LAPAROSKOPIA
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyplimka_bum wrote:hmmm nie byłam w takiej sytuacji ale wydaje mi się że zadziała normalnie, nie powinno być problemów. jeżeli nie zmienił sie kolor, konsystencja to chyba będzie ok.
-
nick nieaktualnyailatan wrote:no pekl ale.. jest duzo ale.. kiedy byal tydzien wczesniej na monitoringu to mial 18 mm i lekarka stwierdzila ze peknie w kazdej chwili i mamy wspolozyc przez 3 dni i tak zrobilismy.. potem byla przerwa i po tygodniu u niej bylam a ona mowi ze wlansie pekl i sie pyta czy dzien wczesniej wspolzylam a ja ze nie bo nie i mowi ze mamy tego dnia wspolozyc.. no i wspolozylismy ale bylo juz bardzo pozno, wrecz w nocy bo tego dnia mielismy wypadek samochodowy i byly emocje i zalatwianie i stres.. wiec moze za pozno juz.. poza tym endometroium podobno bylo troche za cienkie i nie wiadomo czy bylo cialko zolte.. ach dupa jasiu karuzela szkoda gadac..
-
nick nieaktualny
-
W związku z tym ,że mam zabieg zaplanowany ,a w tym czasie może u mnie wystąpić miesiączką lekarz kazał mi wziąść tabletki antykoncepcyjne,żeby przesunąć miesiączkę. Nie jestem do końca przekonana czy to dobry pomysł ,a wy jak sądzicie ? Mam jeszcze do Was pytanie odnośnie tych blizn po laparo ,czy one są duże i ile ich jest ?Czarna
-
nick nieaktualny
-
Czy miałyście dziewczyny badany poziom AMH ??
Im bardziej wczytuję się w fora na ovufriend tym bardziej dochodzę do wniosku że jakoś mało badań miałam robionych i w ogóle mało wiem o chorobie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2015, 15:31
Edyta
-
plimka_bum wrote:Czy miałyście dziewczyny badany poziom AMH ??
Im bardziej wczytuję się w fora na ovufriend tym bardziej dochodzę do wniosku że jakoś mało badań miałam robionych i w ogóle mało wiem o chorobie. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
plimka_bum wrote:Czy miałyście dziewczyny badany poziom AMH ??
.
Miałam, ale sama na to wpadłam. w ogóle to czytając fora i wypowiedzi specjalistów (w tym naszego forumowego), zastanawiam się, czemu lekarze nie badają rezerwy PRZED laparo. u niektórych pacjentek ingerencja w jajniki może znacznie obniżyć rezerwę, w niektórych przypadkach nawet odradza się ją wykonywać. w ogóle to mam wrażenie, że sporo lekarzy strzela "na ślepo" z diagnozami i zleca schematyczne postępowanie. i radź sobie człowieku sam...Anatolka lubi tę wiadomość
3 lata starań, amh 0.7-0.8 endometrioza II st, 3xiui nieudane, 1xivf niedane, 2x niespodzianka - naturals