Norwegia- in vitro
-
WIADOMOŚĆ
-
Ovulka wrote:Dostalam wlasnie wiadomosc
Siden forsøket ble avbrutt har dere ikke gjennomført forsøket, så da har dere fortsatt to forsøk. /SHØ
😍 wiec mamy jeszcze 2 proby ❤️ i oby to byla prawda 😊
Ooo,to super 😊😍
Jakieś plany,chcecie z mężem w pl czy tu jeszcze zostaniecie? -
Lolcia87 wrote:Hei. Pierwsza @ p.o. punkcji mialam 2 tygodnie p.o.. Teraz mi sie spoznia juz tydzien 😣😣 å mam caly czas bole w plecach I brzuch. Cos jest nie tak . Robilam test fakt ze popoludniu ale negatywny. Szyjka wysoko I wygieta w Tyl. 😣😣
Może napisz do nich jaka jest sytuacja -
BeatkaK wrote:Ooo,to super 😊😍
Jakieś plany,chcecie z mężem w pl czy tu jeszcze zostaniecie?
Jasli mamy jeszcze 2 szansy tutaj to musimy je wykorzystac. Mowilam im ze chce mala przrrwe i mowili ze jesli chce przed wakacjami to musze max na poczatku maja zaczac spray, albo po wakacjach Bo maja zamkniete 28-29-30-31 tydzien. Wiec chyba dopiero po wakacjach zaczniemy bo zaczelam ostra diete, tylko zdrowo, warzywa, owoce itp. Mam zamiar troche schudnac, odpoczac od tych zastrzykow. A jak to sie potoczy to zobaczymy 😊 moze cos mi strzeli i jeszcze sprobujemy przed wakacjamiBeatkaK lubi tę wiadomość
-
Lolcia87 wrote:Hei. Pierwsza @ p.o. punkcji mialam 2 tygodnie p.o.. Teraz mi sie spoznia juz tydzien 😣😣 å mam caly czas bole w plecach I brzuch. Cos jest nie tak . Robilam test fakt ze popoludniu ale negatywny. Szyjka wysoko I wygieta w Tyl. 😣😣
-
Ovulka wrote:Dostalam wlasnie wiadomosc
Siden forsøket ble avbrutt har dere ikke gjennomført forsøket, så da har dere fortsatt to forsøk. /SHØ
😍 wiec mamy jeszcze 2 proby ❤️ i oby to byla prawda 😊
Podejście się liczy jeśli jest transfer.
Jeśli tylko punkcja - to nie liczy się -
Ovulka wrote:Aggga08 a ty chyba nie polecisz do pl na usg??? Odwolany masz lot?? Mi tesciowa utknela w pl 😂😂
Ovulka A teściowa dobry człowiek czy typowa teściowa?😅😂oczywiście mały żart 😉
Faktycznie zrobiło się nie wesoło 😡zaczynam mieć obawy,strach się gdzieś ruszyć,a kontrol się szykuje 🤯 -
BeatkaK wrote:Ovulka A teściowa dobry człowiek czy typowa teściowa?😅😂oczywiście mały żart 😉
Faktycznie zrobiło się nie wesoło 😡zaczynam mieć obawy,strach się gdzieś ruszyć,a kontrol się szykuje 🤯
Hehe dobry czlowiek na szczescie 😝 ja musialam zamknac salon niestety na 2 tyg.... wiec srednio to wszystko widze... jak apokalipsa normalnie. Wczoraj nie byla nic w sklepie 😂 ledwo make na chleb kupilam -
Sofi2810 wrote:Lolcia mi po pierwszym nieudanym podejściu okres najpierw przyszedł tydzień wcześniej kazali czekać na następny a następny spóźnił się 3 tyg. już mnie roznosilo. Później jeszcze kolejny 2 tyg opóźnienia. Więc to może przez hormony.
Dziekuje Sofii. Dzwonili dzisiaj I mam isc do lekarza. Faktycznie moze hormony.Wszystkie transfery sa odwolane z powodu corona virus do odwolania. Mam wizyte we wtorek u ginekologa to sprawdzi nå usg. Ale dziekuje ze odpisalas. Balam sie ze to cos zlego -
Ovulka wrote:Hehe dobry czlowiek na szczescie 😝 ja musialam zamknac salon niestety na 2 tyg.... wiec srednio to wszystko widze... jak apokalipsa normalnie. Wczoraj nie byla nic w sklepie 😂 ledwo make na chleb kupilam
U mnie też szaleństwo,ale bardziej starsi ludzie,nie ma co się dziwić 🤯 A za 3 tyg mieliśmy jechać do pl,robić badania,wesle mamy,no ale cóż lepiej się nie ruszać stąd A może się już uspokoi do tego czasu 🙏🤞✊ja już papiery na permittering dostałam 🤯
Ovulka dziś chyba o 12.30 miały być nowe info dotyczące firm jednoosobowychWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 13:33