prolaktyna
-
WIADOMOŚĆ
-
LittleGirlBlue wrote:Wracam z usg, 7dc i pecherzyk 18 mm piekny i okragly ale i pewnie tak nie peknie jak zwykle:(
-
Cookie mój 18mm pęcherzyk pekl bez zastrzyku wiec na razie wstrzymam sie z zakupem ovitrelle:)
Co do prolaktyny to ja przy wycieku z sutków miałam progesteron w normie wiec może nie zawsze tak bardzo obniza?
Baranosia prolaktyna dużo za wysoka..a owulacje masz? -
Dzięki dziewczyny za odpowiedzi. Przyjmuję jedynie vitaminer prenatal i od niecałego miesiąca piję 1x dziennie Inofem. Co do owulacji to w tym miesiącu miesiączkę dostałam 1.02 po 33dniach. od 14.02 robiłam codziennie testy owulacyjne, 17.02 pojawiła się kreska testowa ale była dużo słabsza niż ta kontrolna, 18 i 19.02 była już prawie niewidoczna więc wychodziłoby z testów że owulacji nie było choć wg obserwacji śluzu wydawało mi się że jednak była.
-
Szczerze, a mi zawsze testy z allegro wychodzą (poparte monitoringiem), więc szkoda przepłacać.
Odczekaj ze dwa dni i możesz zrobić ten z rossmana (facelle). Powinnam napisać-odczekaj z tydzień, ale ja z tych cierpliwych nie jestem i ilość testów, które robię co miesiąc mnie przeraża:)