Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krysti to potwierdz to podwojne Szczescie!
Ja mialam w Irl 2x panstwowo krew, podobny schemat wyspiarski pewnie tez w UK
zreszta Dziewczyny Cie tu ok z all oświecą
jako mama blizniat bedziesz pod wiekszym nadzorem na pewno ;--))Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLimerikowo wrote:Krysti to potwierdz to podwojne Szczescie!
Ja mialam w Irl 2x panstwowo krew, podobny schemat wyspiarski pewnie tez w UK
zreszta Dziewczyny Cie tu ok z all oświecą
jako mama blizniat bedziesz pod wiekszym nadzorem na pewno ;--)) -
Krysti, gratuluje wiadomosci, to juz na sto procent wiesz? Ja tez kiedys myslalam o blizniakach, ze fajnie by bylo, ale na razie jedna dzidzia jest w drodze.
Ja do tej pory mialam krew pobierana juz dwa razy, za dwa tygodnie ide znowu ale to dlatego, ze sprawdzaja mi tarczyce i musze miec czestsze badania. -
Krysti ale super wiadomosc Gratuluje!To nasze pierwsze blizniaki na forum. Limerkowo ma racje. ciaze mnogie sa pod wiekszym nadzorem
Ja tez mialam pobierana krew 2 razy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 września 2014, 19:54
Krysti, Limerikowo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny
Moj kolega po raz kolejny pokazal na co stac jego aparat fotograficzny
Sesja seja ale najwazniejsze jest to ze byla dzis u nas polozna ostatni raz. Byla bardzo zadowolona z mojego synusia no i oczywiscie ze mne
Stanley nie tylko dobil do wagi urodzeniowej ale ja znacznie przebil. Nie pamietam ile (i nie moge sprawdzic bo mi juz zabrala moja ksiazke ciazy).
16 wrzesnia przychodzi moja health visitor.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki. Ja dzis dopieo teraz bo mielismy mega busy dzien
Do poludńia gotowanie,sprzatańie, prasowanie, pranie
Potem T wrocil z pracy, zjedlismy obiad i pojechalismy napierw na zakupy do Glasgow a potem na wycieczke po glownym deptaku
Wyjechalismy o 15 a wrocilismy calkiem ńiedawno. Maly spal cala droge. Tak mu bylo dobrze, mielismy tylko jeden przystank w galerii na karmienie i przewijanie teras Tiago lezy u tatusia na raczkach i jest mega spokojny
Potem kapanko i lulu
Tyger swietnie wygladasz!!! Piekna fota
Vix my bedziemy miec usg bioderek bo w szpitalu przy badaniu pediatra wybadal ze malemu klika cos w bioderku.
Czekamy na list ze szpitala. Jutro tez mamy health visitor. Musze spisac jakie mam pytania bo jest ich sporo
Kristi blizniaki???? O WOW!!!! Ale byl by numer dbaj o siebie
Co do badan krwi to nawet nie wiem ile razy mialam bo mi tez badali tarczyce wiec w ciazy sporo mnie kluli
A jutro moj Mis konczy wczesniej i jedziemy do muzeum transportu trzeba kozystac z pieknej pogody
Zycze wszystkim dobrych i przespanych ńocekKrysti lubi tę wiadomość
-
Paula to super, ze korzystacie. Ja tez teraz staram sie jak najwiecej wychodzic i korzystac z pogody. mam nadzieje, ze to klikanie to nic takiego. a jak bolacy brzuszek? przeszlo?
Krysti fota profesjonalna bo moj kolega to profesjonalista Co prawda zaczal stosunkowo niedawno ale ma niesamowity talent i razwija sie w tempie blyskawicznym. Poczekaj az zobaczysz fotki samego maluszka Nie wiem kiedy je obrobi bo jest zajety ale warto czekac. Wiem ze beda piekneKrysti lubi tę wiadomość
-
Tyger nie moge się napatrzeć na Ciebie! Jesteś taka śliczna i tak młodo wyglądasz *__*
A Stanley to cały tatuś!
Jak tam dzien wam minął?
U nas znowu super nocka i dzien. Byliśmy w mieście bo skończyły mi się breast pady i krem na sutki. Zrobiłam dzisiaj pierwszy obiad z przerwa na karmienie oczywiście haha
Ostatnie dwie godziny siedzimy z mężem i gramy na ps4. Mały juz śpi 3h i mnie nosi normalnie zeby go wziąsc cos się zaczyna kręcić to chyba zaraz cycus bedzie.
Mąż w sobotę musi isc na cały dzien do pracy... Ryczeć mi sie chce normalne tak mi go bedzie brakowało w domutyger lubi tę wiadomość
-
Tyger kwitnaco wygladasz:) No i Stanley przeslodki;) Widze ze nowe patenty kapielowe opracowujesz hehe najwazniejsze ze Malemu sie podoba:) Zdjecie Twoich synkow ekstra, widac ze starszy brat jest bardzo opiekunczy i troskliwy:)
Krysti ciaza blizniacza??? Wow podwojne gratulacje w takim razie:) Co do krwi ja mialam pobierana jak na razie 3 razy. Nie wiem czy na tym koniec bo do rozwiazania mi jeszcze troszke zostalo.
Vixen no my na razie tylko mieszkania ogladamy, bo niestety jakies beznadziejne oferty dostajemy jak na razie wiec juz 2 razy odmowilismy:( Co u Ciebie Kochana? karolek nadal taki grzeczny???
