Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Vixen wyobraz sobie ze odkad Stanley odkryl raczke to juz nie za bardzo chce smoczka
Dzis w nocy stalo sie cos czego sie w najsmielszych snach nie podziewalam Moje dziecie po kapieli, cycu i pogaduchach do poduchy usnelo na 6.5h. Obudzilam sie bo zaczal i krecic i myslalm ze ktos mi przestawil zegarek . Potem pomyslalam, ze pewnie juz go karmilam a ze bylam zaspana to tego nie pamietam Ale okazalo sie ze nie bo moje cycuchy byly jak kamienie haha. Dobry numer nie ?
Zapomnailam wam napisac jaki stres mielismy przez ostatnie 5 dni bo Stas nie robil kupki Niby normalne i zdaza sie czesto ale jednak dla rodzicow bol glowy. Probowalismy wszystkiego: masowanie brzuszka, cieplejsza niz zwylke kapiel, podnoszenie nozek i inne cwiczenie, fotelik z wibracjami, lezeznie na brzuszku, woda do picia, masaz odbytu, a wczoraj nawet dalam mu lyzeczke swiezego soku z jablka. I nic! Oczywiscie malego to nie obeszlo. Zadnego bolu, placzu przez te dni, nic. Dzis poszlo gowienko I moje serduszko padlo i usnal od razu w laziene na przewijaku No to go tak zostawilam na ta drzemke. Wzielam prysznic, makijaz zrobilam, wlosy a on dalej tak spiKrysti, Malwina89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytyger wrote:Vixen wyobraz sobie ze odkad Stanley odkryl raczke to juz nie za bardzo chce smoczka
Dzis w nocy stalo sie cos czego sie w najsmielszych snach nie podziewalam Moje dziecie po kapieli, cycu i pogaduchach do poduchy usnelo na 6.5h. Obudzilam sie bo zaczal i krecic i myslalm ze ktos mi przestawil zegarek . Potem pomyslalam, ze pewnie juz go karmilam a ze bylam zaspana to tego nie pamietam Ale okazalo sie ze nie bo moje cycuchy byly jak kamienie haha. Dobry numer nie ?
Zapomnailam wam napisac jaki stres mielismy przez ostatnie 5 dni bo Stas nie robil kupki Niby normalne i zdaza sie czesto ale jednak dla rodzicow bol glowy. Probowalismy wszystkiego: masowanie brzuszka, cieplejsza niz zwylke kapiel, podnoszenie nozek i inne cwiczenie, fotelik z wibracjami, lezeznie na brzuszku, woda do picia, masaz odbytu, a wczoraj nawet dalam mu lyzeczke swiezego soku z jablka. I nic! Oczywiscie malego to nie obeszlo. Zadnego bolu, placzu przez te dni, nic. Dzis poszlo gowienko I moje serduszko padlo i usnal od razu w laziene na przewijaku No to go tak zostawilam na ta drzemke. Wzielam prysznic, makijaz zrobilam, wlosy a on dalej tak spi -
nick nieaktualny
-
Vixen Charie zrobil mine zawodowca Uwielbiam patrzec na ta fotke aha, dobrze ze ci przechodzi to przeziebienie. Teraz z racji pobytu gosci pewnie bedziesz rzadziej tu zagladac. Bawcie sie dobrze.
Jak mierzylam Stasiowi tempke dla orientacji przed szczepieniem to mial 36.6.
Krysti fajna ta stronka.
A my zmykamy na spacerek
Krysti lubi tę wiadomość
-
Ooo rany Tyger ale niespodzianka ze Stasia strony z tym spaniem
Ja wlasnie czekam na takie dluzsze spanko
No i dobrże ze kupka jest to sie juz ńie martwicie
U nas jest po iilka dziennie hehe a jak rano brzuszek go boli i nie moze wycisnac to cwiczymy nozkami a potem przy porannej zabawie na macie kupka jest
Ja tez sie dzis spokojńie ogarnelam. Maly aktualnie spi mi na klacie a ukochany robi obiad. Zyc nie umierac.
