WSZYSTKIE ZIELARY Z OVU- soja, dong quai, z. o. Sroki i inne
-
WIADOMOŚĆ
-
kis wrote:Aja mam pytanie odnośnie suplementacji, ile można łykać suplementy takie jak witaminy z grupy B i magnez ? Magnez łykam już drugi miesiąc a B miesiąc . Czy trzeba robić jakieś przerwy ?
b6 brałam 100mg, po większej ilości miałam bóle nóg.
A magnez chyba można cały czas, choć ja już ostatni cykl odpuściłam, albo brałam jak mi wpadł w rękę.kis lubi tę wiadomość
-
aga.just wrote:Co to parlodel?
Jeśli chcesz oglądać tęczę, musisz dzielnie znosić deszcz...
Starania od czerwca 2013r
17.09.2014r - Laparoskopia + cystektomia jajnika lewego + HSG
11.10.2018r - sHSG Lublin - udrożnione obydwa jajowody
01.11.2019r - dwie krechy na teście
19.02.2020r - To DZIEWCZYNKA!
09.06.2020r - Natalia jest już z nami! (36tc) -
nick nieaktualnyHej dziewczyny, biore juz kilka dni donga ale nic sie nie dzieje cos tam boli gdzies tam zakuje i tempka- no coz gory i doliny typowy wykres pco, testy ovu slabizna i co tu robic? Wczoraj zwiekszylam dawke gonga do 2x2, dzis tez wezwe tak samo i mysle ze odstawie, co ma byc to bedzie. Z checia poszlabym do gina ale wizyte mam dopiero 9 wrzesnia, dosc pozno,takze nie wiem co mam robic czy brac dalej donga az do skoku czy przestac i poczekac z tydzien co sie bedzie dzialo,a co do sluzu to mizernie,do tego lepki czasami, pozdrawiam wszystkie zielary
-
to chyba wyglada na to ze mam masakryczna ta macice, jak mnie raz chcial zbadac gp to przez 10 min mi probowal zalozyc kleszcze i w koncu sie poddal... myslalam ze zejde na tym fotelu. Szil to moze przy przodozgieciu tez mozliwe jest tworzenie skrzepow? szukalas wiecej info na internecie?
-
Florka, szukałam i właśnie też znalazłam sprzeczne opinie. Tak więc w końcu nie wiem czy te skrzepy to coś prawidłowego czy nie... Jutro mam wizytę u gin więc jak nie zapomnę to zapytam ją o to
Florka lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
olencja wrote:tylko kurde co ja zrobie jak mi prolaktyna spadnie i przez przypadek zajde w ciaze?
olencja wrote:no dzis wezme 1/4 tabl i zobacze czy nie umre,jak nie umre to bede brala caly czas, tylko kurde co ja zrobie jak mi prolaktyna spadnie i przez przypadek zajde w ciaze?
a to nam nie chodzi o zielone zakończenie??? Bo nie rozumiem.
Jak zaczniesz brać to bierz - nawet jak pierwsze dni będą ciężki. Potem org się przyzwyczai i będzie ok. A jak przerwiesz branie to potem będzie powtórka z rozrywki.
A w ciązy bromka brałam do 6 tc.
Magmiecz spróbuj jeszcze kilka dni z większą dawką i zobaczymy.
kis lubi tę wiadomość
-
aga.just mi endo powiedzial ze mam brac 1/2 do pozytywnego testu a potem dwa dni po 1/4 i odstawic...
wiec kurde troche szybko to odstawienie, nie kazal tez wzial luteiny po odstawieniu:/ mam pare tabletek na w razie czego,sprobuje sie sama poratowac, ewentualnie oczywiscie zakldajac ze sie udaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2014, 20:28
-
Dziewczyny a ja tez mam dylemat co do donga. Brałam 4 dni 2x2 tab dziennie. Śluz wodnisty. Dzis szyjka wysoko, coraz bardziej rozpulchniona, się śluz bialawy i nie wiem czy przestać brać (dzis nie wzięłam jeszcze) czy brać do skoku (tylko jaka dawkę?)?.