Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNasza dzidzia sie urodzi jak bedzie ciepło juz fajnie do polski jadę na wakacje bez gadania:)) właśnie jaki laktator używacie to sobie zapisze bo jak sprawdzony to kupie tez sobie )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 23:06
Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość
-
Fajnie jak sie dziecko na wiosne rodzi drugie marzy mi sie tak wycelowac hahaha
Ja mam elektryczny firmy canpol ale ja z pl zamawialam
Ehh Tiago dal mi szkole caly dzien byl przekochany to na wieczor pokazal. Za nic w swiecie nie chcial zasnac zjadl o 19 i zasnal dopiero przed chwila.. A zaraz pewnie obudzi sie na nast karmienie
Uciekam spac bo mnie wykonczylKrysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPaula dobry ten laktator jest z Canpol zapisywać musze zacząć ,jak jestes zadowolona tez sobie kupie taki w pl .Kobietki co jaki czas karmicie dzieci czy one same sie budzą na papu ;)tez ide spać dobranoc kobietki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 23:20
-
Paula,Limerkowo o co chpodzi z tym aspiratorem i dokurzaczem. Co to jest i czym sie rozni od gruchy?
Ja mam reczny TommyTipee i na niego klne bo wydaje ostatnio takie dzwieki jakby sie mial zaraz rzowalic
My mielismy wczoraj gosci i kapiel opoznila sie o godzine. Po karmieniu Stas usnal o 23.00 I teraz mamy pierwsze karmienie czyli 4.5h A ja sie czuje juz wyspana
Krysti moj je na zadanie i to przewaznie co 2 godz w dzien ale zdarza mu sie przespac 3 godz.Krysti lubi tę wiadomość
-
Limerkowo za twoim doswiadczeniem zaczelam 2 tyg temu spac przy zgaszonym swietle. Przez zaslone mam tylko troche swiatla z ulicy. Maly spi lepiej I juz kuma ze jest noc. A jak sie obudzi to tak cichutko kwili a nie dzrze dziubka tak jak w dzien. Dzieki
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Tyger jest taki aspirator-katarek ktory podlaczasz do rury odkurzacza i on wysysa glutki zamiast ciebie.
Ja mam fride eiec to jasila pluc musze zasysac (dla mnie tak lepiej bo nie chce np w srodku nocy wlaczac w bloku odkurzacz ;P
Wpisz sobie w google "katarek" to ci wyskoczy.
Grucha jest mega slaba do glutkow...
Krysti, Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAh no to to zalezy ile maly spi i jak czesto się budzi to jak w szfajcarskim zegarku jej no to początek bedzie taki trudniejszy ale idzie się przyzwyczajć mama bedzie dwa miwsiace u mnie mize dluzej to mnie tu wyszkoli
Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Krysti super ze bedziesz miec mame do pomocy a dzis tu pogoda dokladnie taka jak opisujesz w poscie powyzej, psa by nie wygonil, bedzie spacer 30min gondola z full budka
Tyger ciesze sie ze maly zaskoczyl faze nocki :=)
a fakt z gruszka to orka a i baby teraz nie da sie oczyscic wiercac plus ciag mizerny a babole graja w nosku glebiej, katarek na vaccum to jednak super wynalazekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 11:10
tyger, Krysti lubią tę wiadomość
-
Paula ja tez taki plan mam na drugie dziecko ale nie wiem jak to i nas z zajściem bedzie...
U mnie Charlie juz od ponad tygodnia obczaił ze noc to noc bo wlasnie jak się budzi w nocy to nawet nie odwiera oczu. Tylko wciąż się często budzi na cycka ale to przez ten głupi reflux :< dzisiaj było co 2h masakra.
tyger lubi tę wiadomość
-
Wypas!!!'
Zazdroszc ze mu ale jeszcze troche i tez bede miec wanne (oby)!!!
Wogole to mam juz takiego wkurwa na ten dom...tzn nie na dom a na advisora. Mial byc ok a widze ze ciul kombinuje.
Ostatnio juz wszystko bylo klepniete z kredytem. Powiedzial ze tylko oficjalne pismo przyjdzie ze kasa bedzie przelana a to co?? Dzwoni do mnie wczoraj ze nasz bank kreci nosem i ze formalnosci potrwaja i nie powie ze na 100% dostaniemy ten kredyt.
