X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • ivi Autorytet

Wysłany: 1 lutego 2016, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo hani oby dzisiejsza noc byla juz spokojna. I brawo dla Helenki za nowe osiagniecia. Nie ma nic wspanialszego dla kazdej mamy patrzec jak jej pociecha wspina sie na kolejny szczebelek rozwoju.

Moja Jula Spryciula wsiadla dzis na swoj jezdzik tylem, po kilku probach udalo jej sie usiasc na nim po turecku poczym sama sobie bila brawo

Anastazjaaa, zgredka lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W moich marzeniach też tak jest ze moje dzieci mimo dużej różnicy wieku dogadaja się :) oby oby :)

ewwiel lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dzisiaj noc juz była spokojn. bylam dzisiaj z hanka na basenie i do pepcko zajechalysmy były wyprzedaze kupilam helence pantofelki za5zł. ja teraz robie na drutach narzute dla hanki na łóżko. robie rózno kolorowe kwadraty z róznymi wzorami pózniej je połącze. lubie dziergac to mnie odstresuje

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 2 lutego 2016, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak skończysz wrzuć fotkę ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymajcie kciuki dziś wizyta, co prawda bez usg ale będą robić wyniki więc po tym szpitalowaniu trochę się martwię...

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • ivi Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana kciuki zacisniete. Odezwij sie po

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana kciuki sa!! Czekamy na wiesci.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem po wizycie, mocz i krew w normie, ciśnienie w górnej granicy ale też w normie.

Dziecko ułożone w bok ale to nie szkodzi bo ja jeszcze czas

Natomiast dostałam zrypki za wagę, od ostatniej wizyty 4 tygodnie temu schudłam 300 gram, stwierdziłam jej ze to nie dużo a ona z poważna mina że wręcz przeciwnie bo powinbam przytyć ok 500 więc razem na minusie mam 800 a to bardzo dużo... I mam kontrolować wagę :/

Za dwa tygodnie usg

mama hani, ewwiel, zgredka lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 3 lutego 2016, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ana to dobrze ze badania w porzadku. Tak dzidzius ma jeszcze czas na przekrecenie sie wiec spokojnie. Czyli mamusia musisz wiecej jesc, odpoczywac i jesc.

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2016, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej laski co robicie jak was tu nie ma? ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczyny ja sprawdzam codziennie co sie dzieje ale co mam pisac sama do siebie, u nas dzis ostatni dzien ferii od poniedziałku do przedszkola i znowu poranne wstawanie a tak gniłysmy do 9 :)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama hani ja też zaglądam codziennie ale jakoś ucichl ten wątek,

My zaczynamy ferie dziś, więc teraz nasza kolej spania do 9 ;)

Jutro przywioza mi suszarkę kondensacyjna, moja pierwsza w życiu mam badzieje że będę umiała to obsługiwać ;)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taką do ubrań? mi się pralka ale na szczescie miałam wykupuiona 5 letnia gwarancje i bylam w sklepie i pan mi powiedział ze przewaznie tych pralek nie naprawiaja wiec bede miała nową :) moja hanka dzisiaj padła w minute najpier była u ciotki a pózniej w kinie z siostrą.
    mi to tak sie wstawac nie chce rano ze cos strasznego ale to dlatego ze ostatnio spac nie moge :/ a jak tam po tłustym czwartku?

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O ty szczesciaro, nowa pralka po usterce fajnie :)

Mi też się nie chce strasznie rano wstawać ale ja mam tak co roku o tej porze, nienawidzę zimna i ciemna... Wiosną i latem nie mam tego problemu.

A co do suszarki to tak do ubrań, u nas są dość popularne bo ciągle tu leje i nie ma jak suszyć prania a teraz przy dziecku będzie go mnustwo więc zainwestiwalam ale mam obawy że ciuchy będzie ciężko doprasowac, zobaczymy

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. U mnie przygotowania na jutrzejsza imprezke. Jutro 25 lat mi stuknie i robie przyjecie dla rodziny. Na szybko napisze ze u nas w porzadku, chlopcy zdrowi, mnie jeszcze katar trzyma. Milego weekendu kobietki :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fajna sprawa tylko faktycznie ciekawe jak z prasowaniem. ja to teraz robie czasami i 5-6 prań tygodniowo. helenke przebieram z 2 razy dziennie minimum no i ja hanka a jak jeszcze meża ubrania z pracy i te co chodzi koło domu to juz wogóle bo wszytsko piore osobno.

