X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oo wow. Ja sie musze nameczyc zeby 150 sciagnac :)
    A jaki masz laktator???

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nasza dzidzia sie urodzi jak bedzie ciepło juz fajnie do polski jadę na wakacje bez gadania:)) właśnie jaki laktator używacie to sobie zapisze bo jak sprawdzony to kupie tez sobie :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 23:06

Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 14 października 2014, 23:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajnie jak sie dziecko na wiosne rodzi :) drugie marzy mi sie tak wycelowac hahaha :)

Ja mam elektryczny firmy canpol ale ja z pl zamawialam :)

Ehh Tiago dal mi szkole :/ caly dzien byl przekochany to na wieczor pokazal. Za nic w swiecie nie chcial zasnac :/ zjadl o 19 i zasnal dopiero przed chwila.. A zaraz pewnie obudzi sie na nast karmienie :/
    Uciekam spac bo mnie wykonczyl :P

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2014, 23:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula dobry ten laktator jest z Canpol zapisywać musze zacząć ,jak jestes zadowolona tez sobie kupie taki w pl .Kobietki co jaki czas karmicie dzieci :) czy one same sie budzą na papu ;)tez ide spać :) dobranoc kobietki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 23:20

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 03:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kristi jestem zadowolona :) wiem ze teraz jest on popularny bo jest elektryczny, ma kilkafunkcji i jest tani :)

Ja wczesniej karmilam na zadanie. Czasem nawet co h wychodzilo :/
    A od kad maly dostaje butle wychodzi co 3 godz :)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 04:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula,Limerkowo o co chpodzi z tym aspiratorem i dokurzaczem. Co to jest i czym sie rozni od gruchy?
    Ja mam reczny TommyTipee i na niego klne bo wydaje ostatnio takie dzwieki jakby sie mial zaraz rzowalic ;)
    My mielismy wczoraj gosci i kapiel opoznila sie o godzine. Po karmieniu Stas usnal o 23.00 I teraz mamy pierwsze karmienie czyli 4.5h :D A ja sie czuje juz wyspana :)
    Krysti moj je na zadanie i to przewaznie co 2 godz w dzien ale zdarza mu sie przespac 3 godz.

Krysti lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 04:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Limerkowo za twoim doswiadczeniem zaczelam 2 tyg temu spac przy zgaszonym swietle. Przez zaslone mam tylko troche swiatla z ulicy. Maly spi lepiej I juz kuma ze jest noc. A jak sie obudzi to tak cichutko kwili a nie dzrze dziubka tak jak w dzien. Dzieki :)

Limerikowo lubi tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyger jest taki aspirator-katarek ktory podlaczasz do rury odkurzacza i on wysysa glutki zamiast ciebie.
    Ja mam fride eiec to jasila pluc musze zasysac (dla mnie tak lepiej bo nie chce np w srodku nocy wlaczac w bloku odkurzacz ;P
    Wpisz sobie w google "katarek" to ci wyskoczy.
    Grucha jest mega slaba do glutkow...

Krysti, Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah no to to zalezy ile maly spi i jak czesto się budzi ;) to jak w szfajcarskim zegarku :) jej no to początek bedzie taki trudniejszy ale idzie się przyzwyczajć :) mama bedzie dwa miwsiace u mnie mize dluzej :) to mnie tu wyszkoli

• Limerikowo Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti super ze bedziesz miec mame do pomocy a dzis tu pogoda dokladnie taka jak opisujesz w poscie powyzej, psa by nie wygonil, bedzie spacer 30min gondola z full budka

Tyger ciesze sie ze maly zaskoczyl faze nocki :==))

a fakt z gruszka to orka a i baby teraz nie da sie oczyscic wiercac plus ciag mizerny a babole graja w nosku glebiej, katarek na vaccum to jednak super wynalazek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 11:10

tyger, Krysti lubią tę wiadomość

201406062165.png
    3i49sg18rif9ypsm.png
    relgj44ju5k6m78v.png
  • Vixen Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja tez taki plan mam na drugie dziecko :D ale nie wiem jak to i nas z zajściem bedzie...

U mnie Charlie juz od ponad tygodnia obczaił ze noc to noc bo wlasnie jak się budzi w nocy to nawet nie odwiera oczu. Tylko wciąż się często budzi na cycka ale to przez ten głupi reflux :< dzisiaj było co 2h :D masakra.

tyger lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vix ja tez nie wiem.. Choc teraz bede wiedziec zeby kontrolowac moja tarczyce.. Moze sie uda za klka lat :P

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Vixen Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    125jt3l.jpg

Tak się wczoraj Charlie relaksował :)

Paula55, Carola55, tyger, Limerikowo, Krysti, Malwina89 lubią tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wypas!!!'
    Zazdroszc ze mu :) ale jeszcze troche i tez bede miec wanne (oby)!!!

