Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Jezdzilam nim troche w pl i kurde wydaje mi sie ze bedzie idealny. Duza gondola (a to wazne bo bedziemy cala zime jezdzic), kola ma spore i obrotowe a jedna reka sie prowadzi. Gondola po wyjeciu ma funkcje kolyski podnosi sie oparcie w niej.
Poszycie zdejmuje sie do prania, i wazne.. Gondola i spacerowka dodatkowo sklada sie na plasko
Spacerowka ma duuzo miejsca, sklada sie calkiem na lezaco i siedzaco, i pudka naprawde chroni przed wiatrem bo wnetrze spacerowki jest glebokie wiec mam nadzieje wozek posluzy troche
-
Kochana ja tez myslalam o uzywanym!! Ale moj sie nie zgodzil bo powiedzial ze skoro ciuszki bedzie miec po kims to wozek ma byc nowy chlopy choc powiem ci ze ten co mi sie podobal uzywka byla za 850 zl a my dalismy 1260 zl ale mamy mega duzo dodatkow wiec roznica w zasadzie niewielka...
Dawaj fote bo ciekawa jestem
-
To jest to moje cacko ale gondola jest inna. Nie moglam znalezc tej mojej. Jest skladana na plasko, materialowa i cala czarna. Dosc gleboka i bude ma duza. Reszta tak sama, nawet torba. Ja mam jeszcze parasol, pokrowce od deszczu i moskitiery na wszystkie 3 czesci. Dalismy £150.
Zancia28, Krysti lubią tę wiadomość
-
Kurde ale fajny!!!! Wyglada kosmicznie ale podoba mi sie
Dla mnie tylko 1 wada ma 3 kola mam jakis uraz psychiczny do trojkolowcow haha
I wogole jaka cena elegansio
Vixen zobaczylam filmik na yt z twoim wozkiem i od razu mi sie bardziej niz po zdjeciu spodobal
Jest taki mega prosty w obsludze hehe. I tez gondola sklada sie na plasko
Ale nasze chlopaki beda miec bryki
-
Mi tez sie nie podobaly 3-kolowe wozki. Ale czytalam reviews i ogladalam filmiki i sie przekonalam. Poza tym firma Jane jest bardzo dobra i to oni wymyslili te foteliki samochodowe najbezpieczniejsze na swiecie Ten model ktory ja wybralam moze byc uzywany w extremalnych warunkach. Ja na przyklad zamierzam z nim biegac. Chcialabym jak najszybciej wrocic do formy i odzyskac moj 6-pack na brzuszku
-
No to widzę ze wszystkie trzy chłopaki bedą miały super fury my nowke kupiliśmy wszystko bo wózek ma być na następne dzieciaki też. I tu tez dobrze ze gondola sie właśnie składa na płasko, będzie można schować. Właśnie ta firma Jane jest podobno super. Działają od wielu lat juz i babka w sklepie mówiła ze prawie wcale zwrotów nie maja z tych wózków, tzn nie są wadliwe.
Ja zamierzam z moim co najwyżej chodzić to i tak dużo ja, na mnie haha jestem straszny leń i domator.
A ten Twój wózek Tyger tez widziałam w sklepie -
Tyger jesli zamierzasz biegac z wozkiem to calkiem inna bajka ja tak jak Vixen... Spacer to i tak duzo haha
A miesnie na brzuchu mialamostatnio jak w gimnazjum tanczylam i trenowalam 5 razy w tyg haha
Ale po porodzie wezme sie mam nadzieje za siebie
Ja tez kupowalam wozek z mysla o drugim dziecku ale znajac mnie to mi sie znudzi i kupie nowy haha
Vixen jak to pieknie juz w szafie wyglada pomysl ze lada chwila w lozeczku bedzie lezal wasz ,malutki Karolek
-
Ja mam nadzieje że latanie za dzieciakiem wystarczy żeby wyrobić jakaś kondycje haha
My chcemy czwórkę dzieci nie moge każdemu nowego wózka kupować, nie ma tak dobrze, haha
Tak w ogole kiedy planujecie drugie? Ja bym chciała zajść znowu jak Karol bedzie miał rok a potem przerwa z 3 lata i kolejne. Ale jak narazie nie wyobrażam sobie nie małego dzieciaka i byc w ciazy nie ma że sobie leżysz i odpoczywasz, czy śpisz całe dnie w I trymestrze. Chyba dopóki się nie znajdę w tej sytuacji nie będę wiedziała jak sobie poradzić -
Kochana ja to najchetniej drugie to bym chciala tak dobrze po 30
Ale moj marudzi ze absolutnie i chce za ok 3 lata po pierwszym ale jeszcze zobaczymy czy to jedno mu "bokiem " nie wyjdzie i nie przyzna mi racji haha
Powiem wam ze moja przyjaciolka ma dwojke. Dwa lata roznicy i miala ciezko. Okazalo sie że w drugiej ciazy musiala duzo lezec, byly komplikacje, wyladowala w szpitalu i bylo ciezko. Ten starszy nie umial tego zrozumiec ze mama go nie moze nosic, ze jej nie ma bo jest w szpitalu... Przeszedl okropny bunt. Dobrze ze ona za droga miala rodzicow ktorzy jak mogli to pomagali...
