Brzuszki na które czeka rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj gin przyjmuje i tak i tak, wiec ja problemu nie mialam ze zwolnieniem. Na samym poczatku juz mi chcial dac. Ale tak to tak maja to gdzies lekarze. Mi juz przyszly prezenty dla mlodego na urodziny ale na razie przy nim otworzyc nie moge
No i mama hani oczywiscie super, ze wszystko w porzadkuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2014, 14:42
mama hani lubi tę wiadomość
-
Mama hani gratuluje serducha.
My dzis jeszcze zostajemy w szpitalu. Czujemy sie lepiej, mala szaleje, czekamy na te nieszczesne wyniki moczu, jutro badanie i decyzja czy idziemy do domku czy niemama hani lubi tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
mama_hani gratuluję
aga spokojnie Maluszek ma jeszcze czas i wierzè głeboko, że grzecznie posłucha Mamusi
karola trzymam kciuki, żeby wszystko było ok
eve oj nadchodzi taki moment, że już jest tak ciężko, że się czeka na TEN dzieńEve, mama hani lubią tę wiadomość
-
Ja na pierwszej wizycir na nfz juz dostalam propozycje zwolnienia ze wzgledu na wykonywana prace.Nie wzielam i gin nie byl zadowolony.
Ale sie wyszalaly chlopaki na zajeciach na basenie. Jeden pieknie plywal,a drugi w sumie tez plywal ale rozpychajac sie niesamowicie w brzuchu.dorocia2324 lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
nawet mnie się nie zapytał jaką prace wykonuję. umówiłam się już na wizytę prywatną w następny wtorek tak się w pracy nałaziłam i w ogóle a do tego mąż w pracy wraca jutro to i musiałam jeszcze małą po przedszkolu zawieść do ciotki a później odebrać i do domu czasami mam już dość tej gonitwy
padam z nóg dobrej nocki dziewczyny do jutra
-
Ja tez od razu dostalam zwolnienie. Za kazdym razem lekarz pyta sie czy nie potrzebuje.
Kochane trzymajcie kciuki zebym jutro juz wyszla i zeby jutrzejsze badanie pokazalo ze wszystko jest bez zmianEve, mama hani lubią tę wiadomość
Maria ur. 06.03.2010 2950 gr i 55cm
Aleksandra ur 17.12.2014 3100gr i 51 cm -
Tak macie race czas biegnie strasznie szybciutko jeszcze niedawno wydawało mi się ze za wcześnie biorę się za te pranie prasowanie zakupy a teraz na mojej liście jeszcze zostało tyle rzeczy że hej a czas kurczy się niemiłosiernie a sił coraz mniej bo ruszam się już jak słoń w składzie porcelany.
Dzisiaj wizytaMam nadzieję że usg zrobi
Eve, mama hani, dorocia2324 lubią tę wiadomość
-
dokładnie dynamiczna, ja też już jak słoń, a jak coś przyaktorze to mi się nawet brzusio stawia
Dzidzia się buntuje przeciwko szaleństwu
a ja jestem w rosole totalnym
w sumie tylko wyprałam raz ubranka, a jeszcze przynajmniej raz je muszę wyprać...
łóżeczko zostawiam emowi jak będę w szpitalu to dzieciaki to zawsze odciągnie od tęsknoty za Mamą, a przynajmniej Młodegobędzie skręcał to będzie szczęśliwy
ale nie mam nic kupionego kompletnie, ani odrobiny rzeczy dla siebie albo dla Maluszka
po wizycie się już tym zajmę
dynamiczna trzymam kciuki za wizytę -
My juz gotowi na 100% pozostalo czekac.
Ja mimo duzego brzucha nie czuje sie jak slonica,bardzo dobrze mi sie chodzi,wrecz musze pilnowac zebym nie latala za szybko. Gorzej troszke ze spaniem ostatnio,bo Mlody szaleje po nocach. Czasem tez jak szybciej ide to uciska mi na pecherz ostro.solga lubi tę wiadomość
👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️
-
Hej dziewczyny ja już po wizycie. Mały waży 1650 gram wszystkie wymiary w normie... jak zwykle spał
Jedyne co to muszę skontrolować badania wątrobowe bo coś tam wyszło podwyższone co oznacza że wątroba z czym sobie nie radzi. Zatem następnym razem dodatkowe badania.
Mam do Was pytanie bo od kilku wizyty robi mi tylko USG i nie bada mnie dopochwowo i tak się zastanawiam czy to oby normalne.
Karola nie milcz tak tylko dwaj znać czy już jesteś w domu ??
Eve no ty to już musisz być w 100 % gotowaEve, mama hani, solga lubią tę wiadomość
-
A mierzy szyjkeTwoja tym usg? Bo jak nie to uwazam,ze powinien badac ginekologicznie,bo usg bada stan dziecka a nie Twoj wewnetrzny,a to tez wazne.
Ciesze sie,ze Maluszek tak ladnie rosnie:-)j👨25/08/2010 Szymon💙
👦07/11/2014 Aleksander💙
👧08/01/2022 Klara ❤️