prolaktyna
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny mam pytanie: wlasnie dostalam okres i wyglada on nieco inaczej niz ostatnimi czasy tzn zamiast brazowego plamienia na poczatku pojawila sie od razu swieza krew i wyglada na to ze ten okres bedzie bardziej obfity. Czy moze to miec zwiazek z lekami jakie w tym cyklu przyjelam? Dostinex, pregnyl, duphaston a jesli tak to ktory z nich mogl miec wplyw? Z gory dzieki za pomoc:)
-
Dziewczyny czy dostinex moze miec jakis wplyw na to ze pecherzyki dojrzewaja za szybko? Wczoraj w 5 dc byl jeden pecherzyk 13 mm a w tym dniu powinien miec 7-8:/ czy ktoras spotkala sie z czyms takim? To juz drugi cykl z dostinexem i drugi raz tak szybko rosnie, wczesniej tak nie bylo...
-
Dziewczyny, mam pytanie miesiąc temu badałam tsh i prolaktynę w 3 dc, TSH ponad 4 prolaktyna 33 norma o 25, kiedyś brałam bromergon 2x1 ale odstawiłam i w sumie zaniepokoiły mnie skrócone @ do 3 dni. Teraz biorę euthyrox 50 i 1/2 bromergonu na noc, mam ponownie plamienie przed @ juz 3 dzień jak myślicie leki jeszcze nie działają?
-
No włąśnie kiedyś brałąm bromka i odstawiłam po IUI później zaczęły się te wahania ale wydaje mi się, że os stymulacji i stresów z tym związanych, od lekarza dostałam euthyrox a sama brałam bromka 0,5 może przeskoczę na 0,5 rano i wieczorem, myślę że nie zaszkodzi jak i tak miałam prolaktynę 33, sprawdzę ją ale w 3 dc, bo pod koniec ona zawsze jest wyższa.
Little a dlaczego bierzesz dosinex nie tolerujesz bromergonu?