X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
Odpowiedz

Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)

Oceń ten wątek:
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny troche wam zazdroszczę że już niedługo ujrzycie swoje pociechy :) ja już leże sobie jutro znowu do pracy córka dzisiaj zadowolona z przedszkola :)

relgh371nhvlv2le.png relggu1rbx6p0ulq.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i dziś wezwała mnie szefowa pytała się kiedy zamierzam iść na zwolnienie i czy pójdę na roczny urlop macierzyński! no bo ona by chciała żebym jeszcze cały październik pracowała. powiedziałam jej że wszystko zależy od lekarza i że nie myślałam o tym co i jak ale jakoś nie zadowolona za bardzo bo zaburzyłam jej cały system urlopowy

• WesołaMama Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! Jestem mamą 4 letniej Emilki. Obecnie jestem też w ciaży w 7 tyg i 2 dni. Jeszcze nic szefowej nie mówiłam i zamierzam dopiero pod koniec października powiedzieć. A pracować chciałabym do końca stycznia ale ja mam spokojną pracę, siedzącą ;)

mama hani, Eve, dorocia2324 lubią tę wiadomość

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mama_hani najważniejsza jesteś teraz Ty i Dzidziuś, a szefowa musi sobie dać radę :)

dynamiczna gratuluję udanej wizyty :) mnie bada co drugą wizytę jak do tej pory, ostatnio mnie badał, a za tydzień zobaczę :) to już wysoka ciąża, więc może zobaczyć szyjkę, szczególnie, że brzuch mi się stawia czasem, ale myślę, że to kwestia wysokości ciąży i ćwiczeń macicy ;)

no eve rozpakuje się chyba najszybciej ;)

a karola co tak nie daje znać... mam nadzieję, że wszystko u nich gra...

qbxwkvq.png
  • Kasandra Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Wesoła :)

qbxwkvq.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiatj wesoła

• Eve Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Wesola!!
    Mama Hani patrz w siebie i dzidzie.
    Chyba jestem rzeczywiscie pierwsza w kolejce do rozpakowania:-)
    Jutro mamy z synkiem taki nasz dzien, zostaje w domu i idziemy do kina na Pszczolke Maje,bo juz noe moze sie doczekac,a w weekend wymyslilam sobie wypad za miasto,wiec nie udalo sie.
    Olek dzisiaj niesamowicie aktywny znowu :-)

mama hani lubi tę wiadomość

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Wesola :)
    Moj maluch tez mnie ciagle podkopuje, tak fajnie juz go czuc :) Ja dzis na wariackich papierach. Caly dzien zalatwiania spraw, latania i na nogach. Nawet dzis troche pobiegalam. I taki kociol az do soboty do imprezki urodzinowej synka, potem odpoczynek.
    No karola cos zamilkla.
    Eve no Ty jestes pierwsza w kolejce :)

Eve lubi tę wiadomość

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
    gyxw6iyek58r84xj.png[/url
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 1 października 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dynamiczna dziwna sprawa z tym Twoim lekarzem. Mnie bada co wizytę ginekologicznie + teraz co druga wizyta było usg. Szyjkę powinien sprawdzać - jeśli nie mierzy jej dopochwowo usg to chociaż paluchem powinien skontrolować czy nic się nie dzieje.
    I gratuluję już słusznej wagi :)

• karola88 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem jestem kochane. Dziekuje ze sie tak martwicie.
    Od wczoraj jestem juz w domku. Szyjka bez zmian wyniki sa ok wiec dali leki i wypuscili.
    Nie mialam wczoraj czasu na pisanie no zajmowalam sie Marysia tak sie steknilysmy za soba.
    Wczoraj na ktg mala tak szalala ze musialysmy 3 razy zapis robic bo albo uciekala albo kopala albo wartosci podnosily sie do 200. Porozmawialam z nia i byla cisza.
    Powiem wam ze zawsze jak z nia rozmawiam to uspokaja sie. Ciekawa jestem czy tak bedzie jak sie urodzi

W szpitalu po badaniu doradzili mi tylko zebym sobie lozeczko chociaz naszykowala i jakies poczatkowe ciuszki w razie czego. I tak tez zrobie

aga.just lubi tę wiadomość

Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm <3
    Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm <3
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z upragnionymi 30 tc na karku :)

• dynamiczna Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola cieszę się że jesteście już w domu :)

Aga gratuluję 30 tygodnia :)

Co do mojego lekarza to faktycznie nie bada mi szyjki, ale tak sobie pomyślałam że w sumie zawsze co druga wizyta to było usg a co druga to badanie a teraz chyba się po prostu zakręcił i dwie podrząd zrobił usg zobaczę jak będzie następnym razem najwyżej się upomnę :)
    Powiedział mi że od następnego razu będziemy się widzieć co dwa tygodnie nie co trzy i w sumie wyliczył mi że jeszcze 4 wizyty ( tylko cztery ) i czas będzie się rozpakować :) EH zleci piorunem pewnie :)

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• Kasandra Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karola super wiadomości :) oszczędzaj się o ile jest to tylko możliwe :)

aga gratuluję 30 tygodnia :)

ja narazie wizyty miałam co 4 tygodnie, teraz 3 tygodnie pewnie, a potem 2 :)

qbxwkvq.png
  • mama hani Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesć dziewczyny karola fajnie że jesteś już w domku :)
    ja w niedzile wybieram się z córką na pszczółkę maje już jej obiecałam i pyta za ile dni będzie niedziela :)
    jutro wybieram się na badania jakoś mdłości miej dokuczają

• Eve Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj byliśmy i było fajnie, choć przez długie reklamy na samym początku, już ciężko było dotrwać do końca, ale Młody dał radę:) Później oczywiście wielkie jedzonko na mieście. I jakieś tam zakupy. Wreszcie kupiłam sobie bluzę, która ma jeszcze miejsce i jest długa, a później zmieści się pod nią Olek w nosidełku:) a że ma dekolt komin duży to głowę spokojnie wystawi:)
    A teraz mam jakiś niesamowity ból szyjki, oby zaraz przeszło.

👨25/08/2010 Szymon💙
    👦07/11/2014 Aleksander💙
    👧08/01/2022 Klara ❤️
  • dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola super, ze jestesw domu, oszczedzaj sie teraz ile mozesz.
    Aga gratulacje 30 tc :D
    Ciesze sie, ze u Was wszystko w porzadku.
    Ja dzis rozpoczelam 6 miesiac a ludzie ledwo rozpoznaja, ze jestem w ciazy. Chyba slepi sa ale gdzies indziej patrza :D
    Jestem po maratonie zakupowym na impreze i koszeniu trawy. Spadam lulu bo jutro szykowanie jedzonka. Dobranoc :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • aga.just Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie cały czas wizyty co 2 tyg i kasa leci :P

• dynamiczna Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to faktycznie często masz te wizyty.
    Ja mam dzisiaj super samopoczucie choć może nie powinnam zapraszać z samego ranka. Dzisiaj zorganizowaliśmy z m urodziny dla mojego starszego syna. Wczoraj skończył 9 lat. Zaprosił kilka kolegów i koleżanek ze szkoły i bawić się będą w klubie sportowym. Dobrze że organizują tam takie urodziny bo bym nie wyrobiła z tyloma dziećmi w domu. A to sprzątanie potem było by koszmarem.

U nas zapowiada się dzisiaj ładna pogoda wiec mam w planach poprać resztę rzeczy. Może jutro namówię m żeby odmalował łóżeczko :-)

https://www.maluchy.pl/ci-72114.png
    relge6yd7jws6b5o.png

• dorocia2324 Autorytet

Wysłany: 3 października 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam wizyty co 3,4 tygodnie. W poniedzialek ide na kolejna i wtedy tez musimy umowic sie na USG w koncu :) Ja dzis szykowanie jedzonka, bo jutro wlasnie mlodemu robimy urodzinki. Juz sie biedny nie moze doczekac :) No sprzatania to bede pozniej miala 19 doroslych + 6 dzieci. Ale co tam, ja lubie takie imprezki :) W nocy i nad ranem dzidzius sobie mamusie pokopal :)
    Aga no tak jak chodzis prywatnie to koszt niezly.
    Dynamiczna to trzymam kciuki, zeby dobry nastroj utrzymywal sie przez caly dzionek :)

wff29vvj3im6fjka.png
    82dojw4zvycwyste.png
  • solga Przyjaciółka

Wysłany: 3 października 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorocia to całkiem sporą impreze wyprawiasz :) mały pewnie się ucieszy z tylu gości.

ja niestety dopiero się umówiłam na połówkowe, bo nie było wcześniejszych terminów do mojego lekarza, muszę jeszcze miesiąc poczekać. Dobrze, że już mi ustępują wzdęcia i mdłości po ziołach Dobre Trawienie, bo już się trochę zaczynałam niepokoić , a raczej panikować :)

dorocia2324 lubi tę wiadomość

Famibion + Baby and Mama Med + OmegaMed
    f2w3rjjgrlzhuy1n.png
    Siły natury
    relgcwa1ja1bh6e1.png
‹‹ 72 73 74 75 76 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking TOP produktów zwiększających szanse na zajście w ciążę

Wybrane produkty, które mogą zwiększyć szanse na zajście w ciążę, skrócić starania o dziecko i szybciej przybliżyć Cię do wymarzonego celu. 

CZYTAJ WIĘCEJ