X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża po 30-stce :)
Odpowiedz

Ciąża po 30-stce :)

Oceń ten wątek:
  • Fairuza Autorytet

Wysłany: 17 maja 2017, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kai,nawet nie wiem co napisać..miało być lepiej...I jak mogli w ogóle Cię tak potraktować?Do tego rozłąka z synem..Musisz czuć się strasznie..
    Trzymam bardzo mocno kciuki,aby było już tylko lepiej,wystarczy wam tego cierpienia :(

Nowatorko,jeszcze raz wszystkiego naj!

nowatorka lubi tę wiadomość

2e8822e0f8.png

1usagu9rbm7ss8ds.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kai trzymaj sie kochana. Jak mozna wogole kogos od tak sobie puszczac ze szpitala jak boli tak ze nie da sie wytrzymac,to chyba wiadomo ze cos sie dzieje !! Ta sluzba zdrowia...trzeba samemu sie dopraszac. Teraz trzymam kciuki za Mikolaja zeby juz nie mial nawrotow choroby.
    Zona niezla ta twoja tesciowa.to mi przypomnialo jak kiedys moj komus tam powiedzial ze mala spi w nocy to chcialam go zatluc bo owszem ktos spi w nocy ale to jest on a nie mala a mala byla cicho bo ja ja uspokajalam :/ ;)

Dzieki Fairuza. (Wczoraj mialam urodzinki ;) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 08:11

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Fairuza Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nowatorka wrote:

Dzieki Fairuza. (Wczoraj mialam urodzinki ;) )

No ,ja napisałam Ci 17-ego.Czy jednak 16-ego?Tak czy siak jesteś tylko parę dni młodsza od "tatuśka" czyli "mojego" faceta :)

2e8822e0f8.png

1usagu9rbm7ss8ds.png
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowatorka, spóźnione życzenia urodzinowe, wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka i pociechy z Emmy :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 18 maja 2017, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fairuza wrote:
    No ,ja napisałam Ci 17-ego.Czy jednak 16-ego?Tak czy siak jesteś tylko parę dni młodsza od "tatuśka" czyli "mojego" faceta :)
    Nie nie , Fairuza chcialam innym dziewczynom wytlumaczyc ze mialam urodziny, ty jak najbardziej mi zlozylas zyczenia w dzien moich urodzin 17ego :) :* :* :*

Dzieki Marta :*

Tak apropo urodzin nie moge sie doczekac lipca i 1 urodzin Emmy :) wkleje na pewno fotki. I nie moge sie tez doCEkac waszych zdjec z 1 urodzin. W koncu razem przez wszystko przechodzilysmy :)
    Jak zamierzacie wyprawic 1 urodziny maluchow?u mnie temat przewodni bedzie peppa pig i juz zaczynam tworzyc rozne ozdoby i dekoracje z peppa. Wszystko bedzie rozowo biale ;D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 17:57

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 19 maja 2017, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas do pierwszych urodzin Antosia jeszcze prawie 4 miesiące więc mamy sporo czasu żeby coś wymyślić. Narazie nie widzę żeby synek interesował się czymś szczególnie, bawi się różnymi zabawkami więc nie wiem czy będzie jakiś motyw przewodni. Zresztą u nas będą wtedy podwójne urodziny bo jeszcze moje, na pewno trzeba będzie coś zorganizować.

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta u nas potrojne bo tez tatusia i wujka (nie tego samego dnia ale obchodzimy razem) no ale mezczyzni beda mieli urodziny na rozowo ;)
    A my sie relaksujemy nad jeziorkiem

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 04:15

Fairuza, marta258, kataloza lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Fairuza Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowatorko,jaka Emma już wydaje się duża..
    No i chyba nie muszę mówić jak Ci zazdroszczę tych wypadów.Nad jakim jeziorem byliście?

Kai,co u Was?Mam nadzieję,że wreszcie jest poprawa..

A u nas od 2 dni gorączkuje Oliver,niby nie duża gorączka bo max miał 38.5 ale i tak się martwię.Dajemy nurofen i jak nie przejdzie po 3 dniach,będziemy musieli przejść do lekarza.

A do 1 urodzin jeszcze trochę czasu,choć pewnie szybko zleci..

2e8822e0f8.png

1usagu9rbm7ss8ds.png
  • marta258 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2017, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowatorka, śliczną masz córeczkę, a widoki za nią super, tylko pozazdrościć :)

f2wl3e5eeh69r9ad.png
    l22ncwa1wnquuzg4.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny. Fairuza jeziorko takie male blisko nas,nie pamietam nawet jak sie nazywa ;) no ale ladne widoki rzeczywiscie. Zreszta we wloszech to trzeba przyznac ze gdzie sie nie pojdzie to jest cos pieknego,ale ty sama wiesz ;). No duza jest, nie tylko sie wydaje :). Wczoraj wazylismy 10.7kg. No i nosi juz ubrania 80-86 cm. Biedny Oliver,moze jaki wirus zlapal.ma jakies inne objawy?
    Ps. Buuu dzisiaj ppniedzialek :/

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • kataloza Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 19:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny piękne dzieciaki!!!
    Fairuza może 3dniówka?
    Ja ciagle zastanawiam się tez co z JRY?
    Kai .........przykro mi.....ale mam nadzieję że jest ok......

