LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydomi-Bstok wrote:podchodzę do tego bez stresu. Ten miesiąc był zupełnie na luzie bez wizyt, bez leków (pomijając kwas foliowy). Teraz jak tylko dostanę miesiączkę to umawiam się na monitoring i do dzieła
sylka0102 lubi tę wiadomość
-
Domi trzymam kciuki:) Powiedz mi kochana czy Ty miałaś skierowanie od Profesora na laparoskopię diagnostyczną? Robili Ci wtedy przy okazji też HSG? Pytam bo ja mam skierowanie na laparo ale wśród tych badań co mam zrobić nie ma posiewu i tak się zastanawiam czy mi sprawdzą też jajowody.
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Domi trzymam kciuki:) Powiedz mi kochana czy Ty miałaś skierowanie od Profesora na laparoskopię diagnostyczną? Robili Ci wtedy przy okazji też HSG? Pytam bo ja mam skierowanie na laparo ale wśród tych badań co mam zrobić nie ma posiewu i tak się zastanawiam czy mi sprawdzą też jajowody.
-
nick nieaktualny
-
Natalia a może wybierz się do innego lekarza na konsultacje, przecież można zrobić antybiogram i wtedy będzie wiedzieć czym to leczyć. Domi ale sprawdzali Ci drożność? Robiłaś posiew?
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Natalia a może wybierz się do innego lekarza na konsultacje, przecież można zrobić antybiogram i wtedy będzie wiedzieć czym to leczyć. Domi ale sprawdzali Ci drożność? Robiłaś posiew?
-
nick nieaktualnysandra80 wrote:Natalia a czy ta bakteria może zaszkodzić na tym etapie ciąży?
bede konsultowac jeszcze z innym lekarzem, zobaczymy.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej wszystkim
testowałam drugi raz ale nic z tego, czekam na okres powinnam dostać w niedzielę lub poniedziałek. Ostatnio bardzo źle się czuję , głównie rano i wieczorem, chyba po tym metformaxsie i duphastonie no ale kazał lekarz brać Dzisiaj rano to mi niedobrze było strasznie. Niech już ta małpa przyjdzie i rozpocznie się nowy cykl.Edyta
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:Hej wszystkim
testowałam drugi raz ale nic z tego, czekam na okres powinnam dostać w niedzielę lub poniedziałek. Ostatnio bardzo źle się czuję , głównie rano i wieczorem, chyba po tym metformaxsie i duphastonie no ale kazał lekarz brać Dzisiaj rano to mi niedobrze było strasznie. Niech już ta małpa przyjdzie i rozpocznie się nowy cykl.
ja znowu mam luteine i tez po niej sie slabo czuje.. ciagle chce mi sie spac... i mam zly nastroj.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny