Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fairuza wrote:Katalozo,a nie masz laktatora aby ociągać mleko?Wtedy nie dojdzie do stanu zapalnego..
A u nas "maluchy" też nie takie małe choć dopiero 5,5 m-ca Oliver waży już 8kg,Paola kp( choć dokarmiana też mm) o 1kg lżejsza i jak widać ciągle ta różnica się zwiększa.
-
Fairuzo, cieszę się, że córka dojrzała do poznania rodzeństwa i że chcę Cię odwiedzić.
W piatek byłam w kinie! Po raz pierwszy od porodu wyszlam z domu dla własnej przyjemności. Byłam z siostrą, a Mikusia zostawiłam z mężem, teściową i odciagnietym mlekiem. Trzy godziny mnie nie było. Co 15 minut sprawdzałam komórkę, ale i tak bawiłam się świetnie. Film "La la land". Uroczy. Polecam -
Dziewczyny, dopadło nas przeziębienie Starsza już walczy od czwartku, ja od dwóch dni, a mała od wczoraj. Mąż też zaczął narzekać na gardło, a za bardzo nie może nic wziąć, bo w sobotę idzie na oddanie krwi. Ja też nic nie mogę wziąć, bo karmię Kiedy bądź ta wiosna?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZrobiliśmy morfologie, wyniki jutro. Doktor zbadala ale nic konkretnego, brzuszek miękki, raczej go nie boli bo nie płakał jak naciskala, jelita pracuja bo osluchala. Jest kilka możliwości, moze to być reakcja na szczepionke rotawirusa, moze to być alergia wiec odstawiam narazie nabiał, ale moze też to być wirus wiec w razie czego dostaliśmy skierowanie do szpitala. Mamy brać probiotyk i elektrolity ale gdyby krew caly czas była to jechac do szpitala.
Elektrolity są niesmaczne, nie chce pic nie wiem jak my to wypijemy.podaje strzykawka ale jest wielki płacz ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2017, 19:07
-
Fairuza wrote:Cześć,witam się smutno Córa już odjechała do Polski..Siedzę i beczę,taka tu pustka bez niej...
ZonaAnia,trzymam kciuki aby było ok
Milcia,zdrowiejcie szybko..
Jak udala sie wizyta córki? fajnie ze byla, teraz moze bedzie regularniej przyjezdzac? i jak wogole sprawy z partnerem?https://www.maluchy.pl/li-72886.png
https://www.maluchy.pl/ci-73456.png -
Było super,bwiła się z dziećmi,pomagała mi przy nich na każdym kroku, a oni ją bardzo polubili,mam nawet wrażenie ,że teraz im jej brakuje,bo są płaczliwe.
We wtorek wzięłam ją na wycieczkę po Pradze,poszliśmy sobie na obiadek i pozwiedzać trochę.A dziś sesja zdj. przed wyjazdem,i o mało by do niej nie doszło,bo była zaplanowana na dziś,a do Polski mieli wracać jutro,jednak okazało się,że muszą już dzisiaj
Tak mi jej brak
A z partnerem...powiedzmy ,że się stara,ale ja jakoś już nie mogę w niego uwierzyć...kataloza, Scorpiolenka, marta258, Allmita lubią tę wiadomość
-
Fairuza,najważniejsze że z córą ok i choć przez chwilę miałaś wszystkie dzieci razem,oby takich dni było jak najwięcej.
My dziś po szczepieniu i przeglądzie.Adaś ma super wagę 7.5kg i 68 cm.Wszystko ok,rozwija się świetnie,obraca z brzuszka na plecy, trzyma ładnie główkę,chwyta zabawki i jest bardzo kontaktowy i jesteśmy mega zadowoleni.
Trochę dziś śpiący i wisi przy cycku,więc zalegamy razem w łóżku a bałagan w chałupce że hej,ale nic to .Całe szczęście,że nie gorączkujeFairuza, marta258 lubią tę wiadomość
-
Fairuza, super że udała się wizyta córki i miło że załapała taki dobry kontakt z młodszym rodzeństwem, teraz pewnie będzie przyjeżdżać częściej i trzymam kciuki aby polepszyła się sytuacja z partnerem
Scorpiolenka, dzielny synek że tak ładnie zniósł szczepienie, no i już duży chłopak z Twojego Adasia
My wczoraj byliśmy w przychodni na ważeniu Antosia i bardzo miła niespodzianka bo przez tydzień przybrał 200 g a nie tak jak poprzednio tylko 30 g, więc to super wynik, teraz waży 6290 g Może to zasługa kaszki bo od tygodnia dosypujemy mu po pół miarki do butli mleka, na początku raz a od kilku dni już 2 razy na dobę. A w przyszłym tyg próbujemy ze słoiczkami bo skończy już 5 miesięcyFairuza, Scorpiolenka lubią tę wiadomość
-
Muszka bedzie wszystko ok. malutka wyjdzie z tego. ja tez mialam dysplazje obu stawow, nosilam rozworke i wszystko sie dobrze skonczylo. nie mam zadnych problemow z chodzeniem ani stawami. a pamietajmy ze bylo to ponad 30 lat temu i wtedy jeszcze nie bylo takiej diagnostyki i szybkiej reakcji jak teraz. glowa do gory ! ps.Hania byla posladkowcem? ja bylam.