LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
paulity wrote:Dziewczyny miałam mieć miesiąc temu laparoskopie ale dostałam anginy , więc przesunięto mi ma ten tydzień.. czuje że jestem zdrowa nic mi nie jest nie mam kataru nie kaszle mnie ale jak noszę maseczke to mnie drapie w gardle nawet zaczęłam pukać gardło postanowiłam iść na urlop żeby sobie oszczędzić wychodzenie z domu bo trzeba mieć maseczke , nie wiem czy zadzwonić do szpitala i powiedzieć o tym że mnie drapie w gardle przez maseczke
Ciężko powiedzieć jak zgłosisz coś takiego mogą przesunąć termin na po pandemi... a hak czymś innym zatruwasz usta tez tak masz ??Start 2018
Laparoskopia 2019 ✅
Hashimoto ?, PCOS ?
💊Metformax 1500, Omega3, Jod, Nac, Metylowane vit i kw foliowy, i wiele innych…
🔺Mthfr * A1298C Mthfr_1298A>C homo ❌,
🔺Pai-1 ** 4G/5G Pai-1 4G hetero
🔺KIR : Bx
❌NIEWYKRYTE :
2DL2, 2DL4norm, 2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1var
MĄŻ: Wszystkie badania niby Ok (plemniki szybkie tylko na starcie)
Marzec 2020 -28dc beta 9 - CB🥺
3 cykl - Puregon 75💉—>accofil💉—>encorton—>acard 150 —> neoparin ❌
STARANIA ZAWIESZONE
Od 04.2021
09.21🍀🍀 UDAŁO SIĘ!! 🍀🍀 (Naturalnie bez wspomagaczy )
13.06.22 Synek Marceli 58, 3570🥰 -
Nadzieja28 wrote:Ja się właśnie tak załatwiłam przeziębieniem... przed maseczkę
Ciężko powiedzieć jak zgłosisz coś takiego mogą przesunąć termin na po pandemi... a hak czymś innym zatruwasz usta tez tak masz ??
Właśnie babeczka mówiła że przesuwają zabiegi na styczeń.. kupę czasu
Właśnie chodziłam tylko w maseczce , ale gardło mnie nie boli nie kaszle. Posiedzę teraz w domu zobaczę, szkoda mi przesuwać -
paulity wrote:Właśnie babeczka mówiła że przesuwają zabiegi na styczeń.. kupę czasu
Właśnie chodziłam tylko w maseczce , ale gardło mnie nie boli nie kaszle. Posiedzę teraz w domu zobaczę, szkoda mi przesuwaćStart 2018
Laparoskopia 2019 ✅
Hashimoto ?, PCOS ?
💊Metformax 1500, Omega3, Jod, Nac, Metylowane vit i kw foliowy, i wiele innych…
🔺Mthfr * A1298C Mthfr_1298A>C homo ❌,
🔺Pai-1 ** 4G/5G Pai-1 4G hetero
🔺KIR : Bx
❌NIEWYKRYTE :
2DL2, 2DL4norm, 2DL5[gr.1], 2DL5[gr.2], 2DS2, 2DS3, 2DS4norm, 2DS5, 3DS1, 3DP1var
MĄŻ: Wszystkie badania niby Ok (plemniki szybkie tylko na starcie)
Marzec 2020 -28dc beta 9 - CB🥺
3 cykl - Puregon 75💉—>accofil💉—>encorton—>acard 150 —> neoparin ❌
STARANIA ZAWIESZONE
Od 04.2021
09.21🍀🍀 UDAŁO SIĘ!! 🍀🍀 (Naturalnie bez wspomagaczy )
13.06.22 Synek Marceli 58, 3570🥰 -
paulity wrote:Właśnie babeczka mówiła że przesuwają zabiegi na styczeń.. kupę czasu
Właśnie chodziłam tylko w maseczce , ale gardło mnie nie boli nie kaszle. Posiedzę teraz w domu zobaczę, szkoda mi przesuwać36l.
