Stymulacja letrozolem
-
WIADOMOŚĆ
-
Pcos-ka wrote:Dzisiaj 15 dc, pęcherzyk 17mm.
W czwartek wziąć ovitrelle. W końcu czuję pracę tego jajnika w którym jest pęcherzyk, mam nadzieję że pęknie ✊🏻
Super wieści! Trzymam kciuki 😊
U mnie dziś 8 dc, pecherzyk 14x9.
Zastanawiam się tylko, czemu u mnie te pęcherzyki nie są takie idealnie okrągłe.
W piątek kolejny monitoring, zobaczymy czy urośnie.
W tym cyklu znow lewy jajnik się uaktywnił, jeśli i tym razem nie wyjdzie, będę robić drożność jajowodów, prawy jest napewno ok, bo z niego była ciąża, ale teraz jak na złość lewy pracuje No i nie ma pewności co do drożności lewej strony.Pcos-ka lubi tę wiadomość
-
Assssia88 wrote:Super wieści! Trzymam kciuki 😊
U mnie dziś 8 dc, pecherzyk 14x9.
Zastanawiam się tylko, czemu u mnie te pęcherzyki nie są takie idealnie okrągłe.
W piątek kolejny monitoring, zobaczymy czy urośnie.
W tym cyklu znow lewy jajnik się uaktywnił, jeśli i tym razem nie wyjdzie, będę robić drożność jajowodów, prawy jest napewno ok, bo z niego była ciąża, ale teraz jak na złość lewy pracuje No i nie ma pewności co do drożności lewej strony.Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
czerwiec 2024 - październik 2024 Aromek + Ovitrelle (5 cykli) ❌
październik 2024 HSG - oba jajowody drożne ✅ - cykl bezowulacyjny
listopad 2024 Mensinorm 75 ❓❓❓
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
Letrox 25, Symformin XR 750, duphaston, estrofem, utrogestan
On:
zdrowy 🏋️♂️
Tak bardzo czekamy na nasze upragnione pierwsze dziecko....🩷🩷🩷 -
Było echo w 15dc. Endo podrosło, pęcherzyk tyle co nic. Myślałam, że miał 11mm na poprzednim echo, ale okazało się, że mniej i podrósł do 10mm. W piątek muszę iść znowu. Coś Czuję, że z twgo cyklu znów nic nie będzie. I wiem, że to moja wina. Muszę schudnąć i wprowadzić zdrową dietę inaczej same leki nie pomogą
Pcos-ka lubi tę wiadomość
-
Chociaż podroslo Ci Endo. Moje w 15dc miało tylko 6mm też się boje że z tego cyklu nici..Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
Kozina jakieś wieści?
Ja chyba miałam dzisiaj owu…Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
No u mnie nic. Dzisiaj pierwszy raz bolał mnie lewy jajnik, ale wątpię, że była owulacja. Jutro mam echo to zobaczymy.
Ale to twoje 6mm to nie tak źle, ono spokojnie może jeszcze podrosnąć.
Masz jeszcze jakaś wizyte za niedługo? -
Na razie się nie umawiałam.
Wczoraj pik w testach owulacyjnych i okropny ból jajnika i podbrzusza, uczucie wzdęcia, ból piersi i pleców. Dzisiaj czuję jeszcze ten jajnik ale o wiele mniej. Obstawiam że owu była już wczoraj aczkolwiek może będzie dzisiaj?
Wczoraj były przytulanki z mężem, jeszcze będą dzisiaj i zobaczymy. Aczkolwiek mam objawy jak zapalenie pęcherza. Więc boję się że i tak znowu nic z tego nie wyjdzie…Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
Nie trać nadziei. To dopiero drugi cykl. Nie wiem czy wypada mi spytać, ale masz przy swpim PCOS prawidlową wagę?
Ja byłam na echo, coś tam rośnie, ale wolne, pęcherzyk 12mm, coś sie rusza. Lekarz dał mi wybór wg tego co czuję, że albo czekam jeszcze, bo moze to byc dłuższy cykl i coś urośnie i zobaczymy za kolejbe 4 dni albo zaczynamy cykl na nowo. Czyli primolut na wywołanie okresu i tum razem 7,5mg letrozolu, od 3dc-7dc. Wybrałam drugą opcje, bo czuję że z tego cyklu nic nie będzie.Pcos-ka lubi tę wiadomość
-
Kozina wrote:Nie trać nadziei. To dopiero drugi cykl. Nie wiem czy wypada mi spytać, ale masz przy swpim PCOS prawidlową wagę?
Ja byłam na echo, coś tam rośnie, ale wolne, pęcherzyk 12mm, coś sie rusza. Lekarz dał mi wybór wg tego co czuję, że albo czekam jeszcze, bo moze to byc dłuższy cykl i coś urośnie i zobaczymy za kolejbe 4 dni albo zaczynamy cykl na nowo. Czyli primolut na wywołanie okresu i tum razem 7,5mg letrozolu, od 3dc-7dc. Wybrałam drugą opcje, bo czuję że z tego cyklu nic nie będzie.
Przy wzroście 165 ważę 53kg.Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
Mari33 wrote:Hej, jestem tu nowa, od dwóch dni letrozol, mam ogromną nadzieję że się uda
Mari33 lubi tę wiadomość
Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
Mari33 wrote:2,5mg od 5do 9 dnia. Ale martwię się bo po letrozolu mam plamienia. Czy to normalne? Wizyta dopiero w poniedziałekRozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
Dawaj znać jak tam monit
Mari33 lubi tę wiadomość
Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
Cześć dziewczyny, mam pewien problem z tabletkami lametta. Biorę już te tabletki 2 cykl (od 5 do 9 dnia).
W pierwszym cyklu nie miałam praktycznie żadnych skutków ubocznych.
Niestety w tym cyklu jest jakaś masakra. Dziś drugi dzień brania po 1 tabletce lamette. Wstałam z bólem głowy, mam zawroty głowy, uderzenia gorąca i rozkłada mnie jak przy mocnym przeziębieniu...
Czy któraś z Was też tak miała? Dlaczego pierwszy cykl brania tych tabletek był w"normalny" a drugi cykl, to mam same skutki uboczne?
Czy przy kolejnym cyklu powinnam zmienić tabletki? -
Izka568 wrote:Cześć dziewczyny, mam pewien problem z tabletkami lametta. Biorę już te tabletki 2 cykl (od 5 do 9 dnia).
W pierwszym cyklu nie miałam praktycznie żadnych skutków ubocznych.
Niestety w tym cyklu jest jakaś masakra. Dziś drugi dzień brania po 1 tabletce lamette. Wstałam z bólem głowy, mam zawroty głowy, uderzenia gorąca i rozkłada mnie jak przy mocnym przeziębieniu...
Czy któraś z Was też tak miała? Dlaczego pierwszy cykl brania tych tabletek był w"normalny" a drugi cykl, to mam same skutki uboczne?
Czy przy kolejnym cyklu powinnam zmienić tabletki?Izka568 lubi tę wiadomość
-
Mari33 wrote:Pęcherzyki 2, dominujący 14x8 ❤️Rozpoczęcie starań w klinice leczenia niepłodności: maj 2024 🩺
Ona:
PCOS, IO, hashimoto 😭
On:
zdrowy 🏋️♂️
Tak bardzo czekamy na nasze upragnione pierwsze dziecko....🩷🩷🩷