X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciąża po 30-stce :)
Odpowiedz

Ciąża po 30-stce :)

Oceń ten wątek:
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzialenka się nie odzywa. Ciekawe czy urodziła czy to był tylko fałszywy alarm...

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • am Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo wrote:
    Mój najukochańszy synek, moje szczęście malutkie jest przewieziony do innego szpitala. Jest hipotrofikiem i w związku z tym ma problem z glukozą, gęstością krwi i bilirubiną. Leży w inkubatorze. Wczoraj przeżyłam rozpacz jak go przewozili. Dziś ma się znacznie lepie, parametry już w normie. Trzymajcie za nas kciuki. Napiszę o porodzie i całej reszcie jak trochę dojdę do ładu ze swoimi emocjami. Na razie siedzę i ryczę z tęsknoty.

Bergo trzymam kciuki z całych sił żeby Twój synek szybko się unormował ze zdrowiem i żebyś szybko miała go przy sobie.

dxom6iyec1xrevh9.png a22c285df4fa527a.png
  • am Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carola55 zakup pierwsza klasa, jestem w szoku że za taką kwotę kupiłaś tyle super rzeczy :) rewelacja.

Magdzialenka myślimy o Tobie, daj znać co u Ciebie, czy akcja się rozwinęła i już tulisz Maleństwo.

A my po chrzcinach :) Było w końcu 12 osób, mało miejsca ale daliśmy radę, wszystko poszło dobrze i sprawnie :) Mały przecudnie pozował do zdjęć podczas przygotowań, potem pół nabożeństwa płakał, bo coś bolał go brzuch, ale na szczęście potem się uspokoił. Porobiliśmy sobie jeszcze trochę zdjęć w plenerze i w domu przy torcie. Już nie mogę się doczekać kiedy będą i jestem bardzo zadowolona że zdecydowaliśmy się na fotografa :) A poza tym posiedzieliśmy prawie do 24 i było naprawdę bardzo fajnie :)
    Oczywiście z drugiej strony cieszę się, że już jesteśmy po i wracamy do swojego codziennego trybu funkcjonowania :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Am - widzisz jak sprawnie wszystko poszło :) Super. Szkoda tylko, ze małego bolał brzuszek ale dobrze, ze szybko przeszło.

Nooo Magdzialenka skoro sie nie odzywa to chyba juz tuli maluszka :)

• Penelope Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo, trzymam kciuki !

Carolla, super łupy :)

34bwyx8dpc6f9ojv.png
  • Bergo Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 23:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje dzieciątko ukochane w szpitalu. Tysiąc kabli podłączone... Serce pęka. A tą buźkę całuję godzinami.
    e6u1pu.jpg

Carola55 lubi tę wiadomość

82dox1hpp90q2hqw.png
    3jgxskjocnbkynze.png
  • Amnezja Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 23:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo,Przemuś cudowny.Sama słodycz :) Wiem,że jest Ci teraz ciężko ale niedługo będziecie razem w domu.

Bergo lubi tę wiadomość

iv099vvj4abuqmrh.png

iv099vvjdav4mq3w.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo on jest cudowny!!!
    Dziewczyny ja tez chce takiego. A tak mi hormony wala na dekiel ze ciagle placze. Teraz sie poryczalam ze juz chce miec dzidzie :-)
    Magdzialenka daj znac co u Ciebie!

Bergo lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • olka30 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny, dawno nie pisałam, bo jakoś mało zaglądam na filetową stronę.. Widzę, że coraz więcej dziewczyn się rozpakowuje :) Też jak widzę zdjęcia to aż mi się chce już swojego potrzymać.. Ale póki co to nadal tak nie do końca to wszystko do mnie dociera.

Jk6fp1.pngRjgsp1.png pgaCp1.pngq4sUp1.png
  • am Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo Przemek śliczny :)
    Trzymam kciuki żeby szybko wrócił do zdrowia i żebyś mogła go tulić bez szpitalnych rurek.

Bergo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo - trzymaj się dzielnie bo Przemuś od Ciebie czerpie też silę. Wierzę mocno, że już niedługo pojedzie do domu razem z Wami!

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo będzie dobrze :* Śliczny synek :)
    Magdzialenka czekamy na wieści :D
    Am super, że chrzciny się udały :D

iv09j44jrzoyrcfq.png iv09x1hppuqonulm.png
  • kafabi Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was serdecznie :)
    I ja chciałabym do Was dołączyć :) To moja druga ciąża, którą przechodzę znacznie gorzej niż pierwszą. Do 16 tyg, wymiotowałam niemiłosiernie kilkanaście razy dziennie :( Na dzien dzisiejszy tylko doskwiera mi ból kręgosłupa, ale już jest bliżej niż dalej do rozwiązania :)

pozdrawiam :)

shimmer_lip, Carola55, Amnezja, olka30 lubią tę wiadomość

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • shimmer_lip Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Kafabi :)

kafabi lubi tę wiadomość

tb73roeqs1ggbdgp.png
  • Carola55 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bergo, trzymam kciuku, zeby wszystko bylo z malym ok i aby ci go szybko oddali zdrowiutenkiego.

Czesc Kafabi. Szkoda, ze ciaza ciazy nie rowna, ja teraz tez cierpie na bole plecow, jakos musimy przez to przejsc.

kafabi lubi tę wiadomość

na9fxa5.png
  • Ewelin Ekspertka

Wysłany: 21 października 2014, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brego wszystkiego najlepszego :D Gratulacje :)

Bergo lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kafabi - witaj :) Dobrze, ze wymioty sie skonczyly. Mnie juz tez doskwiera kregoslup,to chyba juz ten etap ciazy...Widze ze masz synka, a teraz koo sie spodziewacie?

kafabi lubi tę wiadomość

• Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kafabi witaj :D
    Mój synek w niedzielę miał 6 urodzinki :) A dziś robiliśmy pracę konkursową do szkoły. Drzewo przestrzenne
    e3f2ec2f2155e175med.jpg

MonikaDM, kafabi, am, Magdzialenka lubią tę wiadomość

• kafabi Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MonikaDM wrote:
    Kafabi - witaj :) Dobrze, ze wymioty sie skonczyly. Mnie juz tez doskwiera kregoslup,to chyba juz ten etap ciazy...Widze ze masz synka, a teraz koo sie spodziewacie?

teraz będzie córunia, więc będziemy mieli parkę z czego jestem bardzo zadowolona :)

Bogusiar drzewko super, napewno synek zajmie jedno z pierwszch miejsc w konkursie :)

ug37df9h1fm5w9re.png
    relgru1dwth53ixq.png
  • Bogusiar80 Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mały zaniósł drzewko Duże nam wyszło, bo ciężko było się zmieścić w drzwi domu i autobusu. Dwóch dzieciaków przyniosło małe jakieś drzewka i pani się spodobały i skomentowała, że fajne takie małe. I synek przyszedł zasmucony, że pani się drzewo nie podoba, bo duże. To jemu wytłumaczyłam, że nie wszystkim się musi podobać. Że nasze jest ładne. Poza tym to praca przestrzenna co oznacza, że powinna być duża jak na moje gusta

‹‹ 68 69 70 71 72 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