W ogole musze sie Wam pochwalic, (bo Paula nie wspomniala) ze widzialam dzis na zywo jej Tiagusia:) Bedac w Glasgow wpadli do mnie do pracy na zakupy i jestem w szoku jaki Niuniek jest malenki. Normalnie zdjecia tego nie oddaja, ale ja w zyciu nie widzialam na zywo mniejszego dziecka:) Jest w ogole taki sliczny:) Tak sobie slodko spal w wozeczku i takie piekne minki robil:) Normalnie zakochalam sie w nim:)
Krysti, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Witajcie mamuski i brzuchatki .
My juz po urlopie wróciliśmy do pracy i codziennie po pracy mamy busy ze nie mam czasu napisac do wad . Do pracy jeszcze tylko 7 tyg ufff... brzuszek juz mi pieknie widać jak bede miala czas to cykne sobie jakas i sie wam pokażemy z Danielkiem . Nie tylko was denerwuje rodzina ja juz w polsce mialam po dziurki w nosie "dobrych" rad siostrzyczek ehhh.. strasznie ciesze sie ze juz wróciliśmy . Ja kilka dni temu jak sie ważyłam to od wagi z przed ciąży przytyłam 4 kg .
Ktysti bliźniaki?! To super podwójne szczescie odchowasz dwójkę za jednym razem . Nam kiedys wywróżyli bliźniaki ale ze bedzie to 4 ciąża bliźniacze .
Tyger cudne zdjęcia! Juz nie moge doczekać sie kiedy naszemu bede strzelać foteczki . Jeszcze troszke ten czas tak strasznie szybko leci...
Paula gratuluje domku z calego serduszka! Na pewno jest taki o jakim marzysz.
Uwielbiam was czytać jak zmieniaja sie masze maluszki z dnia na dzień. Jak wy uczycie sie ich i maluszki was to jest takie piekne. Swietnie sobie radzicie mam nadzieje ze tez tak swietnie sobie poradzimy. Jestescie cudownymi mamuskami!
Ps. Jutro jak znajde czas to pochwale sie zdjeciami z usg z Polski.
Tym czasem zycze dobrej i spokojnej nocki każdej z Was :*Vixen, Krysti, tyger, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Vixen nie martw sie na zapas, na pewno sobie swietnie poradzisz w sobote sama z Karolkiem. Ja zostaje sama dosc czesto bo tatus ma urwanie glowy i daje my rade. Juz nawet sobie robie herbate w trakcie karmienia
Asiu mam nadzieje, ze jakies mieszkanko wam wkoncu wpadnie w oko. Trzymam kciuki. Po twoim opisie Tiagusia mam straszna ochote go zobaczyc na zywo.
Dawaj Paula wiecej fotek!
Malwinko u ciebie juz niedlugo Dobre rady sa irytujace, cale szczescie ja ich nie slysze
Moje malenstwo mialo wczoraj wieczorem jakies trudnosci ze robieniem kupki. Poszlo po godzince ale serce mi sie kroilo jak plakal i sie denerwowal. Chodzilam z nim po domu i hustalam delikatnie i calowalam i spiewalam i juz sama nie wiedzialam co robic. Usnal przy skin to skin a ja razem z nim Tak nam bylo dobrze i cieplutko, ze zaraz sie gazy uwolnily na 2 konce i reszta nocki byla juz ok. A dzis nowy dzien, spacerek, moze jakies inne przyjemnosci a po poludniu idziemy do szpitala na badanie sluchu.
Milego dnia kochane
Malwina89 lubi tę wiadomość
-
No wlasnie Paula dawaj wiecej fot Tiagusia!
Asia kurcze mam nadzieje ze cos wkoncu traficie ale wiem ze teraz z mieszkaniami cieżko jak się chce cos w normalnym stanie
Malwina koniecznie pokaz mieszkanko Danielka i jego samego na USG
To jeszcze tylko troche pracy i bedziesz miała spokoj na chwilkę bo potem urodzi się maleństwo hehe
W ogole ja się obudziłam o 9 czyli 3h od ostatniego karmienia. Karol spał przy mnie i cos tam kwilił no to ja juz wyciągnęłam cycka i tak lezalam bo on nie chciał jeszcze jeść. No to stwierdziłam ze pójdę wziąsc szybki prysznic bo tatuś zaraz na chwile musi wyjść pojechac do klienta. A jak się podniosłam to zobaczyłam wieeelką plamę z mleka na materacu nawet nie czułam ze mi leci!
W połowie prysznica Karolowi się przypomniało o cycku
Tyger jak Ty karmisz chodząc?!
Ja wlasnie myślałam jak tu rozciągnąć sobie ręce bo jak juz usiądę z małym to koniec i jak nie mam wody przy sobie to się nie napije
No relaks najlepszy na kupki mój Karol zawsze wali jak wisi na cycusiu.
I tez spaliśmy razem kilka godzin, tak się przyjemnie do nich przytula
Do nas dzisiaj ostatni raz przychodzi polozna, w niedziele tylko zadzwoni i wtedy juz nas przekażą do Health Visitors. Ciekawe ile mały wazy teraz.
Dzisiaj spróbuje małego położyć i porobić cos w domu - w przygotowaniu na jutrzejszy dzien bez pomocy tatusia (