Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
domka122 wrote:Witam
odebralam wyniki appa i niestety czeka mnie aminopunkcja
Trzymam kciuki domka zeby wyniki byly ok na amniopunkcji!
Nie martw sie na zapas- wiem ze latwo mowic, ale nerwy nie pomoga - zwlaszcza na poczatku ciazy.
Kiedy bedziesz miec ta amnio??
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
domka122 wrote:Witam
odebralam wyniki appa i niestety czeka mnie aminopunkcja
Ja tez będę mieć amniopunkcję. Spotkanie z genetykiem mam 22 lipca i wtedy mi powie, kiedy pobiorą płyn- pewnie kilka dni później, bo nie robią w tym samym dniu. Tez się czeka 3 tyg na wynik
Trzymam kciuki Domka!Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
Witam.Nie było mnie ,bo niestety po burzy nie mieliśmy internetu.Dopiero przed chwilą naprawili.Będę musiała Was później nadrobić,albo dopiero jutro.Dzisiaj musimy z mężem wziąźć sie za samochód w środku,czyszczenie totalne.Wczoraj ostatni dzień syn miał rehabilitacji.Jeszcze mieliśmy chwilę grozy,bo jak jechaliśmy właśnie na tą rehabilitację,to duży samochód z firmy Raben,mało co nas nie zmiażdżył.Mieliśmy pierwszeństwo,a ten wdarł się rozpędzony przed nami..Strasznie się przestraszyłam,ale na szczęście oprócz hamulców abs szybko zadziałał i w ostatniej chwili zatrzymaliśmy się.Odezwę się później,albo jutro.Pozdrawiam.https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Hej
Witaj Aha.
Domi, śliczne maleństwo
Doti, niezła adrenalina. Całe szczęście że wszystko dobrze się skończyło.
Pisałyście o naleśnikach a u mnie wczoraj była mama i nasmażyła naleśników całe mnóstwoDomi IRL, doti77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
agnb6 wrote:Domi - jaka piękna dzidzia!
Jak ja już bym chciała być przed samym porodem...
Zleci szybciutko- mi zlecialo nie wiem kiedy nawet- az tak sobie mysle ze zjednej strony juz bym chciala byc po porodzie- trzymac malenstwo w ramionach, zaczac cwiczyc zeby wrocic do formy, a z drugiej strony tak sie przyzwyczailam do brzusia z przodu ze jakos tak dziwnie bedzie bez:)
doti77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! Jak tam sie czujecie w ten upalny dzien?Ja siedze na wsi i jest tu chlodniej niz w miescie. Apropo jedzenia to dzis mam plan zrobic uwaga... faszerowane kwiaty cukini w ciescie. Pierwszy raz. Troche sie boje czy wyjda no ale zaryzykuje...
doti77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydoti77 wrote:Witam.Nie było mnie ,bo niestety po burzy nie mieliśmy internetu.Dopiero przed chwilą naprawili.Będę musiała Was później nadrobić,albo dopiero jutro.Dzisiaj musimy z mężem wziąźć sie za samochód w środku,czyszczenie totalne.Wczoraj ostatni dzień syn miał rehabilitacji.Jeszcze mieliśmy chwilę grozy,bo jak jechaliśmy właśnie na tą rehabilitację,to duży samochód z firmy Raben,mało co nas nie zmiażdżył.Mieliśmy pierwszeństwo,a ten wdarł się rozpędzony przed nami..Strasznie się przestraszyłam,ale na szczęście oprócz hamulców abs szybko zadziałał i w ostatniej chwili zatrzymaliśmy się.Odezwę się później,albo jutro.Pozdrawiam.
Ja bym zadzwoniła do firmy i naskarżyła...przynajmniej tyle byłoby mojego- choć z drugiej strony Raben to duża firma i ma wiele oddziałów i nie wiadomo gdzie zadzwonić. My keidys mielismy taką "przygodę" tylko, że z busem. Tak nas wyprzedzał ze wepchnał by nas do rowu, na swoje nieszczęście miał na klapie w tyły napis "jadę źle? dzwoń do szefa", więc wyjęłam tel. z torebki, zadzwoniłąm i naskarżyłam. Przynajmniej tyle. -
Aha, i jak Ci wyszły te kwiaty cukinii? Z czym robiłaś?
