Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czekając na…
1. nowatorka TP 12 lipca Córeczka
2. Milcia TP 13 lipca Córeczka
3. JRY1984 TP 15 sierpnia Córeczka
4. Fairuza TP 8 września Córeczka i Synek
5. marta258 TP 19 września Synek Antoś
6. Kukuletka TP 7 października Córeczka Natalka
7. Kai TP 19 października Synek Mikołaj
8. kataloza TP 27 listopada
9. kalina123 TP 3 grudnia
10. Izieth TP 9 grudnia
11. Majanna TP 16 grudnia
12. żonaAnia TP 22 grudnia
13. Allmita TP styczeń
14. Ina.a TP 8 lutegoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2016, 15:51
-
kataloza wrote:
Więc raczej to nie będą bliźniaki,bo do tego czasu mieliby się pokazac.A brzuszek to już sprawa indywidualna,mnie w sumie tez wyskoczył szybko,choć ogólnie jestem szczupła.
Witamy nowe dziewczyny.Jak fajnie,jest nas coraz więcej -
Witam. Ja detektora nie mialam, wystarczaly mi wizyty co miesiac z podgladem malej.
Witam nowe forumowiczki
A ja wczoraj bylam na wieczorze panienskim (1 czesci) i bylo b fajnie a tak obawialam sie kiedys czy bede w stanie pojsc. Jeszcze byla moja kolezanka w 8 m-cu ciazy tez wiec sie powymienialysmy doswiadczeniami
Milej niedzieli! U nas we wloszech pogoda brzydka i wogole tego lata ni widu ni slychu ( chociaz dla mnie teraz to lepiej ze nie jest za goraco) -
Kai wrote:A dlaczego "byle nie w listopadzie"?
bo to taki najbardziej szary i depresyjny miesiąc
zawsze mówiłam że nigdy bym nie chciała zimowego dziecka, pierwsze mam majowe i to była super pora a tym razem taki klops ale nic to, przeżyję i ten grudzień ważne żeby wszystko było ok -
Kai wrote:Ina.a, ja mam 34 lata i to moja pierwsza ciąża. Jakoś się nie czuję staro. Ina.a, kalina, madalena, macie już wyznaczone konkretne terminy porodu? Wciagne Was na listę.
Ja mam termin wg owulacji na 8 luty. Wg okresu się policzyć nie da bo zaszłam odrazę po odstawieniu tabletek anty ☺i okresu nie miałam. -
kalina123 wrote:bo to taki najbardziej szary i depresyjny miesiąc
zawsze mówiłam że nigdy bym nie chciała zimowego dziecka, pierwsze mam majowe i to była super pora a tym razem taki klops ale nic to, przeżyję i ten grudzień ważne żeby wszystko było ok
A ja jestem sama z listopada i moja córeczka jest z listopada☺ Polecam listopad -
Ja jestem z lipca, ale imieniny mam w listopadzie. Synek ma byc w pazdzierniku. Urok zimowych dzieci może polegać na tym, że ma się maleństwo do kolysania w ramionach i śpiewania mu "luli luli" w czasie kolędowym. A poza tym na wiosnę masz już takie lekko odchowane dziecię do wozenia w wózku.☺