Ciąża po 30-stce :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bergo wrote:Mój najukochańszy synek, moje szczęście malutkie jest przewieziony do innego szpitala. Jest hipotrofikiem i w związku z tym ma problem z glukozą, gęstością krwi i bilirubiną. Leży w inkubatorze. Wczoraj przeżyłam rozpacz jak go przewozili. Dziś ma się znacznie lepie, parametry już w normie. Trzymajcie za nas kciuki. Napiszę o porodzie i całej reszcie jak trochę dojdę do ładu ze swoimi emocjami. Na razie siedzę i ryczę z tęsknoty.
Bergo trzymam kciuki z całych sił żeby Twój synek szybko się unormował ze zdrowiem i żebyś szybko miała go przy sobie.
-
Carola55 zakup pierwsza klasa, jestem w szoku że za taką kwotę kupiłaś tyle super rzeczy rewelacja.
Magdzialenka myślimy o Tobie, daj znać co u Ciebie, czy akcja się rozwinęła i już tulisz Maleństwo.
A my po chrzcinach Było w końcu 12 osób, mało miejsca ale daliśmy radę, wszystko poszło dobrze i sprawnie Mały przecudnie pozował do zdjęć podczas przygotowań, potem pół nabożeństwa płakał, bo coś bolał go brzuch, ale na szczęście potem się uspokoił. Porobiliśmy sobie jeszcze trochę zdjęć w plenerze i w domu przy torcie. Już nie mogę się doczekać kiedy będą i jestem bardzo zadowolona że zdecydowaliśmy się na fotografa A poza tym posiedzieliśmy prawie do 24 i było naprawdę bardzo fajnie
Oczywiście z drugiej strony cieszę się, że już jesteśmy po i wracamy do swojego codziennego trybu funkcjonowania -
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny, dawno nie pisałam, bo jakoś mało zaglądam na filetową stronę.. Widzę, że coraz więcej dziewczyn się rozpakowuje Też jak widzę zdjęcia to aż mi się chce już swojego potrzymać.. Ale póki co to nadal tak nie do końca to wszystko do mnie dociera.
-
nick nieaktualny
-
Witam Was serdecznie
I ja chciałabym do Was dołączyć To moja druga ciąża, którą przechodzę znacznie gorzej niż pierwszą. Do 16 tyg, wymiotowałam niemiłosiernie kilkanaście razy dziennie Na dzien dzisiejszy tylko doskwiera mi ból kręgosłupa, ale już jest bliżej niż dalej do rozwiązania
pozdrawiamshimmer_lip, Carola55, Amnezja, olka30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MonikaDM wrote:Kafabi - witaj Dobrze, ze wymioty sie skonczyly. Mnie juz tez doskwiera kregoslup,to chyba juz ten etap ciazy...Widze ze masz synka, a teraz koo sie spodziewacie?
teraz będzie córunia, więc będziemy mieli parkę z czego jestem bardzo zadowolona
Bogusiar drzewko super, napewno synek zajmie jedno z pierwszch miejsc w konkursie
-
Mały zaniósł drzewko Duże nam wyszło, bo ciężko było się zmieścić w drzwi domu i autobusu. Dwóch dzieciaków przyniosło małe jakieś drzewka i pani się spodobały i skomentowała, że fajne takie małe. I synek przyszedł zasmucony, że pani się drzewo nie podoba, bo duże. To jemu wytłumaczyłam, że nie wszystkim się musi podobać. Że nasze jest ładne. Poza tym to praca przestrzenna co oznacza, że powinna być duża jak na moje gusta