Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dynamiczna super pomysl z tym zaswiadczeniem. Nie wiedzialam ze tak mozna. Byloby wspaniale
Jakie piekne u nas dzisiaj sloneczko a zimno jak cholera.
Jutro wizyta. I bardzo dobrze bo brzuchol coraz bardziej ciagnie w dol i stawia sie bolesnie.
Kochane co na zgage oprocz imbiru?Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Też jutro mam wizytę rano:) ciekawe czego się dowiem o mojej szyjce i położeniu Olka, pewnie znowu, że pani gin pogłaskała go po głowie
U nas też pogoda słoneczna, ale zimno ostro, ale to nie ma problemu żeby się ubrać, także po przedszkolu ruszamy na podbój świata:)
Na moją zgagę nie pomaga nic jak już jest, ale właśnie sobie uświadomiłam, że już od tygodnia jakiegoś nie miałam:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 września 2014, 10:31
dorocia2324 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Eve to nie wywołuj wilka z lasu lepiej niech ta zgaga już sobie nie przychodzi
Na zgagę migdały tylko nie przesadzajcie bo grozi wymiotami jak zemdli. Na mnie działa.
Tak właśnie się mój M dowiedział że w ten sposób mógłby uniknąć tego wyjazdu ale musi być papier bo pracuje w państwówce a tam na gębę nic nie ma .
Chodziłam tak po sklepach, bo miałam trochę wolnego czasu i rozglądałam się za zakupami dla maluszka i dla mnie. Tu znalazłam dużo fajnych informacji :
http://yourbabyproject.pl.tl/
Na temat co kupić bo jak już pisałam nic nie pamiętam ...
Przeszukałam też tablicę.pl i udało mi się kupić 3 paczki pampersów 1 za 60 zł już z przesyłką więc cena super w porównaniu do tych sklepowych.Myślę ze na początek 3 paczki wystarczy bo z tych 1 to i tak dzidziuś szybko wyrośnie tym bardziej ze moi chłopcy rodzili się ponadprzeciętni 3800 i 4050 zatem trzy wystarczą na początekButelki też tam znalazłam nowe nie używane w fajnych cenach zatem najpierw przeszperam tam a czego nie uda mi się dostać to dokupię w sklepie
Eve, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny jak mija dzień?my od rana na nogach córka obudziła się z płaczem i to co wydawało mi się bólem dziąseł wyszło że jest bólem uszu i wizyta u lekarza i antybiotyk bo zapalenie i dostałam zwolnienie lekarskie do piątku i siedzimy w domu
-
Z racji że znów opętał mnie szał zakupowy to dla zainteresowanych jutro w netto mają być staniki dla karmiących i poduszki do karmienia i dużo innych rzeczy .
A w biedronce wczoraj widziałam termometr na odległość za ok 100zł więc cena też fajna z tego co wiem( ja akurat pozostaję przy zwykłym elektronicznym ale jkby ktoś chciał to warto skorzystać. )
-
Mama Hani ale obrzydlistwo się do małej przyplątało, oby szybko wyzdrowiała!!
Mój Szymon w przedszkolu:)
A ja zaraz się ubieram i jadę odebrać wreszcie to zamówienie za apteki i będę mogła pakować torbę, wtedy już będę spokojnaA przy okazji wejdę sobie do 3 lumpeksów, bo akurat tam są fajne w okolicy, to może coś fajnego upoluję - mała rzecz a cieszy:)
Wczoraj też byłam w zakupowym szale, kupiłam Szymonowi buty na zimę, spodnie zielone bo mu się podobały, kurtkę na zimę, kurtkę na wiosnę (bo miała 60% zniżki a już wcześniej mi się podobała). A dla Olka jeszcze jakiś dresik, body i śliniaki - wszystko za grosze na wyprzedaży w H&M.
Sobie nic nie kupiłam bo strach już przymierzyć cokolwiek👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
karola88 wrote:Dynamiczna super pomysl z tym zaswiadczeniem. Nie wiedzialam ze tak mozna. Byloby wspaniale
Jakie piekne u nas dzisiaj sloneczko a zimno jak cholera.
Jutro wizyta. I bardzo dobrze bo brzuchol coraz bardziej ciagnie w dol i stawia sie bolesnie.
Kochane co na zgage oprocz imbiru?
karola ja normalnie rennie biorę, bo mogą go ciężarne oczywiście z umiarem, jak naprawdę mi niedobrze aż od zgagi -
eve masz super podejście do dziecka
wszystko zrówniważone, anioła na siłę nie robisz, a też znasz go dobrze
ważne że masz opracowane metody z wychowawcami i interesujesz się wychowaniem dziecka, a nie masz wszystko gdzieś jak to często rodzice teraz mają.... niestety wyszło nam wychowywać dzieci w czasach kiedy dużo rodziców ma to gdzieś.... tak jak dynamicza pisze jedni byle tylko wypchać dzieci z domu załatwiają im milion zajęć, a drudzy znów nie robią nic kompletnie....
dynamiczna fajna cena tych pampersow, ja też grzebię za rzeczami na tablicy, ale narazie tylko dla starszych typu jakieś gry rodzinne itp. ale teraz też za chustą elastyczną terazbo przyda mi się teraz
trzymam kciuki za pismo, ale myślè, że nie będzie problemu
dzisiaj wkroczyłam dumnie w 8 miesiącale to już blisko.... tak czas szybko zleciał
dobrze, że zaprałam już maluszkowi rzeczy, a teraz tylko w jelpie wypiorę, bo zawsze tak robiłam
u mnie dzisiaj też zimno, ale bardzo słonecznie, ale dzieciaki choretakże wietrzymy mieszkanie tylko
Eve lubi tę wiadomość
-
Czesc kobietki.
Mama hani wspolczuje Twojej malutkiej, niech szybko wraca do zdrowia.
U mnie tez dzisiaj zimno ale slonko swieci. Ja mlodemu jeszcze buty zimowe musze kupic, kurtke, czapke i rekawice ale mam jeszcze troche czasu. Teraz wazniejsze, zeby kupic prezent na jego urodzinki i to wszystko naszykowac. Ja dzis mialam druga wizyte u dentysty, znow mi zatrula kanal/zeba bo nadal bolalo. Za tydz kolejna wizyta, mam nadzieje, ze ostatnia. -
Dynamiczna napisz nam od razu co załatwiłaś.
Kas, staram się tego mojego Łobuziaka wychować jak najlepiej, Ale co z tego wyjdzie nie wiem. W każdym razie staram się poświęcać dziecku jak najwięcej czasu, rozmawiać z nim i utwierdzać w tym, że jest kochany i zawsze może liczyć na naszą pomoc.
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️