Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie ja mam tyle energii, ze tyle rzeczy bym chciala zrobic, ze wczoraj niestety przegielam. I ledwo chodze bo wszystko mnie boli. Dzisiaj musze porobic wiecej spokojniejszych rzeczy. A troche ich mam na glowie bo w sobote wyprawiamy synkowi urodzinki, wiec wiadomo jak to jest.
Solga no wlasnie z facetami to tak jest i nic nie poradzisz
Aga to trzymam kciuki, zebyscie jak najszybciej sie wyprowadzili na swoje. -
Solga moj nie ma wyjscia. Musi sam zrobic bo nikt mu nie pomoze. On do tego ma dwie lewe rece. Jest typem komputerowca wiec nie w glowie mu remonty. Ja zawsze sama robie wsxystko w domu natomiast teraz niestety mu nie pomoge. Od wczoraj u tesciow kladzie panele ale co tam. Jak zrobi tak zrobi. Sami chcieli.
My zostajemy w szpitalu jeszcze niestety. Co prawda szyjka i rozwarcie bez zmian ale od wczoraj brzus twardnieje, dzis na ktg skurcze ok 40 sie pokazywaly. W moczu jakas infekcja sie pojawila wiec chca mnie jeszcze monitorowac. Na samolocie lekarz podotykal glowke malej i chyba ja posmeral bo zaczela mnie bic raczkami po pecherzu i kosciach biodrowych.
Trzymajcie kciuki zeby Olenka posiedziala jeszcze w brzuszku.Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Karola to dobrze w szpitalu przynajmniej mają wszystko pod kontrolą. Mała niech sobie żartów nie stroi i siedzi tam jak najdłużej . Jakby wiedziała jaki ten świat jest skomplikowany to by się tak na niego nie pchała haha:)
-
Tez jej to tlumacze zeby sobie siedziala. Marysia wczoraj przyszla do mnie i tez przytulajac sie do brzuszka mowila ze zartowala w domu ze juz chce ja zobaczyc i usciskac a tak na prawde ma jeszcze siedziec w brzuszku bo idzie zima i bedzie zimno
Eve, dorocia2324, mama hani lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Jakie te dzieci są rozkoszne:)
U nas pogoda w weekend i dziś wspaniała, co pomogło mi M skłonić do sprzątania, prania dywanu, mycia okien. Jesteśmy przygotowani na 98%.
Ja dzisiaj chyba za dużo działałam, bo jakoś tak czuję jak Olek mocno napiera, oby jednak poszedł sobie jeszcze troszkę do góry.
Zaliczyłam dzisiaj super udane łowy w lumpeksie, ciuchy dla obu chłopców i zabawki dla Malucha, zawieszki do wózka itp. Zostawiłam 100 zł ale wyszłam z wielką siatą rzeczy w stanie idealnymKasandra, dorocia2324, mama hani lubią tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
no kurcze mnie ominęła wystawka nowych ciuchów w moim zaprzyjaźnionym lumpeksie przez tą wstrętną chorobę
ja na allegro znalazłam sprzedawcę, u którego mogę kupić chusteczki, pampersy i jelpatakże powinno wyjść taniej tylko muszę rekonesans zrobić w sklepie
mnie się dzisiaj parę razy brzuch postawił, ale na krótko na szczęściea za tydzień i 2 dni wizyta
-
Oj,oj nie wrozcie mi tego przenoszenia prosze,bo nie chcialabym bardzo!!
Mlody posluchal mamusie i jak sie polozylam to poszedl troche do gory,takze jest ok:-)
A z tym przenoszeniem to serio zrobie co w mojej mocy zeby nie,do 10 zaciskam, po 10 jestem juz spokojna,a od 18 zaczynam normalna aktywnosc, sprzatania,zakupy:-) Moj oszczedny tryb zycia i tak moja mama podsumowala jako normalny dla wielu ludzi,ale ja nie potrafie inaczej:-)dorocia2324 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
dynamiczna wrote:solga daj się chłopu wykazać ambicja to u nich nie nowość więc lepiej z nią nie walczyć
no tak , jak chce to niech walczy z tym remontem, tylko szkoda, że później nie ma czasu dla nas, ale przez to może szybciej się przeprowadzimy -
aga.just wrote:hej
Junior waży 1,5 kgWsio ok. Oprócz jednego. Nadal jest główką do góry
Za nic w świecie nie chce cc. Panicznie boję się cesarki
Jest szansa, że maluch się obróci?
Ma na to jeszcze trochę czasu więc myślę że wysoce prawdopodobne jest że się odwróci jak tak czytam różne artykuły to wszędzie pisze że dziecko na tym etapie może ale nie musi być już skierowane główką w dół więc myślę że nie masz się na razie czym stresować.
-
jeszcze zostało trochę czasu, może się obrócić, moja koleżanka wykonywała specjalne ćwiczenia na to żeby się obrócił, trochę to śmiesznie wyglądało ale podziałało, może też zapytaj swojego lekarza
-
hej dziewczyny ja po wizycie u lekarza na usg wykazało ze ciąża ma 6 tyg. i 4 dni. Serduszko bije
i że wszystko w porządku! wystawiła zaświadczenie że jestem w ciąży dał skierowanie na badania niestety l4 nie wystawił mówił że jeszcze wcześnie itp. chyba wybiorę się gdzieś prywatnie do lekarza bo ta praca mnie wykańcza:(
Eve lubi tę wiadomość
-
No właśnie lipa jest! a byłam u niego to dobrego usg nie ma i tak będzie trzeba iść zrobić je prywatnie więc chyba się przeniosę prywatnie do innego. Koleżanka chodziła do fajnego lekarza więc chyba do niego się wybiorę. W pierwszej ciąży też chodziłam prywatnie byłam bardzo zadowolona lekarz był super, sprzęt miał świetny ale niestety wyjechał