X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Norwegia- in vitro
Odpowiedz

Norwegia- in vitro

Oceń ten wątek:
  • Ovulka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2020, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie zglupialam. Napisalam na crypho wiec niedlugo sie wyjasni 😊

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2020, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Daj znać jak się dowiesz,bo też,jestem ciekawa dokładnie jak to jest 😁

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2020, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dostalam wlasnie wiadomosc
    Siden forsøket ble avbrutt har dere ikke gjennomført forsøket, så da har dere fortsatt to forsøk. :) /SHØ

😍 wiec mamy jeszcze 2 proby ❤️ i oby to byla prawda 😊

Mazwopka, Anilorak, BeatkaK lubią tę wiadomość

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2020, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Siden forsøket ble avbrutt har dere ikke gjennomført forsøket, så da har dere fortsatt to forsøk. :) /SHØ

Ooo,to super 😊😍
    Jakieś plany,chcecie z mężem w pl czy tu jeszcze zostaniecie?

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2020, 17:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hei. Pierwsza @ p.o. punkcji mialam 2 tygodnie p.o.. Teraz mi sie spoznia juz tydzien 😣😣 å mam caly czas bole w plecach I brzuch. Cos jest nie tak . Robilam test fakt ze popoludniu ale negatywny. Szyjka wysoko I wygieta w Tyl. 😣😣

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2020, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia87 wrote:
    Hei. Pierwsza @ p.o. punkcji mialam 2 tygodnie p.o.. Teraz mi sie spoznia juz tydzien 😣😣 å mam caly czas bole w plecach I brzuch. Cos jest nie tak . Robilam test fakt ze popoludniu ale negatywny. Szyjka wysoko I wygieta w Tyl. 😣😣

Może napisz do nich jaka jest sytuacja

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2020, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wrote:
    Może napisz do nich jaka

JUTRO ZADZWONIE . TO DZIWNE NAPRAWDE 😣

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2020, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoras z Was tak miala ?

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2020, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wrote:
    Ooo,to super 😊😍
    Jakieś plany,chcecie z mężem w pl czy tu jeszcze zostaniecie?

Jasli mamy jeszcze 2 szansy tutaj to musimy je wykorzystac. Mowilam im ze chce mala przrrwe i mowili ze jesli chce przed wakacjami to musze max na poczatku maja zaczac spray, albo po wakacjach Bo maja zamkniete 28-29-30-31 tydzien. Wiec chyba dopiero po wakacjach zaczniemy bo zaczelam ostra diete, tylko zdrowo, warzywa, owoce itp. Mam zamiar troche schudnac, odpoczac od tych zastrzykow. A jak to sie potoczy to zobaczymy 😊 moze cos mi strzeli i jeszcze sprobujemy przed wakacjami

BeatkaK lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2020, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia87 wrote:
    A bralas cos po punkcji??? Prog czy cus??

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 12 marca 2020, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    A bralas cos po punkcji??? Prog czy cus??

Nic . 1 dostalam å teraz czekam I czekam. W dniu planowej @ bolalo jak bym miala juz dostac. Teraz w plecy I brzuch ale nie az tak bardzo.

• Aggga08 Autorytet

Wysłany: 12 marca 2020, 20:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:

Podejście się liczy jeśli jest transfer.
    Jeśli tylko punkcja - to nie liczy się

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2020, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia87 wrote:
    Nic . 1 dostalam å teraz czekam I czekam. W dniu planowej @ bolalo jak bym miala juz dostac. Teraz w plecy I brzuch ale nie az tak bardzo.

To koniecznie odezwij sie do nich, warto sprawdzic moze

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2020, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggga08 wrote:
    Podejście się liczy jeśli jest transfer.
    Jeśli tylko punkcja - to nie liczy się

No wlasnie dziewczyny mowily inaczej wiec i ja myslalam ze przepadlo, a kednak nie 😊

Aggga08 lubi tę wiadomość

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 12 marca 2020, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aggga08 a ty chyba nie polecisz do pl na usg??? Odwolany masz lot?? Mi tesciowa utknela w pl 😂😂

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2020, 21:59

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2020, 00:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Aggga08 a ty chyba nie polecisz do pl na usg??? Odwolany masz lot?? Mi tesciowa utknela w pl 😂😂

Ovulka A teściowa dobry człowiek czy typowa teściowa?😅😂oczywiście mały żart 😉
    Faktycznie zrobiło się nie wesoło 😡zaczynam mieć obawy,strach się gdzieś ruszyć,a kontrol się szykuje 🤯

• Sofi2810 Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2020, 00:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lolcia mi po pierwszym nieudanym podejściu okres najpierw przyszedł tydzień wcześniej kazali czekać na następny a następny spóźnił się 3 tyg. już mnie roznosilo. Później jeszcze kolejny 2 tyg opóźnienia. Więc to może przez hormony.

• Ovulka Autorytet

Wysłany: 13 marca 2020, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BeatkaK wrote:
    Ovulka A teściowa dobry człowiek czy typowa teściowa?😅😂oczywiście mały żart 😉
    Faktycznie zrobiło się nie wesoło 😡zaczynam mieć obawy,strach się gdzieś ruszyć,a kontrol się szykuje 🤯

Hehe dobry czlowiek na szczescie 😝 ja musialam zamknac salon niestety na 2 tyg.... wiec srednio to wszystko widze... jak apokalipsa normalnie. Wczoraj nie byla nic w sklepie 😂 ledwo make na chleb kupilam

• Lolcia87 Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2020, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sofi2810 wrote:
    Lolcia mi po pierwszym nieudanym podejściu okres najpierw przyszedł tydzień wcześniej kazali czekać na następny a następny spóźnił się 3 tyg. już mnie roznosilo. Później jeszcze kolejny 2 tyg opóźnienia. Więc to może przez hormony.

Dziekuje Sofii. Dzwonili dzisiaj I mam isc do lekarza. Faktycznie moze hormony.Wszystkie transfery sa odwolane z powodu corona virus do odwolania. Mam wizyte we wtorek u ginekologa to sprawdzi nå usg. Ale dziekuje ze odpisalas. Balam sie ze to cos zlego

• BeatkaK Ekspertka

Wysłany: 13 marca 2020, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ovulka wrote:
    Hehe dobry czlowiek na szczescie 😝 ja musialam zamknac salon niestety na 2 tyg.... wiec srednio to wszystko widze... jak apokalipsa normalnie. Wczoraj nie byla nic w sklepie 😂 ledwo make na chleb kupilam

U mnie też szaleństwo,ale bardziej starsi ludzie,nie ma co się dziwić 🤯 A za 3 tyg mieliśmy jechać do pl,robić badania,wesle mamy,no ale cóż lepiej się nie ruszać stąd A może się już uspokoi do tego czasu 🙏🤞✊ja już papiery na permittering dostałam 🤯
    Ovulka dziś chyba o 12.30 miały być nowe info dotyczące firm jednoosobowych

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2020, 13:33

‹‹ 364 365 366 367 368 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