A ze druga strona (sprzedajacy) wkurza sie ze to tyle trwa i chce odejsc od sprzedarzy nam i ponownie wystawic nieruchomosc!!!
I co?? Musielismy na szybko podjac decyzje ze przechodzimy do innego banku ale co sie z tym wiaze musimy wszystkie oszczednosci wydac na wklad wlasny bo w tym banku musi byc duzo wiekszy no zdecydowalismy sie bo co zrobic? Szukac i zalatwiac wszystko od nowa??' No way!!!
Ehh i kupno nowego autka trzeba odlozyc
-
Vixen, ale Charlie pieknie rosnie i jak juz ladnie przybral, rosnie normalnie w oczach. Ah i taka kapiel z tata lub mama, full relax!
Paula, no trzymam kciuki za wasz domek. Dziwne, bo juz przeciez jakis czas temu wszystko bylo potwierdzone z banku, ze dostajecie kredyt a teraz co sie nagle stalo? Dobrze, ze macie mozliwosc przejscia do innego banku, tylko szkoda tych oszczednosci. Sprawdzcie tego advisora czy czegos nie kombinuje. Mnie advisorzy wkurzali jak zalatwialam mortgage i w koncu poszlam sama do banku i zalatwilam bez pomocy advisora i bez ich zbednych prowizji.
Mialam sie jeszcze ciebie pytac, bo tez wspomnialas, co z twoja tarczyca? Czy zmierzyli ci juz poziom po porodzie, zmienili dawke? A kto sie tym zajal, wciaz polozna czy moze poszlas do GP lub wyslali cie do endokrynologa. Podobno kobiety w ciazy powinny miec zmierzony i dostosowany poziom ok 6 tyg po porodzie. -
Carola no woasnie niby juz bylo zalatwione i jasne a tu masz takie cyrki.
Ahle juz na koncowce nie bedziemy sami kombinowac. Tym bardziej ze on dostanie kase dopiero po finalizacji calej tranzakcji. I jesli teraz bysmy zrezygnowali od nas nic nie ma. Podejrzewamy z t ze z innego banku ma lepsza prowizje...
Kochana nikt nawet o tarczycy nie wspomnial ani polozna ani hv... Ciekawa jestem czy gp cos powie na tej kontrolnej zizycie po 6 tyg...
Ja za informacja endokrynolog z Pl w dniu porodu odstawilam leki i mam zrobic badaniakrwi po 3 mies czyli w grudniu ale tu o tym nie wiedza...Carola55 lubi tę wiadomość
-
Paula, no faktycznie jezeli teraz jestescie juz tak daleko to trzeba sie trzymac planu, a domek niedlugo bedzie wasz
No to mnie teraz zdziwilas z ta tarczyca. Kurcze, myslalam ze ktos sie tym zajmie i usatli ci poziom, a tu nic! A wizyte kontrolna u GP wyznaczyli ci - taka specjalna po porodzie? Moze GP cos powie, bo mi przed ciaza wlasnie GP zaczal zlecac badania krwi (tyle ze najpierw nie chcil mi w ogole przepisac nic na tarczyce, bo uwazal ze nie musze, a ja zaczelam brac leki po wizycie w Pl, i bynajmniej zaszlam w ciaze, a tak to nie wiadomo jak by tu bylo! - wiec mojemu GP to w tej sprawie nie moge niestety do konca ufac). -
Vixen rozwalilo mnie to zdjecie Ja tez chce. Mialo byc tak wczoraj ale mielismy gosci i po ten kapiel malego tak na szybkiego zeby mu nie przedluzac.
Paula n nie dziwie sie ze sie wkurzylas. Mama nadzieje ze teraz juz pojdzie z gorki.
Moj Stanley skonczyl dzis 6 tygodni z imponujaca waga 5.06kgPaula55 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny oby w koncu klepnac wszystko bo oszaleje i osiwieje
Carola tak mam taka wizyte po 6 tyg pologu a maly po 6 tyg zycia ciekawa jestem czy gp cos powie... Pewnie nie bo czego tu sie mozna po nich spodziewac dobrze ze w razie czego mam endo w Polsce.
I tez dzieki lekom udalo sie ciaze utrzymac bo gdyby nie one to Tiagusia by nie bylo.Limerikowo lubi tę wiadomość