LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
agnesita85 wrote:a jakie badania musialas miec zrobione na wlasna reke?
Musiałam mieć RTG klatki piersiowej, dostałam u nich skierowanie i od razu też u nich zrobiłam. Ponadto oryginał badania grupy krwi, zaświadczenie o szczepieniach na WZW B i poziom przeciwciał. Musi być też zaświadczenie od lekarza rodzinnego i innych specjalistów, jeśli jesteś pod kontrolą, że zgadzają się na zabieg, aktualne usg ginekologiczne, Mo i skierowanie od ginekologa oczywiście. Przy rejestracji dostaniesz taka kartkę, na której wszystko będzie wypisane.Endometrioza
02.2018 - laparoskopia, usunięcie ognisk endometriozy, jajowody drożne,
Cykl z laparoskopią szczęśliwy - 2 kreski
Mam synka -
Maugo wrote:Musiałam mieć RTG klatki piersiowej, dostałam u nich skierowanie i od razu też u nich zrobiłam. Ponadto oryginał badania grupy krwi, zaświadczenie o szczepieniach na WZW B i poziom przeciwciał. Musi być też zaświadczenie od lekarza rodzinnego i innych specjalistów, jeśli jesteś pod kontrolą, że zgadzają się na zabieg, aktualne usg ginekologiczne, Mo i skierowanie od ginekologa oczywiście. Przy rejestracji dostaniesz taka kartkę, na której wszystko będzie wypisane.INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
agnesita85 wrote:dziekuje bardzo za informacje;)) mam terminna 17 kwietnia.Jeezcxe jedno pyranko jak dlugo bylas na zwolnieniu po operacji,?
Nie ma za co Ja byłam dwa tygodnie. Potem trochę się oszczędzałam jeszce, starałam się nie dźwigać, ale wróciłam normalnie do pracy.
Ty też na Weigla?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 13:42
Endometrioza
Mam synka -
Maugo wrote:Nie ma za co Ja byłam dwa tygodnie. Potem trochę się oszczędzałam jeszce, starałam się nie dźwigać, ale wróciłam normalnie do pracy.
Ty też na Weigla?
INVIMED WROCŁAW
- PCOS
- NIEPLODNOSC IDIOPATYCZNA
- HSG - JAJOWODY DROŻNE
- 2 IUI - UJEMNE
-3 transfery - ujemne (2015 - 2016)
2018 wracam do walki - > LAPAROSKOPIA
PAŹDZIERNIK 2018 - HISTEROSKOPIA
21.11.2018 - transfer - UDANY:) -
Maugo wrote:Mi lekarz kazał od razu się starać, jeśli będę na siłach. No i staraliśmy się już 10 dni po laparo i jestem w ciąży
Zaczynam chyba i ja Byłam w 8 dobie ściągać szwy, tylko z jednej rany mi lekarka rodzinna usunęła, w pępku i jedna jeszcze mają poczekać, bo chyba nie dała rady wyciągnąć. -
Paulas wrote:Maugo a co Tobie robili podczas laparo? Ja jajowody drożne całkowicie, jakieś ogniska endometriozy miałam tylko.
Trzymam kciuki! A w którym dniu miałaś laparo? Jak się teraz czujesz?Endometrioza
Mam synka -
Maugo wrote:No to mi dokładnie to samo Jajowody miałam drożne, teraz tylko sprawdzali i usunęli mi ogniska endometriozy z macicy, otrzewnej i gdzieś przy pęcherzu. Ja mam szwy rozpuszczalne.
Trzymam kciuki! A w którym dniu miałaś laparo? Jak się teraz czujesz? -
Mysiulka2706 wrote:Hej:)Ja też jestem 2 dni po laparo. I miałam to samo robione co Wy:*czy tylko to jest dla Was przeszkodą żeby zostać mama??
Paulas lubi tę wiadomość
Endometrioza
Mam synka -
Maugo wrote:U mnie przez 4 lata nikt nie wiedział co jest przyczyną, były mniejsze i większe problemy, ale na pewno nie były powodem. Po laparoskopii od razy pyk i ciąża
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 10:52
Maugo lubi tę wiadomość
-
Mysiulka2706 wrote:Naprawdę udało Ci się już w 1 cyklu??Endometrioza
Mam synka -
Mysiulka2706 wrote:Maugo bardzo się cieszę że Ci się tak szybko udało :**ja jestem po rozmowie z moim lekarzem i mam sobie odpuścić ten cykl;,(myślałam że już dłużej czekać nie będęEndometrioza
Mam synka -
W tym roku skończę 30 lat. Mnie też pobolewały ranki. No ale ja zmieniłam lekarze w grudniu. Na pierwszej wizycie wykrył endometriozę i od razu skierował na laparo w szpitalu, w którym sam pracuje. Dlatego też jak kazali się starać od razu, to zaufałamEndometrioza
Mam synka -
Dziewczyny kiedy dostałyście @ po laparo? Zabieg miałam 01.03, sprawdzono drożność i zrobiono kauteryzację jajników. Czyli dzisiaj jest już 35dc i dalej nic. Chociaż już kilka razy miałam wrażenie, że już za chwilę przyjdzie @, bo miałam objawy, które zwykle towarzyszą przed @. Dodam, że cykle miałam bardzo nieregularne od 20 do 40dni. Regulowałam duphastonem. Teraz nic nie biorę. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 13:15