Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A i dziś wezwała mnie szefowa pytała się kiedy zamierzam iść na zwolnienie i czy pójdę na roczny urlop macierzyński! no bo ona by chciała żebym jeszcze cały październik pracowała. powiedziałam jej że wszystko zależy od lekarza i że nie myślałam o tym co i jak ale jakoś nie zadowolona za bardzo bo zaburzyłam jej cały system urlopowy
-
Witajcie! Jestem mamą 4 letniej Emilki. Obecnie jestem też w ciaży w 7 tyg i 2 dni. Jeszcze nic szefowej nie mówiłam i zamierzam dopiero pod koniec października powiedzieć. A pracować chciałabym do końca stycznia ale ja mam spokojną pracę, siedzącą
mama hani, Eve, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
mama_hani najważniejsza jesteś teraz Ty i Dzidziuś, a szefowa musi sobie dać radę
dynamiczna gratuluję udanej wizytymnie bada co drugą wizytę jak do tej pory, ostatnio mnie badał, a za tydzień zobaczę
to już wysoka ciąża, więc może zobaczyć szyjkę, szczególnie, że brzuch mi się stawia czasem, ale myślę, że to kwestia wysokości ciąży i ćwiczeń macicy
no eve rozpakuje się chyba najszybciej
a karola co tak nie daje znać... mam nadzieję, że wszystko u nich gra... -
Witaj Wesola!!
Mama Hani patrz w siebie i dzidzie.
Chyba jestem rzeczywiscie pierwsza w kolejce do rozpakowania:-)
Jutro mamy z synkiem taki nasz dzien, zostaje w domu i idziemy do kina na Pszczolke Maje,bo juz noe moze sie doczekac,a w weekend wymyslilam sobie wypad za miasto,wiec nie udalo sie.
Olek dzisiaj niesamowicie aktywny znowumama hani lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Witaj Wesola
Moj maluch tez mnie ciagle podkopuje, tak fajnie juz go czucJa dzis na wariackich papierach. Caly dzien zalatwiania spraw, latania i na nogach. Nawet dzis troche pobiegalam. I taki kociol az do soboty do imprezki urodzinowej synka, potem odpoczynek.
No karola cos zamilkla.
Eve no Ty jestes pierwsza w kolejceEve lubi tę wiadomość
-
Dynamiczna dziwna sprawa z tym Twoim lekarzem. Mnie bada co wizytę ginekologicznie + teraz co druga wizyta było usg. Szyjkę powinien sprawdzać - jeśli nie mierzy jej dopochwowo usg to chociaż paluchem powinien skontrolować czy nic się nie dzieje.
I gratuluję już słusznej wagi -
Jestem jestem kochane. Dziekuje ze sie tak martwicie.
Od wczoraj jestem juz w domku. Szyjka bez zmian wyniki sa ok wiec dali leki i wypuscili.
Nie mialam wczoraj czasu na pisanie no zajmowalam sie Marysia tak sie steknilysmy za soba.
Wczoraj na ktg mala tak szalala ze musialysmy 3 razy zapis robic bo albo uciekala albo kopala albo wartosci podnosily sie do 200. Porozmawialam z nia i byla cisza.
Powiem wam ze zawsze jak z nia rozmawiam to uspokaja sie. Ciekawa jestem czy tak bedzie jak sie urodzi
W szpitalu po badaniu doradzili mi tylko zebym sobie lozeczko chociaz naszykowala i jakies poczatkowe ciuszki w razie czego. I tak tez zrobieaga.just lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Karola cieszę się że jesteście już w domu
Aga gratuluję 30 tygodnia
Co do mojego lekarza to faktycznie nie bada mi szyjki, ale tak sobie pomyślałam że w sumie zawsze co druga wizyta to było usg a co druga to badanie a teraz chyba się po prostu zakręcił i dwie podrząd zrobił usg zobaczę jak będzie następnym razem najwyżej się upomnę
Powiedział mi że od następnego razu będziemy się widzieć co dwa tygodnie nie co trzy i w sumie wyliczył mi że jeszcze 4 wizyty ( tylko cztery ) i czas będzie się rozpakowaćEH zleci piorunem pewnie
-
My dzisiaj byliśmy i było fajnie, choć przez długie reklamy na samym początku, już ciężko było dotrwać do końca, ale Młody dał radę
Później oczywiście wielkie jedzonko na mieście. I jakieś tam zakupy. Wreszcie kupiłam sobie bluzę, która ma jeszcze miejsce i jest długa, a później zmieści się pod nią Olek w nosidełku:) a że ma dekolt komin duży to głowę spokojnie wystawi:)
A teraz mam jakiś niesamowity ból szyjki, oby zaraz przeszło.👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Karola super, ze jestesw domu, oszczedzaj sie teraz ile mozesz.
Aga gratulacje 30 tc
Ciesze sie, ze u Was wszystko w porzadku.
Ja dzis rozpoczelam 6 miesiac a ludzie ledwo rozpoznaja, ze jestem w ciazy. Chyba slepi sa ale gdzies indziej patrza
Jestem po maratonie zakupowym na impreze i koszeniu trawy. Spadam lulu bo jutro szykowanie jedzonka. Dobranoc -
Aga to faktycznie często masz te wizyty.
Ja mam dzisiaj super samopoczucie choć może nie powinnam zapraszać z samego ranka. Dzisiaj zorganizowaliśmy z m urodziny dla mojego starszego syna. Wczoraj skończył 9 lat. Zaprosił kilka kolegów i koleżanek ze szkoły i bawić się będą w klubie sportowym. Dobrze że organizują tam takie urodziny bo bym nie wyrobiła z tyloma dziećmi w domu. A to sprzątanie potem było by koszmarem.
U nas zapowiada się dzisiaj ładna pogoda wiec mam w planach poprać resztę rzeczy. Może jutro namówię m żeby odmalował łóżeczko -
Ja mam wizyty co 3,4 tygodnie. W poniedzialek ide na kolejna i wtedy tez musimy umowic sie na USG w koncu
Ja dzis szykowanie jedzonka, bo jutro wlasnie mlodemu robimy urodzinki. Juz sie biedny nie moze doczekac
No sprzatania to bede pozniej miala 19 doroslych + 6 dzieci. Ale co tam, ja lubie takie imprezki
W nocy i nad ranem dzidzius sobie mamusie pokopal
Aga no tak jak chodzis prywatnie to koszt niezly.
Dynamiczna to trzymam kciuki, zeby dobry nastroj utrzymywal sie przez caly dzionek -
Dorocia to całkiem sporą impreze wyprawiasz
mały pewnie się ucieszy z tylu gości.
ja niestety dopiero się umówiłam na połówkowe, bo nie było wcześniejszych terminów do mojego lekarza, muszę jeszcze miesiąc poczekać. Dobrze, że już mi ustępują wzdęcia i mdłości po ziołach Dobre Trawienie, bo już się trochę zaczynałam niepokoić , a raczej panikowaćdorocia2324 lubi tę wiadomość