We Włoszech są najpopularniejsze z nadzieniem z mozzarelli i sardynki, potem właśnie w cieście. Wydaje się, ze dziwny smak ale są pyszne|!Aniołek [*] 5tc - 15/08/2012
Aniołek [*] 9tc - 22/10/2013 (pusty pęcherzyk)
Aniołek Karolek [*] 21tc - 11/09/2014 -
Cześć dziewczynki,
Strasznie dawno nie pisałam, ale co Was doczytam do końca i chcę coś napisać to muszę iść karmić, przebierać pieluchę, prać, prasować albo robić milion innych rzeczy. Dziś udało mi się Was ładnie nadrobić i przed samym spaniem napiszę kilka słów.
Witam wszystkie nowe koleżanki, dziewczynom przed badaniami życzę powodzenia - trzymam kciuki żeby wyszły dobrze.
Bogusiar80 życzę Twojemu Tacie szybkiego powrotu do zdrowia.
Dziewczyny śliczne imiona macie powybierane dla swoich pociech
Domi IRL rzeczywiście już za chwilkę będziesz mieć swoje dzieciątko, zobaczysz brzuszka nie będzie Ci brakować, ja też z sentymentem przed samym porodem myślałam jak to będzie jak nie będzie mnie nikt kopał od środka, ale już po zupełnie zapomniałam o brzuszku bo skupiłam się na dzieciątku które z brzuszka wyszło A póki jesteś w dwupaku "wyśpij się na zapas"
Mi tak szybko czas leci że nie wierzę, karmię Dawidka piersią i przez to rośnie jak na drożdżach ostatnio zaczęły się problemy z brzuszkiem, ale walczę z tym dzielnie, ja niestety jeszcze nie całkiem zagoiłam się po porodzie i też przez to ciężko mi ogarnąć wszystkie prace domowe, bo jak długo stoję lub chodzę szwy ciągną i opuchlizna nie chce zejść, o i marzę o przespaniu 8 godzin pod rząd, albo o naleśnikach o których pisałyście, aż ślinka cieknie ... ale z drugiej strony jak popatrzę na Synka to przestaje mi być żal tych nieprzespanych nocy itp.
Muszę zmykać spać na tą godzinkę lub dwie bo potem zasypiam karmiąc, a to Dawidek
Buziaki dla Was wszystkich.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 grudnia 2014, 19:40
Penelope, Amnezja, Domi IRL, Magda2013, sylwia1985, agnb6, Krokodylica, Bogusiar80, ania.g, Magdzialenka, doti77, Kajarzyna lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, ja dopiero teraz do was się dopisuję , ja mam 32 lata i za tydzień planowo powionnam urodzic Antosia:)juz sie nie mogę doczekać, no i cieżko jest na tym etapie ciazy przez upaly,
poza tym ciazę znosilam bardzo dobrze. Na poczatku duzo nerwow omaluszka poniewaz jestem juz po jednym poronieniu w maju ubieglego roku.
pozdrawiam Was serdecznie i do napisaniaPenelope, Domi IRL, agnb6, am, doti77 lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-68662.png -
nick nieaktualnyAm...Dawidek jest do schrupania Ciekawa jestem jak ja to wszystko ogarnę. Ale przeciez miliardy kobiet wszystko ogarnia więc dam radę przeciez
Aguś, witam na laskach 30+ Jeszcze tylko tydzień...szybko zleciało? Kurcze ja teraz czekam na ruchy malucha Wczoraj jak przyłożyłam ręke do brzucha to wydawało mi się ze coś tam czułam pod skorą...ale moze to moja wyobraźniaAnastazjaaa, am lubią tę wiadomość