Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny!
Przeczytałam wszystkie wasze wpisy - dzięki za info Ja właśnie rozpoczynam całą procedurę, 22 września mamy z partnerem pierwszą wizytę w Porsgrunn i trochę się stresuję... Jestem po laporoskopii i badaniach które żadnych problemów nie odkryły. Napiszcie jeśli któraś z Was też jest na podobnym etapie
Pozdrawiam ) -
Czesc dziewczynki super ze sie razem wspieramy.Ja mialam pierwszawizyte w Porsgrunn 22 czerwca a leki zaczelam brac od18 sierpnia.Bemfole biore 450 do wczoraj jeszcze sie czulam ok a od wczorajchyba hormonki szaleja i mam placzliwy dzien i wczorajsze popoludnie .Trzymajcie za mnie kciuki .Pozdrawiam odezwe sie po wizyciemadlada123
-
Madalada trzymam kciuki za USG
Od którego dnia cyklu zaczęłaś brać Bemfole ?
W przyszłym tygodniu powinien być u Was "finał"
Daj znać co i jak
Szmivers trzymam kciuki za pierwszą wizytę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 sierpnia 2016, 16:57
-
Nie wiem jak to wszystko mają zaplanowane chciałabym żeby wszystko poszło gładko i bez problemow wszystko zniose żeby tylko udało się i żeby dzidziuś był zdrowiutki a tak to niech robią co mają zrobić wszystko zniose dla naszego szczescia.Tego WAM też życzęmadlada123
-
Dziewczynki juz po wizycie jestem.Wszystko jest ok i w piątek juz mamy pobranie.Jak się ciesze a zarazem mam takiego stres żeby się udało.Prosze Boga o to żeby wszystko było ok i żeby zakończyło się szczęśliwie ciąża.Nawet nie spodziewałam się ze tak szybko będzie pobranie ,szybko tu działają oby z pozytywnym rezultatem.madlada123
-
To trzymam kciuki za punkcję
Mi też zastrzyki robił mąż raz robiłam sama też się bałam ale dałam radę
Po Ovitrelle się nie przemęczaj, nie skacz , nie dźwigaj , nie biegaj - jednym słowem relaks do dnia punkcji żeby pęcherzyki za wcześnie nie pękły......
Podczas punkcji u mnie przydały się piłeczki antystresowe gdyby ich nie było ręka męża i pielęgniarki byłyby zmiażdżone Miałam swoje ale w szpitalu też mieli wiec jak Ci bedą proponować to weź sobie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 20:54
-
Super
Jak zaczynałam się przygotowywać do In Vitro to te zastrzyki mnie przerażały, myślałam że to będą zwykła strzykawki z dużą igłą a tu taka miła niespodzianka bardzo malutka igełka z gotowym lekiem Super to ktoś wymyślił
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2016, 19:58
-
Podczas punkcji jesteś w swoim ubraniu - oczywiście tylko góra ja tylko ubrałam dłuższy sweterek Podczas wszystkich USG nie dawali mi nic do przykrycia więc wolałam być przygotowana i nie świecić gołym ..... ale podczas punkcji dali mi ręcznik do okrycia w pasie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2016, 20:03