Skonczylo sie tak ze ona miala depresje i dopiero teraz dochodzi do siebie na lekach...
Ja nie chce myslec jak by mi sie to przydazylo a nie mam tu NIKOGO z rodziny...
-
Moj tez chce nastepne szybko. Jak StNley bedzie mial rok to zaczac starania. Chyba juz sie nie bede tak bronic jak ostatnio. Po Victorku mialam juz nie miec kolehnego dzieciaczka I uleglam. W sumie to marzy mi sie coreczka do kompletu
-
Ja tez bym chciała następna córeczkę, niestety mało mamy nad tym kontroli :< jedyny sposób jaki minusie wydaje chociaż troche prawdopodobny to z tym ze szybsza sperma na chłopaka/wolniejsza dłużej żyjąca na dziewczynkę. Czyli ile dni przed owulacją. Ale czy to prawda to nikt chyba nie wie
Aaale szczerze mówiąc to wolałabym np mieć samych synów niż same córki wiec się cieszę że Karolek bedzie, bo nawet jakby pózniej same dziewuchy były to zawsze jeden chłopak juz bedzie no chyba że Karol urodzi się Karolinkątyger lubi tę wiadomość
-
Ja tylko sobie zartuje i gdybam ale prawde mowiac zaczelam sie czuc tak ciezko i taka spowolniona ze na mysl o kolejnej ciazy robi mi sie slabo.
Wczoraj odswiezylam salon i pomalowalam korytarz. Uwielbiam malowac wiec moj misiu mial dyzur w kuchni caly dzien a ja biegalam z walkiem. Chyba troche przegielam bo wieczorem szlam spac ze lzami w oczach a w nocy bylam jednym wielkim bolem.
zostalo mi zamalowanie Victorka dziel sztuki na scianie w jego pokoju i odswiezenie mojej sypialni ale chyba przeloze to na nastepny tydzien zeby sie nie zajechac Za 2 tygodnie zaczynam pranie ubranek i przygotowywanie wyszyskiego.
Jutro wizyta u poloznej i szczepienie na wooping caugh. -
Tyger! Ty cholero jedna! Uważaj na siebie! nie przemęczaj się tak. Pomalować zdążysz
Ja miałam whooping cough w zeszłym tyg i byłam drugą babeczka od mojej położnej która miała jakaś na nią reakcje haha. Czerwone, spuchnietę i swedzace! miejsce po szczepionce i było mi nie dobrze na drugi dzien miałam godzinę jak siedziałam w pracy to juz czekałam żeby pobiec do toalety ale przeszło. -
Kurde Tyger Vixen ma racje. Nie szalej tak! Moze niech twoj maluje a ty zajmij miejsce w kuchńi
My od weekendu za to kozystamy z pieknej pogody .
W sob byla wycieczka, wczoraj piknikowalismy w parku a wieczorami oczywiscie tylko mecze i mecze
Za to w weekend wybieramy sie z przyjaciolmi na Ani mru mru i do knajpki juz sie nie moge doczekac
Ja szczepienie bede miec w lipcu dopiero tak jak wizyte u poloznej.
I dalej czekamy na decyzje odnosńie dofinansowania... Najladniejsze domy te ktore tak nam sie podobaly juz sprzedane... Zaczyna mnie to wszystko zalamywac ze zostaniemy w tym mieszkaniu
Ostatnio przyszla paczka z Pl i LEDWO wszystko pomiescilam. A gdzie tu reszta, wozek, lozeczko, wanienka buuu