prolaktyna
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, ja zaczelam brac po 1/2 tab bromka wieczorem i wczoraj po pierwszej tabletce bylam strasznie senna. Musialam isc sie polozyc normalnie jak male dziecko na godzine popoludniu. Nic innego mi nie jest, przynajmniej na razie. Sennosc po jakim czasie mija? Mam prl 45 wiec bede musiala dojsc pewnie do calej tab. I jeszcze jedno czy po dostinexie lub norplacku tez odczuwacie sennosc? Dostinex raz w tygodniu, a norplack jak?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Ja też mam senność po bromku, żadnych innych objawów.
A jak dlugo bierzesz? Ja teraz dopiero 3 dzien. Dwa lata temu bralam go dosc dlugo i jestem w szoku, bo pamietam, ze wtedy czulam sie KOSZMARNIE, a teraz jestem tylko senna. Teraz biore na noc, a wtedy nie pamietam. Moze stad roznica... -
nick nieaktualny
-
Cigaretta wrote:Hej dziewczyny, dzis się zalamalam gdy odebrałam wyniki prl. 1286 przy normie 102-496 ulU/ml... ale to trochę na własne życzenie, bo zrobiłam miesiąc przerwy od norprolacu
No... mi endo ostatnio powiedziała, że leków się nie odstawia, bo prl poszybuje momentalnie w górę...Cigaretta lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny, odebralam wyniki prolaktyny.15 dni temu mialam 33 a norma do 23.4 od 12 dni biore 1/4 tabletki bromka.
Dzisiaj zrobilam test czynnosciowy i prolaktyna podstawowa ledwo ale miesci sie w normie bo 22.52 przy normie 23.4 a po tabletce wynik wyszedl 214.5 czyli 9.5 raza wiecej a nie 5-6 tak jak to byc powinno. Jutro ide do gina, a w pon i tak mialam wizyte u endo to tez mu pokaze wyniki.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny Tutaj sie jeszcze nie udzielalam,ale widze ze wspominacie o wit D(coraz wiecej watkow na forum porusza ten temat) Jest nawet tu takie forum I sama zaczynam stwierdzac ze oprocz tych wszystkich waznych hormonow(ktore sa pomijane przez lekarzy)-prolaktyna,tarczyca witamina D pelni rowniez bardzo wazna role Rowniez ją zamowilam i jak tylko przyjdzie,zaczne ja brac Pozdrawiam i zycze zielonosci
-
Nona to Tobie aż tak wzrosła prolaktyna pomimo bromka? Kurczę, dużo.
Nie wiem jak zapowiada się pogoda, ale mam nadzieję, że będzie pięknie
A mogę wiedzieć u jakiego endo byłaś? Bo ja też z okolic Krakowa..