Po obiadku sie sprobujemy w chuste zawiazac i pojsc na spacerek i kawke na miasto
-
nick nieaktualny
-
Uu to lipa. Nie znosze takich stron bo potem na maila mi przysylaja duperele i skrzynke zapychaja
U nas super dzien
Po obiadku poszla kupa GIGANT normalnie na 2 pampersy trzeba bylo lapac hahaha. Tatus mial przyjemnosc ja przebierac
Potem sie zachustowalismy i poszlismy na spacer do centrum, na zakupy
Tiago po 10 min zasnal haha bardzo mu sie spodobalo
A teraz mamy smaki na cos dobrego i bedziemy zamawiac jakies papu
Malwina89, Carola55, Krysti, Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość
-
Malwina to masz super doświadczenie a ze swoim to jeszcze łatwiej jest
Jak ma się instynkt to samo przychodzi wszystko czujesz ze to co robisz jest ok, lub ze cos z maluszkiem nie tak. Tak jesteśmy stworzone
Tyger! O kurka! Ja tez tak chceeee! xD Jaki kochany Staś śpioszek moze i tym razem zadziała ta nasza więź i Karol zgapi? Ale by było super
Jak on się kupką nie przejmuje to Ty tez się nie stresuj wchłania wszystko z jedzonka i nie ma czym kupkać moze?
U nas kupa jest prawie przy każdej zmianie pieluchy, juz mi się odechciewa na nie patrzeć no ale trzeba się cieszyć ze są.
Paula ale słodko wyglądacie z Tiagusiem :-* jakie macie śliczne buźki obydwoje. Ja jutro biorę nosidełko na spacer. Ciekawe jak nam pojdzie.
No my się gościmy dzisiaj zrobiłam na obiad butter chicken, pierwszy raz robiłam curry i wyszło pycha jak takie z indyjskiej knajpy.tyger lubi tę wiadomość
-
Mmm wyslij troche
Dziekujemy za komplement zdaj relacje z nosidlowego spaceru
My dzis na kolacje mielismy pizze, fryty z sosem czosnkowym i stripsy kurczaczkowe
Nasz Tiagus za to ze jest mega grzeczny dostal nowy balon od taty na spacerze i od 2 h lezy i gada z nim
Dobrze ze zaraz kapiel czasem az sie krztusi slina tak "biega" i dyskutuje tym razem dostal meski wzor z bajki cars ze złomkiem i zig zagiemtyger lubi tę wiadomość
-
Paula ja tez wlasnie chce małemu kupic nowy balon z jakimiś mocnymi kolorami. Ostatnio się tak bawiliśmy ze robiłam mu samolot i buźka popychał balon i strasznie mu się podobało
Ja uwielbiam chicken kickers z dominos wlasnie z sosem czosnkowym i potato wedges. Normalnie żarłabym codziennie gdyby to było zdrowe
A Charlie długo nie spał i skakał od cycka do cycka. Teraz zasnął u tatusia mam nadzieje ze to oznacza ze po kąpieli bedzie spał dłużej w nocy.
Cycek jeden zaczął mnie bolec nie wiem o co chodzi. Nie były pełne mleka ani nic, nie uderzyłam się... Mam nadzieje ze to nie jest początek czegoś przykładam małego niech ściąga mleko... -
My kupilismy czarno czerwony (glowne kolory) i mega za nim patrzy nawet z daleka
Ehh tez kocham dominosa i jadla bym caly czas ale dupa rosnie hehe. Dzis byla pizza hut
Kurde ńie dobrze z cycem nie przewialo cie gdzies??? Ja teraz mega uwazam na cyce i bardzo je przykrywam bo to moment jak zawieje a z tad juz droga do zapalenia.
U mnie zero dekoldow, szalik na szyje i zapieta kurtka to obowiazek obys sie wykurowala
-
nick nieaktualny
-
Czuje się strasznie! Normalnie w ciagu godziny tak mi się pogorszyło ze szok wzięłam gorrrący prysznic, lałam wodę na cycka. Masowałam i ręcznie ściągnęłam mleka z tej strony co boli. Teraz siedze z tym okładem ciepłym z fioletowej firmy, wzięłam paracetamol, ale czuje się jakbym miała ostre przeziębienie. I cycek boli dużo bardziej
No wlasnie nie wychodziłam praktycznie z domu przez tydzien bo źle się czułam o pogoda była okropna. A jak wyszłam to w płaszczu i z szalikiem. I nie karmiłam na dworze jaka głupota...