Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kai,nawet nie wiem co napisać..miało być lepiej...I jak mogli w ogóle Cię tak potraktować?Do tego rozłąka z synem..Musisz czuć się strasznie..
Trzymam bardzo mocno kciuki,aby było już tylko lepiej,wystarczy wam tego cierpienia
Nowatorko,jeszcze raz wszystkiego naj!nowatorka lubi tę wiadomość
-
Kai trzymaj sie kochana. Jak mozna wogole kogos od tak sobie puszczac ze szpitala jak boli tak ze nie da sie wytrzymac,to chyba wiadomo ze cos sie dzieje !! Ta sluzba zdrowia...trzeba samemu sie dopraszac. Teraz trzymam kciuki za Mikolaja zeby juz nie mial nawrotow choroby.
Zona niezla ta twoja tesciowa.to mi przypomnialo jak kiedys moj komus tam powiedzial ze mala spi w nocy to chcialam go zatluc bo owszem ktos spi w nocy ale to jest on a nie mala a mala byla cicho bo ja ja uspokajalam
Dzieki Fairuza. (Wczoraj mialam urodzinki )Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 08:11
-
Fairuza wrote:No ,ja napisałam Ci 17-ego.Czy jednak 16-ego?Tak czy siak jesteś tylko parę dni młodsza od "tatuśka" czyli "mojego" faceta
Dzieki Marta :*
Tak apropo urodzin nie moge sie doczekac lipca i 1 urodzin Emmy wkleje na pewno fotki. I nie moge sie tez doCEkac waszych zdjec z 1 urodzin. W koncu razem przez wszystko przechodzilysmy
Jak zamierzacie wyprawic 1 urodziny maluchow?u mnie temat przewodni bedzie peppa pig i juz zaczynam tworzyc rozne ozdoby i dekoracje z peppa. Wszystko bedzie rozowo bialeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 17:57
-
U nas do pierwszych urodzin Antosia jeszcze prawie 4 miesiące więc mamy sporo czasu żeby coś wymyślić. Narazie nie widzę żeby synek interesował się czymś szczególnie, bawi się różnymi zabawkami więc nie wiem czy będzie jakiś motyw przewodni. Zresztą u nas będą wtedy podwójne urodziny bo jeszcze moje, na pewno trzeba będzie coś zorganizować.
nowatorka lubi tę wiadomość
-
Marta u nas potrojne bo tez tatusia i wujka (nie tego samego dnia ale obchodzimy razem) no ale mezczyzni beda mieli urodziny na rozowo
A my sie relaksujemy nad jeziorkiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 04:15
Fairuza, marta258, kataloza lubią tę wiadomość
-
Nowatorko,jaka Emma już wydaje się duża..
No i chyba nie muszę mówić jak Ci zazdroszczę tych wypadów.Nad jakim jeziorem byliście?
Kai,co u Was?Mam nadzieję,że wreszcie jest poprawa..
A u nas od 2 dni gorączkuje Oliver,niby nie duża gorączka bo max miał 38.5 ale i tak się martwię.Dajemy nurofen i jak nie przejdzie po 3 dniach,będziemy musieli przejść do lekarza.
A do 1 urodzin jeszcze trochę czasu,choć pewnie szybko zleci..
-
Dzieki dziewczyny. Fairuza jeziorko takie male blisko nas,nie pamietam nawet jak sie nazywa no ale ladne widoki rzeczywiscie. Zreszta we wloszech to trzeba przyznac ze gdzie sie nie pojdzie to jest cos pieknego,ale ty sama wiesz . No duza jest, nie tylko sie wydaje . Wczoraj wazylismy 10.7kg. No i nosi juz ubrania 80-86 cm. Biedny Oliver,moze jaki wirus zlapal.ma jakies inne objawy?
Ps. Buuu dzisiaj ppniedzialek
-
Kataloza ja tez mysle o JRY. Poznalysmy sie juz na forum rozowym i szkoda ze juz tu nie wchodzi. Moze tak traumatycznie przezyla porod ze nie chce juz wogole myslec o tym a to forum jej to przypomina. Mam nadzieje ze wszystko ok i cieszy sie coreczka.
-
Dziewczyny jestem u fryzjera i nie wiem czy sie smiac czy plakac. Bylam tydzien temu i byli b profesjonalni al enie podobal mi sie kolor niestety bo byl bez blasku,przygaszony wiec postanowilam poprawic u nowego. Juz chcialam na poczatku wyjsc bo babka ja mowie swoje a ona swoje i juz napieta rozmowa wiecie o co chodzi...w koncu powiedzialam sobie,dam szanse bo juz ostatnio nie mam czasu na tych fryzjerow,znowu z nowym sie umawiac nie wiem kiedy bo akurat dzisiaj do pracy nie ide. No i zostalam. Ona mi naklada kolor i zaraz wola jakiegos chlopaka poczatkujacego ktory robi to w tempie zolwia. Juz nic nie moge teraz zrobic,nie wyjde z polowa wlosow. Nie wiem co z tego wyjdzie
No nie wyszlo tragicznie ale super tez nie. bede dalej szukac. Ps. Kto ze mna nie spi? Mala sir krecila strasznie w lozku (ze mna spi) i sie rozbudzilam. Pije melise,mam nadzieje ze choc troche uda mi sie pospac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2017, 02:56
-
ja znów od dwoch tygodni w szpitalu z Mikolajem. Zrobili mu już tomografie komputerowa hrc (w znieczuleniu ogolnym z intubacja), bronchoskopie (znow narkoza), mnóstwo badań krwi i impedancje przelyku. Ciagle nie wiedzą, co mu jest. Do tego ja po tej kamicy i ciężkim zapaleniu trzustki. Dziś robilam badania. Ogolnie niezle, ale Alat za wysoki. Zapisalam sie do lekarza. Na szczęście nic mnie nie boli, a mały radosny. Dajemy radę i liczymy na to, że nam się obojgu poprawi. Musi być w koncu dobrze, no nie? Zębów na razie brak. Niestety nie udało mi się utrzymać kp i jestesmy na mm.
-
Milcia to super ze Ewa staje juz. A pelza? Raczkuje? Emma nie i chyba juz ten etap przeskoczy miala jakid skok wzrostowy na pewno bo gadula sir zrobila jak nie wiem, ciagle cos tam sobie mowi i to nowymi sylabami. Ge jeje da,czasami jakies sz slysze i inne. I to tak z dnia na dzien.poza tym strasznie urosla
Kai co u was ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 maja 2017, 11:45