• mama hani Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to najlepszego dorocia no i młoda jeszcze jesteś :) ja w tym roku już 30 kurcze jak ten czas zasuwa

dorocia2324 lubi tę wiadomość

• ewwiel Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :-)

Ana gratuluje udanej wizyty :-)
    Dorocia, jaka ty mlodziutka jesteś, chcialabym wrócić do tych 25 lat!

Mamo hani, ale mialas szczęście z ta pralka. Mi tydzień temu pralka nie chciala wody odpompowywać. Wyczyscilam pompe sama (bo oczywiście meza nie było w domu), ale nic to nie ponoglo. Zadzwoniłam do teścia elektryka, który troche pralek już naprawil, przyjechal i okazalo się, ze z pralka jestok, tylko kolanko przy ścianie do odprowadzania wody się zapchalo. Maz dostal ochrzan, bo ciągle swoje buty pierze w pralce a drożności ujść wody nie sprawdza.

Mamo hani, tez mi 30tka stuknie w tym roku... Az mi się wierzyć chce, bo jakoś tego nie czuje, po mnie 30tki nie widać, bo wszyscy mówią, ze po twarzy jak dziecko wyglądam. No ale juz pierwsze siwki się pojawily... Masakra...

Ana tez slyszalam takie opinie, ze później ciężko rzeczy doprasować po suszarce, no ale jeśli jest problem z suszeniem, to trzeba się przemęczyć. Najwyżej jakies super żelazko poniej kupisz ;-)

A mnie wczoraj odwiedzila kuzynka z 3 rozwrzeszczanych dzieci, ktore nie rozumieją, ze Ala żeby zasnąć musi mieć względny spokoj a nie ryk jak ba jarmarku. Nawet zamykanie drzwi nie pomogli. W efekcie Ala nie zasnela, kiedy powinna, byla premeczona i odcierpialysmy te wizytę popoludniowa do samego wieczora. Nawet wieczorne zasypianie bylo straszne, bo Ala dalej rozdrazniona. Taki maly wrażliwiec mój kochany <3

A mnie szydelkowanie wciągnęli (robilam najpierw czapkę Ali, później maskotkę Nadii, kozaczki Ali, bo wszystko butki skopuje, no i wczoraj zabralam się za maskotke-kocyk do tulenia dla Ali, ale wloczki mi zabraklo i dokonczeniem musze czekać az przyjdzie nowa kupiona przez neta) i kazda wolna chwile temu poświęcam, dlatego trochę rzadziej na forum zaglądam, ale nasz watek zawsze jest pierwszym, który nadrabiam;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2016, 09:55

klz9zbmhhlezszdo.png

jox6io4puam380xd.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja napralke wykupowałam taką dodatkowa gwarancje na 5 lat a mam 3,5 wiec trzeba to zgłowic i niech zabieraja :) ja tez lubie dziergac :) robie dziewczyna czapki szaliki robilam ostatnio poszewski na poduszki ale to na grutach teraz tez na drutach robie narzute dla hanki na łózko ale to pracochłonne. i jeszcze chciałam na nasze zrobic. oprócz tego robiłam tez skarpety dla brata i siostry. 30 mineło jak jeden dzień :) ale cóż człowiek sie starzeje chociaż mi wiek nie przeszkadza narazie siwych włosów nie wiadac ale to pewnie kwestia czasu.
    u mnie dzis na obiad fasolka po brytońsku i jeszcze ide piec ciasto kruche z wisniami w sroku. pozdrawiam

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2016, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia wszystjiego najlepszego i udanej imprezy.

Właśnie przywieźli suszarkę, mąż podłącza i zaraz wstawię pranie aby mieć co suszyć i ją wypróbować, na pierwszy ogień idą ręczniki, jutro zdam relacje.

Mama hani podziwiam za cierpliwość do dziergania.

Ewwiel, mój tiago tez nie lubił chaty pełnej ludzi więc wiem jak alunia się umeczyla.

ewwiel lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
‹‹ 324 325 326 327 328 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