Wogole to mam juz takiego wkurwa na ten dom...tzn nie na dom a na advisora. Mial byc ok a widze ze ciul kombinuje.
    Ostatnio juz wszystko bylo klepniete z kredytem. Powiedzial ze tylko oficjalne pismo przyjdzie ze kasa bedzie przelana a to co?? Dzwoni do mnie wczoraj ze nasz bank kreci nosem i ze formalnosci potrwaja i nie powie ze na 100% dostaniemy ten kredyt.
    A ze druga strona (sprzedajacy) wkurza sie ze to tyle trwa i chce odejsc od sprzedarzy nam i ponownie wystawic nieruchomosc!!!

I co?? Musielismy na szybko podjac decyzje ze przechodzimy do innego banku ale co sie z tym wiaze musimy wszystkie oszczednosci wydac na wklad wlasny bo w tym banku musi byc duzo wiekszy :/ no zdecydowalismy sie bo co zrobic? Szukac i zalatwiac wszystko od nowa??' No way!!!

Ehh i kupno nowego autka trzeba odlozyc :/

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen, ale Charlie pieknie rosnie i jak juz ladnie przybral, rosnie normalnie w oczach. Ah i taka kapiel z tata lub mama, full relax! :)

Paula, no trzymam kciuki za wasz domek. Dziwne, bo juz przeciez jakis czas temu wszystko bylo potwierdzone z banku, ze dostajecie kredyt a teraz co sie nagle stalo? Dobrze, ze macie mozliwosc przejscia do innego banku, tylko szkoda tych oszczednosci. Sprawdzcie tego advisora czy czegos nie kombinuje. Mnie advisorzy wkurzali jak zalatwialam mortgage i w koncu poszlam sama do banku i zalatwilam bez pomocy advisora i bez ich zbednych prowizji.

Mialam sie jeszcze ciebie pytac, bo tez wspomnialas, co z twoja tarczyca? Czy zmierzyli ci juz poziom po porodzie, zmienili dawke? A kto sie tym zajal, wciaz polozna czy moze poszlas do GP lub wyslali cie do endokrynologa. Podobno kobiety w ciazy powinny miec zmierzony i dostosowany poziom ok 6 tyg po porodzie.

na9fxa5.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Carola no woasnie niby juz bylo zalatwione i jasne a tu masz :/ takie cyrki.
    Ahle juz na koncowce nie bedziemy sami kombinowac. Tym bardziej ze on dostanie kase dopiero po finalizacji calej tranzakcji. I jesli teraz bysmy zrezygnowali od nas nic nie ma. Podejrzewamy z t ze z innego banku ma lepsza prowizje...

Kochana nikt nawet o tarczycy nie wspomnial :/ ani polozna ani hv... Ciekawa jestem czy gp cos powie na tej kontrolnej zizycie po 6 tyg...
    Ja za informacja endokrynolog z Pl w dniu porodu odstawilam leki i mam zrobic badaniakrwi po 3 mies czyli w grudniu ale tu o tym nie wiedza...

Carola55 lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Carola55 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula, no faktycznie jezeli teraz jestescie juz tak daleko to trzeba sie trzymac planu, a domek niedlugo bedzie wasz :)

No to mnie teraz zdziwilas z ta tarczyca. Kurcze, myslalam ze ktos sie tym zajmie i usatli ci poziom, a tu nic! A wizyte kontrolna u GP wyznaczyli ci - taka specjalna po porodzie? Moze GP cos powie, bo mi przed ciaza wlasnie GP zaczal zlecac badania krwi (tyle ze najpierw nie chcil mi w ogole przepisac nic na tarczyce, bo uwazal ze nie musze, a ja zaczelam brac leki po wizycie w Pl, i bynajmniej zaszlam w ciaze, a tak to nie wiadomo jak by tu bylo! - wiec mojemu GP to w tej sprawie nie moge niestety do konca ufac).

na9fxa5.png
  • tyger Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen rozwalilo mnie to zdjecie <3 Ja tez chce. Mialo byc tak wczoraj ale mielismy gosci i po ten kapiel malego tak na szybkiego zeby mu nie przedluzac.

Paula n nie dziwie sie ze sie wkurzylas. Mama nadzieje ze teraz juz pojdzie z gorki.

Moj Stanley skonczyl dzis 6 tygodni z imponujaca waga 5.06kg :)

Paula55 lubi tę wiadomość

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny oby w koncu klepnac wszystko bo oszaleje i osiwieje :/

Carola tak mam taka wizyte po 6 tyg pologu a maly po 6 tyg zycia :) ciekawa jestem czy gp cos powie... Pewnie nie bo czego tu sie mozna po nich spodziewac :P dobrze ze w razie czego mam endo w Polsce.
    I tez dzieki lekom udalo sie ciaze utrzymac bo gdyby nie one to Tiagusia by nie bylo.

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• tyger Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 18:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen zapomnialam ci odpisac o tej aplikacji wonder weeks. Ja mam Blackberry. Sprawdzalam na necie i musze miec andriode :(

3jvzj44jkepasfzk.png
‹‹ 143 144 145 146 147 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