Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bogusiar80 przy tym ślicznym brzuszku zapomniałaś o uśmiechu
Ty jesteś 80 rok? Tak jak ja
Dzisiaj mi ktoś powiedział, że na ból głowy podobno dobrze zjeść plasterek cytryny posypany cukrem? Ale nie testowałam. Chyba na samą myśl przestała mnie bolećBogusiar80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPrzemek to mój mąż - więc ja obstawiam Przemka. Z żadnym innym nie wyobrażam sobie życia - a jego poczucie humoru, które nie wszyscy rozumieją (czasem coś jak dr. House) jest nie do pobicia
Ania.g - gratki Dużo dziewczyn ma mdłosci po tym...ania.g, Bergo lubią tę wiadomość
-
Zaraz zaraz- czy my mamy tego samego męża?MonikaDM wrote:Przemek to mój mąż - więc ja obstawiam Przemka. Z żadnym innym nie wyobrażam sobie życia - a jego poczucie humoru, które nie wszyscy rozumieją (czasem coś jak dr. House) jest nie do pobicia
Ania.g - gratki Dużo dziewczyn ma mdłosci po tym...Penelope, MonikaDM lubią tę wiadomość
-
Cześć, ja mam 35 po urodzinach 36, też moja pierwsza ciąża i też się denerwuję. Pozdrawiamnix wrote:cześć, mam 36 lat, w dniu porodu bedę po 37 urodzinach, to moja pierwsza ciąża i strasznie się przejmuję
pozdrawiam brzuchatki po 30ce!ania.g, nix lubią tę wiadomość
-
nix wrote:cześć, mam 36 lat, w dniu porodu bedę po 37 urodzinach, to moja pierwsza ciąża i strasznie się przejmuję
pozdrawiam brzuchatki po 30ce!
Penelope, Magda2013, nix, doti77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny