Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Macie racje. Glupia baba ze mnie czasami. Zapominam sie a potem becze. od 2 dni odpoczywam. sypialnie zrobie powolutku w przyszlym tygodniu.
Paula fajna paka. Najbardziej podoba mi sie to co na 3 zdjeciu. Jeszcze tylko tego mi brakuje do kompletu. A to twoje jest sliczne.Paula55 lubi tę wiadomość
-
Vixen ide zaraz na to szczepienie i troche sie boje zebym nie miala zadnych powiklan.
Paula, musisz sie uzbroic w cierpliwosc. Jest tam gdzies twoj domek i czeka na ciebie i twoja rodzinke ale wszystko w swoim czasie. nic nie dzieje sie bez przyczyny.
Buziaki dla Was kochane. Mamy dzis kolejny cudowny dzien i blizej niz dalej do spotkania z naszymi synkami -
No zebysmy ci nie musialy wlac po pupie Tyger masz lezec i pachniec haha
A tak serio... Masz jeszcze troche czasu wiec nie przeginaj
Mi jeszcze duzo rzeczy brakuje ale powoli nadrabiam.
Ja na szczepieńie ide 10 lipca wiec zdaj mi relacje jak bedziesz po
Milego dnia Misiaki
-
Leze i sie bycze, czyli jest tak jak ma byc. Teraz zaczelo mnie bolec ramie po tym zastrzyku
Paula czy mozesz mi napisac gdzie kupilas ta posciel dla Tiago. strasznie mi sie podoba i moze udalo by mi sie podobna znalesc online. PleaseMalwina89 lubi tę wiadomość
-
Kochana juz ci podesle linka.... Ja kupowalam wiekszosc rzeczy na allegro
http://allegro.pl/2-el-100x135-posciel-z-kokardka-dla-dzieci-nowa-i4253110534.html
Tylko spiworek do niej kupilam od kogos innego bo nie mieli jak bedziesz chciala to podesle link
Aaa i nie wiem czy ty chcialas ta szaro turkusowa czy sowy tez. Jak cos to pisz to do sowek tez dam linkaWiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 19:58
-
Wogole to dzis zabukowalismy samochod na nasz slub
Chcielismy inny ale koles zaspiewal ponad 2 tys za 5 h wiec niech spada a ten tez nam sie bardzo podobal
A w sob jedziemy domek ogladac oby decyzja o dofinansowaniu byla juz w przyszlym tyg!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2014, 20:01
Malwina89, Krysti lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, widze, ze mamy tez osobno watek w Szkocji - ja dopiero odkrywam to forum. Rozumiem, ze jestescie obie na wrzesien?
Paula - super wyprawka, chlopak bedzie? Fajnie tez, ze sie slub szykuje, gratuluje, duzo zmian no a potme jeszcze malenstwo, super!
Ja na razie nic jeszcze nie kupilam, ale w ostani weekend jak dowiedzialam sie o ciazy to juz utknelam przy dzieciecych ciuszkach w sklepie. Musze jeszcze poznac plec, ale to dopiero za pare tygodni...Malwina89 lubi tę wiadomość
-
Carola na wrzesien nas jest 3 z tego co wiem... Ja, Vixen i Tyger. No i jest tu jeszcze z nami Malwinka ale ona ma pozniej termin
No my juz kompletujemy wyprawke. Dziewczyny tez lepiej po troszku niz potem wszystko naraz.
U nas najpierw bedzie synek a slub dopiero za rok ale taki byl plan i udalo sie go wprowadzic w zycie
Mam nadzieje ze bedziesz to do nas zagladac im nas wiecej tym lepiej
-
No mam naprawde ochote zagladac tu do was. Bardzo sie ciesze, ze mamy tez swoje grono w Szkocji, i to zawsze razniej z kims pogadac - niz tak samemu na obczyznie. Moj maz na razie musi przetrawic ta wiadomosc, wiec za duzo z nim nie pogadam na razie na ten temat, wiec fajnie, ze jestescie.
Na wrzesien, to to jeszcze ok 3 miesiace. Fajnie, ze juz niedlugo, imiona wybrane? A dobrze przechodzicie ciaze?Paula55 lubi tę wiadomość
-
Witamy u nas Carola
Paula dziekuje za linka, zaraz bede serfowac po necie. Autko to istne cudenko. Bede trzymac kciuki za to dofinansowanie i zebyscie szybciutko znalezli wymarzony domek.
Po tym szczepieniu jestem jakas taka zmulona i troszke mi niedobrze. Reka nie moge ruszyc tak mnie boli wiec sie Paula przyszykuj i zastanow dobrze w ktore ramie chcesz ta szczepionkePaula55 lubi tę wiadomość
-
Carola mi zostalo 2 mies i 3 tyg teoretycznie a w praktyce sie okaze kiedy krolewicz zechce sie rodzicom objawic
U nas bedzie Tiago takie nietypowie troszke imie wybralsmy
A maz w szoku czy co?? Czemu musi przetrawic??
No ja ciaze teraz dobrze znosże pierwsze ok 3,5 mies to byly okropne mdlosci i wymioty dosc czesto ale po tym jest ok. Nie narzekam. Choc sa dni kiedy juz ciezko z brzucholkiem
A ry dlugo jestes w Szkocji juz??
Tyger oby jutro juz przeszlo!! Odpoczywaj kochana. Ja chcyba lewe ramie wybiore
Dziekuje za kciuki bo napewno sie przydadza :*
A szczepionka jest na krztusiec wczesniej mialysmy na grype ale ty jestes teraz poza sezonem wiec nie dostaniesz Carola
Ja uciekam spac misk i do juterka pewnie
-
Tiago, to bardzo fajne imie, ja tez chcialabym wybrac cos extra i wyjatkowego ale na razie bez konkretow, no mam czas.
Maz ogolnie zadowolony i cieszy sie jak sadze, chociaz decyzja byla moja. Od tygodnia tylko o tym gadam, o ksiazkach, forach, kalandarzach ciazy na internecie, badaniach a on tak przytakuje. Chyba to dla niego za duzo informacji na raz, wiec troche zbastowalam. Ja to czuje bo w moim ciele sie cos dzieje, i chcialam tej cizy, a faceci chyba innaczej maja. Mysle, ze on musi sie z ta myslac zaczac oswajac i pewnie bedzie dobrze. Dzisiaj nawet pojechal za zakupy i kupil sok z wyciskanych pomaranczy - co mu sie nigdy nie zdazlylo, wiec to chyba dobry znak:)
Ja juz w Szkocjo 9 lat (szok jak czas leci), a Ty?Paula55 lubi tę wiadomość
-
Paula jakie cudne autko ,aż chciało by się jeszcze raz brać ślub . Ja tez trzymam kciuki za to dofinansowanie, niech marzenia się spełniają o pokoiku dla Tiago
Tyger oszczędzaj rękę, oby jutro było lepiej . Mi jak położna pierwszy raz pobierała krew to przy ostatnim ściąganiu nie chciała lecieć, trochę mi pomieszała w środku igłą, przez co miałam ogromnego siniaka przez ponad 2 tyg wyglądałam jakby mąż mnie bił
Witaj Carola55 na kiedy masz termin? Ja na grudzień według om na 20 a ze scanu na 25 . Z jakiego miasta jesteś w Szkocji? -
Carola faceci tak podobno maja inaczej wszystko przezywaja hehe choc moj T nie powiem bo od poczatku przezywa, cieszy sie, wypytuje, chodzi z nami na wszystkie wizyty ale moze tez dlatego ze my sie troche staralismy o dzidzie...
Ja tu jestem dopiero tak naprawde 1,5 roku. Za to moj T pierwszy raz tu przyjechal 7 lat temu i porwal mnie z Pl
Carola a twoj tez sie zaangazuje pewnie mocniej jak zacznie ci brzuszek rosnac
Hej Malwinko jak sie czujesz???
-
Wiem, ze marudze jak baba w ciazy ale tak jakos mi sie lepiej robi
Po pobraniu krwi nie ma sladu za to przez szczepionke nie moglam spac. Bol calego ramienia nawet dzis, jak to mozliwe?!
Carola jest nas znacznie wiecej. w mojej miejscowosci jest cala masa polek na podobnym etapie ciazy
Ja jestem tu 7 lat i to moja druga ciaza w Szkocji i moj drugi synek Stanley.
Malwinko dobrze ze sie odezwalas. Jak sie czujesz?
-
Tak apropo facetow i ich udzialu w ciazy to chyba wszyscy tak maja ze potrzebuja dluzszego rozpedu. Dochodzi to do nich zazwyczaj dopiero jak moga dostrzec objawy z zewnatrz, czyli rosnacy brzuszek.
Moj partner ma 16-letniego syna. Teraz dopiero przyznal, ze nie mial pojecia o ciazy. Wszystko jest dla niego nowe i az sie tym zachlystuje. Wszedzie ze mna chodzi, na kazde spotkanie i nawet jak biore kapiel to siedzi w lazience i mnie obserwuje. O wielu rzeczach nie mial pojecia. I przyznam sie ze nawet ja pomimo drugiego razu dowiaduje sie nowych rzeczy a o dobrze znanych zapomnialam przez te 6lat.
Tak czy owak, ciaza to piekny czas dla pary ale moze byc tez bardzo trudny.
A gdzie sie podziewa nasza Vixen i Charie?