prolaktyna
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny, i ja do Was dołączę. Mój okres po Dostinexie też jest faktycznie mniej obfity, ale strasznie mnie przy nim głowa bolała i dostałam takiej deprechy, że masakra, nawet patrząc na reklamy chciało mi się płakać. Na szczęście poza okresem się to stabilizuje, a co do dziwnych rzeczy to mi właśnie po nim urosły piersi <szok>
-
Vesper wrote:Hej czy prl po MTC to jest prolaktyna po obciążeniu?
dziś dostałam skierowanie na takie badanie.Vesper, nowatorka lubią tę wiadomość
"Wychodź z domu każdego dnia. Cuda tylko czekają, aż je odkryjesz"
2011 - początek starań
HASHIMOTO, NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY, ENDOMETRIOZA, dwie laparoskopie
-
pigułka wrote:Cześć dziewczyny, i ja do Was dołączę. Mój okres po Dostinexie też jest faktycznie mniej obfity, ale strasznie mnie przy nim głowa bolała i dostałam takiej deprechy, że masakra, nawet patrząc na reklamy chciało mi się płakać. Na szczęście poza okresem się to stabilizuje, a co do dziwnych rzeczy to mi właśnie po nim urosły piersi <szok>"Wychodź z domu każdego dnia. Cuda tylko czekają, aż je odkryjesz"
2011 - początek starań
HASHIMOTO, NIEDOCZYNNOŚĆ TARCZYCY, ENDOMETRIOZA, dwie laparoskopie
-
Haha mi tez sie wydawalo ze mi piersiurosly ale myslalam ze mamprzewidzenia ale po tymcoczytam tomoze rzeczywiscie i do tegosie jakies bardziejjedrne zrobily hihihi.
Vesper a z jakiego powodu masz zrobic prl po obciazeniu ? Wiesz ze wiele osob tego bad nie robi i mowia ze jest staromodne i najnowsze badania wskazuja ze nic ono nie znaczy ? -
Tak mi zleciła dzisiaj ginka po zobaczeniu wyników mojej zwykłej prolaktyny. Dostałam też skierowanie na FSH, LH, testosteron wolny. Sama mam zrobić jeszcze estradiol, progesteron i krzywe (cukrową i insulinową).
Wiem, toczyła się dyskusja o prl po obciążeniu. ale badanie jest na nfz i zrobią je z jednego kłucia , więc... zobaczymy, co ginka powie na wynik.staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Hej, nowatorka tak, ginka mi powiedziała
w przyszłym tygodniu będę u niej na konsultacji, więc się okaże. Dam znać )
dzięki za odpowiedzi!nowatorka lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Ja się leczę u gino-endo i dzisiaj mi smsowo zaleciła poczekać na resztę hormonów (czyli mniej więcej tysiąc więcej badań :p ). Kto tam wie z tymi hormonami...Insanity: doing the same thing over and over again and expecting different results. (anonim)
-
nowatorka wrote:Haha mi tez sie wydawalo ze mi piersiurosly ale myslalam ze mamprzewidzenia ale po tymcoczytam tomoze rzeczywiscie i do tegosie jakies bardziejjedrne zrobily hihihi.
Vesper a z jakiego powodu masz zrobic prl po obciazeniu ? Wiesz ze wiele osob tego bad nie robi i mowia ze jest staromodne i najnowsze badania wskazuja ze nic ono nie znaczy ?
Dziewczyny idę w pon na prolaktynę. Wiem, ze stres zawsze wpływa na podwyższenie prolaktyny i ponoć badanie powinnno się wykonać na spokojnie itp. A ja przed pracą, w kolejne stres.... co radzicie??Kiedy nie wszystko idzie po Twojej myśli, po prostu czekaj...i miej wiarę
-
nick nieaktualnyJutro jadę z rana badać hormony w 12 dniu cyklu - z prolaktyną włącznie. Ciekawe jak Bromek wpłynął po 12 dniach no i czy będzie owulacja - z usg wynika że lewy przygotowuje sie do wystrzału Żele zakupione a mąż do androloga się wybiera. W poniedziałek powinnam chyba jajkować A i zaćmienie super księżyca jest hehe
Vesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo i 0,5 na noc po dzisiejszej wizycie. Jednak brak owulacji ...ehhh.... W ogóle ręce mi opadają Dostałam też skierowanie na drożność ale nie wiadomo czy w tym roku się jeszcze uda do szpitala czy dopiero w styczniu. A i wspomaganie owulacji cos mówiła...eee... płakać mi się chce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2015, 11:33