1 IVF nieudane Artvimed
2 IVF start 07.01.2021 ❄️8A
FET 10dpt beta16, 14 dpt beta7💔
3 IVF .. -
Magdalena 😀 wrote:Ja za tydzień w czwartek mam histeroskopie i laparoskopie. Boje się bardzo i już chodzę nerwowa. A teraz jestem tydzień na L4 aby nic nie złapać do zabiegu. U nas nie przekładają na chwilę obecną zabiegów.
Ja też tylko w poniedziałek , jeszcze rośnie mi ósemka:( ale pisałam dziś do lekarza to nic nie odpisał na ten ósemki . A na dodatek wyszło że nie będzie mojego lekarza tylko bardzie inny mnie operował. Trzymam kciuki za Ciebie 🥰🥰 -
paulity wrote:Ja też tylko w poniedziałek , jeszcze rośnie mi ósemka:( ale pisałam dziś do lekarza to nic nie odpisał na ten ósemki . A na dodatek wyszło że nie będzie mojego lekarza tylko bardzie inny mnie operował. Trzymam kciuki za Ciebie 🥰🥰
Dziękuję również trzymam kciuki za Ciebie 😘🍀🍀. Jak już będziesz po napisz jak było.paulity lubi tę wiadomość
-
paulity wrote:Ja też tylko w poniedziałek , jeszcze rośnie mi ósemka:( ale pisałam dziś do lekarza to nic nie odpisał na ten ósemki . A na dodatek wyszło że nie będzie mojego lekarza tylko bardzie inny mnie operował. Trzymam kciuki za Ciebie 🥰🥰
-
paulity wrote:Dziewczyny jestem po laparo , jeśli chodzi o zabieg to wszystko ok , jedyny minus to wymiotowalam . A moja diagnoza to wodniaki na jajowodach mam tylko 5pro zajscia w naturalną ciążę .. czy ktoś ma podobny przypadek ? Jestem załamana
-
paulity wrote:Dziewczyny jestem po laparo , jeśli chodzi o zabieg to wszystko ok , jedyny minus to wymiotowalam . A moja diagnoza to wodniaki na jajowodach mam tylko 5pro zajscia w naturalną ciążę .. czy ktoś ma podobny przypadek ? Jestem załamana[/QUOTE
Oj Paulity przykro mi bardzo.
Zostałaś zdiagnozowana i teraz będzie łatwiej podjąć decyzję i zabrać się za leczenie. Głowa do góry😊
Dlaczego wymiotowałaś?
Wczoraj koło 20.00 byłam z mężem w Angeliusie na oddziale, czy o tej godz. wychodziłaś?paulity lubi tę wiadomość
36l.
1 IVF nieudane Artvimed
3 IVF .. -
paulity wrote:
Mąż mi mówił, że wychodziła dziewczyna i tak bardzo płakała.. przykre to wszystko.36l.
1 IVF nieudane Artvimed
3 IVF .. -
Ètoile wrote:Do dr Paligi, na 03.11. mam laparo/histero, diagnostycznie przed in vitro. U nas czynnik męski chociaż nie wiadomo co wyjdzie po laparo.
Mąż mi mówił, że wychodziła dziewczyna i tak bardzo płakała.. przykre to wszystko.
Właśnie myślę czy się nie przepisać do Pani doktor , bo podobno świetny specjalista a też chce żeby ktoś to zobaczył innym okiem
Uważaj żebyś się nie rozchorowała bo teraz ciężki okres . A poza tym wszystko będzie dobrze , ja po zabiegu nawet bólu nie czułam jak wróciłam do domu to nic przeciwbolowego nie brałam , także zabieg to pestka
Jakoś po 20 wychodziłam , siostra po mnie była -
Ètoile wrote:Do dr Paligi, na 03.11. mam laparo/histero, diagnostycznie przed in vitro. U nas czynnik męski chociaż nie wiadomo co wyjdzie po laparo.
Mąż mi mówił, że wychodziła dziewczyna i tak bardzo płakała.. przykre to wszystko.
Czyli przygotujcie się do in vitro ? Mi też to lekarz zaproponował tylko mam usunąć jajowody i trochę mnie to zastanawia czy jest to konieczne przy in vitro