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2017, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kataloza ja tez mysle o JRY. Poznalysmy sie juz na forum rozowym i szkoda ze juz tu nie wchodzi. Moze tak traumatycznie przezyla porod ze nie chce juz wogole myslec o tym a to forum jej to przypomina. Mam nadzieje ze wszystko ok i cieszy sie coreczka.

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2017, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jestem u fryzjera i nie wiem czy sie smiac czy plakac. Bylam tydzien temu i byli b profesjonalni al enie podobal mi sie kolor niestety bo byl bez blasku,przygaszony wiec postanowilam poprawic u nowego. Juz chcialam na poczatku wyjsc bo babka ja mowie swoje a ona swoje i juz napieta rozmowa wiecie o co chodzi...w koncu powiedzialam sobie,dam szanse bo juz ostatnio nie mam czasu na tych fryzjerow,znowu z nowym sie umawiac nie wiem kiedy bo akurat dzisiaj do pracy nie ide. No i zostalam. Ona mi naklada kolor i zaraz wola jakiegos chlopaka poczatkujacego ktory robi to w tempie zolwia. Juz nic nie moge teraz zrobic,nie wyjde z polowa wlosow. Nie wiem co z tego wyjdzie

No nie wyszlo tragicznie ale super tez nie. bede dalej szukac. Ps. Kto ze mna nie spi? Mala sir krecila strasznie w lozku (ze mna spi) i sie rozbudzilam. Pije melise,mam nadzieje ze choc troche uda mi sie pospac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 02:56

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • kataloza Autorytet

Wysłany: 26 maja 2017, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po szczepieniu ważymy 8730 mierzymy 71 cm.....:-)

Nowatorka z tym fryzjerem niezła sprawa :-)

Też mam problem ze snem ale to chyba przez problemy osobiste.....

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • Kai Autorytet

Wysłany: 26 maja 2017, 23:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja znów od dwoch tygodni w szpitalu z Mikolajem. Zrobili mu już tomografie komputerowa hrc (w znieczuleniu ogolnym z intubacja), bronchoskopie (znow narkoza), mnóstwo badań krwi i impedancje przelyku. Ciagle nie wiedzą, co mu jest. Do tego ja po tej kamicy i ciężkim zapaleniu trzustki. Dziś robilam badania. Ogolnie niezle, ale Alat za wysoki. Zapisalam sie do lekarza. Na szczęście nic mnie nie boli, a mały radosny. Dajemy radę i liczymy na to, że nam się obojgu poprawi. Musi być w koncu dobrze, no nie? Zębów na razie brak. Niestety nie udało mi się utrzymać kp i jestesmy na mm.

f2wli09kh9pki1f2.png
    km5stv73bm121sip.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 27 maja 2017, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kai, wracajcie do zdrowia. Może to i dobrze, że zęby jeszcze nie idą, bo byś miała kumulację w tym szpitalu. Trzymam kciuki, żebyście w najbliższym czasie wrócili do domu.

Oczywiście weekend, a my już nie śpimy :/

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • kataloza Autorytet

Wysłany: 28 maja 2017, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kai.......to straszne ..........3mam mocno kciuki za Was........podziwiam za wytrwałość jesteś wielka!!!!!

Jak słyszę intubacja o normalnie ciarki mam......

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2017, 09:17

qtchpss6a5eugu3t.png
    qtchpss686b1ug9f.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2017, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kai zdrowiejcie oboje

A moja mala dzisiaj wstala sama trzymajac sie szczebelek :)

kataloza, marta258 lubią tę wiadomość

iv09mg7y3g8rfy1m.png
  • Milcia Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to gratulacje dla Emmy :) Ewa od 2,5 tygodnia staje, ale jeszcze nie wie, co ma dalej zrobić z nogami :)

ltCGp1.png HZoWp2.png
  • nowatorka Autorytet

Wysłany: 31 maja 2017, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milcia to super ze Ewa staje juz. A pelza? Raczkuje? Emma nie i chyba juz ten etap przeskoczy :D miala jakid skok wzrostowy na pewno bo gadula sir zrobila jak nie wiem, ciagle cos tam sobie mowi i to nowymi sylabami. Ge jeje da,czasami jakies sz slysze i inne. I to tak z dnia na dzien.poza tym strasznie urosla
    Kai co u was ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 11:45

iv09mg7y3g8rfy1m.png
‹‹ 325 326 327 328 329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