSG? Pytam bo ja mam skierowanie na laparo ale wśród tych badań co mam zrobić nie ma posiewu i tak się zastanawiam czy mi sprawdzą też jajowody.
-
nick nieaktualny
-
Natalia a może wybierz się do innego lekarza na konsultacje, przecież można zrobić antybiogram i wtedy będzie wiedzieć czym to leczyć. Domi ale sprawdzali Ci drożność? Robiłaś posiew?
-
nick nieaktualnyhehe no zrobili antybigram i leczona bylam wg niego.. lyklam 48 tabetek erytromecyny- jedynego dopuszczalnego antybiotyku na to w ciazy.. i co ? i nic.. bakterie nawet nie ruszylo.. takze to ze jest antybiogram nie znaczy ze sie da wyleczyc niestety..sandra80 wrote:Natalia a może wybierz się do innego lekarza na konsultacje, przecież można zrobić antybiogram i wtedy będzie wiedzieć czym to leczyć. Domi ale sprawdzali Ci drożność? Robiłaś posiew?
-
nick nieaktualnyno na tym etapie to hmm ciezko powiedziec.. w necie mozna znalezc informacje ze moze wywolac przedwczesny porod, ale moja lekarka uwaza ze moj organizm radzi sobie z ta bakteria.. i tyle.. najgorzej podczas porodu bo dziecko moze sie nia zarazic i bedzie musiala dostac antybiotyki jak sie zarazi..sandra80 wrote:Natalia a czy ta bakteria może zaszkodzić na tym etapie ciąży?
bede konsultowac jeszcze z innym lekarzem, zobaczymy.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim
testowałam drugi raz ale nic z tego, czekam na okres powinnam dostać w niedzielę lub poniedziałek. Ostatnio bardzo źle się czuję , głównie rano i wieczorem, chyba po tym metformaxsie i duphastonie no ale kazał lekarz brać
Dzisiaj rano to mi niedobrze było strasznie. Niech już ta małpa przyjdzie i rozpocznie się nowy cykl.
Edyta
-
nick nieaktualnyech przykro mi, ale w koncu musi sie udacplimka_bum wrote:Hej wszystkim
testowałam drugi raz ale nic z tego, czekam na okres powinnam dostać w niedzielę lub poniedziałek. Ostatnio bardzo źle się czuję , głównie rano i wieczorem, chyba po tym metformaxsie i duphastonie no ale kazał lekarz brać
Dzisiaj rano to mi niedobrze było strasznie. Niech już ta małpa przyjdzie i rozpocznie się nowy cykl.
ja znowu mam luteine i tez po niej sie slabo czuje.. ciagle chce mi sie spac... i mam zly nastroj.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny