X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie jakie fajne znalazłam :) na zulily.uk http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eafef5f5aef9.jpg

Paula55, Malwina89, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny!!! I jaki kolorowy :)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ta stronka zulily.uk fajna jest i nawet ciuchy dla nas są dla dzieci zabawki .Czasem patrzę tam i ceny rozsądne są .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 13:42

• tyger Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen wyobraz sobie ze odkad Stanley odkryl raczke to juz nie za bardzo chce smoczka :)
    Dzis w nocy stalo sie cos czego sie w najsmielszych snach nie podziewalam :) Moje dziecie po kapieli, cycu i pogaduchach do poduchy usnelo na 6.5h. Obudzilam sie bo zaczal i krecic i myslalm ze ktos mi przestawil zegarek :D. Potem pomyslalam, ze pewnie juz go karmilam a ze bylam zaspana to tego nie pamietam :P Ale okazalo sie ze nie bo moje cycuchy byly jak kamienie haha. Dobry numer nie ?
    Zapomnailam wam napisac jaki stres mielismy przez ostatnie 5 dni bo Stas nie robil kupki :) Niby normalne i zdaza sie czesto ale jednak dla rodzicow bol glowy. Probowalismy wszystkiego: masowanie brzuszka, cieplejsza niz zwylke kapiel, podnoszenie nozek i inne cwiczenie, fotelik z wibracjami, lezeznie na brzuszku, woda do picia, masaz odbytu, a wczoraj nawet dalam mu lyzeczke swiezego soku z jablka. I nic! Oczywiscie malego to nie obeszlo. Zadnego bolu, placzu przez te dni, nic. Dzis poszlo gowienko :D I moje serduszko padlo i usnal od razu w laziene na przewijaku :) No to go tak zostawilam na ta drzemke. Wzielam prysznic, makijaz zrobilam, wlosy a on dalej tak spi :P

Krysti, Malwina89 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Fajny!!! I jaki kolorowy :)
    Światełka tez są przy tym muzyka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyger wrote:
    Vixen wyobraz sobie ze odkad Stanley odkryl raczke to juz nie za bardzo chce smoczka :)
    Dzis w nocy stalo sie cos czego sie w najsmielszych snach nie podziewalam :) Moje dziecie po kapieli, cycu i pogaduchach do poduchy usnelo na 6.5h. Obudzilam sie bo zaczal i krecic i myslalm ze ktos mi przestawil zegarek :D. Potem pomyslalam, ze pewnie juz go karmilam a ze bylam zaspana to tego nie pamietam :P Ale okazalo sie ze nie bo moje cycuchy byly jak kamienie haha. Dobry numer nie ?
    Zapomnailam wam napisac jaki stres mielismy przez ostatnie 5 dni bo Stas nie robil kupki :) Niby normalne i zdaza sie czesto ale jednak dla rodzicow bol glowy. Probowalismy wszystkiego: masowanie brzuszka, cieplejsza niz zwylke kapiel, podnoszenie nozek i inne cwiczenie, fotelik z wibracjami, lezeznie na brzuszku, woda do picia, masaz odbytu, a wczoraj nawet dalam mu lyzeczke swiezego soku z jablka. I nic! Oczywiscie malego to nie obeszlo. Zadnego bolu, placzu przez te dni, nic. Dzis poszlo gowienko :D I moje serduszko padlo i usnal od razu w laziene na przewijaku :) No to go tak zostawilam na ta drzemke. Wzielam prysznic, makijaz zrobilam, wlosy a on dalej tak spi :P
    Super tiger spi juz dłużej twój maluszek :) masz czas dla siebie :) dobrze ze jest wszystko ok z małym :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie maskotki przeróżne :) no fajne są co chwile się zmienia towar :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca9d7275c252.jpg

tyger, Limerikowo lubią tę wiadomość

• tyger Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen Charie zrobil mine zawodowca :D Uwielbiam patrzec na ta fotke <3 aha, dobrze ze ci przechodzi to przeziebienie. Teraz z racji pobytu gosci pewnie bedziesz rzadziej tu zagladac. Bawcie sie dobrze.

Jak mierzylam Stasiowi tempke dla orientacji przed szczepieniem to mial 36.6.

Krysti fajna ta stronka.

A my zmykamy na spacerek :)

Krysti lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny ten leżaczek :). Ja to bym chyba bardziej wolała bujaczek.

Tyger to ci maly niespodzianke sprawił :), tyle spał. Na pewno wyspana dzis jestes :). Moze w jakiś nowy etap wchodzą wasze dzieci, bo Vixen tez pisała ze jej Karolek ciagle spi :).

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo rany Tyger ale niespodzianka ze Stasia strony z tym spaniem :)
    Ja wlasnie czekam na takie dluzsze spanko :)
    No i dobrże ze kupka jest to sie juz ńie martwicie :)
    U nas jest po iilka dziennie hehe :) a jak rano brzuszek go boli i nie moze wycisnac to cwiczymy nozkami a potem przy porannej zabawie na macie kupka jest :)

Ja tez sie dzis spokojńie ogarnelam. Maly aktualnie spi mi na klacie a ukochany robi obiad. Zyc nie umierac.
    Po obiadku sie sprobujemy w chuste zawiazac i pojsc na spacerek i kawke na miasto :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinko my mamy bujaczek i fajna sprawa. Tez z fisher price :)

Krysti a na tej stronce trzeba soe logowac?? Bo mi takie info wyskoczylo :/ jak tak to stronka odpada bo nie zamierzam sie nigdzie logowac :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trzeba się logować .

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uu to lipa. Nie znosze takich stron bo potem na maila mi przysylaja duperele i skrzynke zapychaja :)
    U nas super dzien :)
    Po obiadku poszla kupa GIGANT :) normalnie na 2 pampersy trzeba bylo lapac hahaha. Tatus mial przyjemnosc ja przebierac :)
    Potem sie zachustowalismy i poszlismy na spacer do centrum, na zakupy :)
    Tiago po 10 min zasnal haha :) bardzo mu sie spodobalo :)
    A teraz mamy smaki na cos dobrego i bedziemy zamawiac jakies papu :)

e27s5bky553t_t.jpg

Malwina89, Carola55, Krysti, Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Vixen Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina to masz super doświadczenie :D a ze swoim to jeszcze łatwiej jest :)
    Jak ma się instynkt to samo przychodzi wszystko :) czujesz ze to co robisz jest ok, lub ze cos z maluszkiem nie tak. Tak jesteśmy stworzone :)

Tyger! O kurka! Ja tez tak chceeee! xD Jaki kochany Staś śpioszek <3 moze i tym razem zadziała ta nasza więź i Karol zgapi? Ale by było super :D
    Jak on się kupką nie przejmuje to Ty tez się nie stresuj :) wchłania wszystko z jedzonka i nie ma czym kupkać moze?
    U nas kupa jest prawie przy każdej zmianie pieluchy, juz mi się odechciewa na nie patrzeć :D no ale trzeba się cieszyć ze są.

Paula ale słodko wyglądacie z Tiagusiem :-* jakie macie śliczne buźki obydwoje. Ja jutro biorę nosidełko na spacer. Ciekawe jak nam pojdzie.

No my się gościmy :) dzisiaj zrobiłam na obiad butter chicken, pierwszy raz robiłam curry i wyszło pycha :D jak takie z indyjskiej knajpy.

tyger lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmm wyslij troche :)
    Dziekujemy za komplement :) zdaj relacje z nosidlowego spaceru :)

My dzis na kolacje mielismy pizze, fryty z sosem czosnkowym i stripsy kurczaczkowe ;)

Nasz Tiagus za to ze jest mega grzeczny dostal nowy balon od taty na spacerze i od 2 h lezy i gada z nim :)
    Dobrze ze zaraz kapiel :P czasem az sie krztusi slina tak "biega" i dyskutuje :) tym razem dostal meski wzor z bajki cars ze złomkiem i zig zagiem :)

tyger lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Vixen Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja tez wlasnie chce małemu kupic nowy balon z jakimiś mocnymi kolorami. Ostatnio się tak bawiliśmy ze robiłam mu samolot i buźka popychał balon i strasznie mu się podobało :D

Ja uwielbiam chicken kickers z dominos wlasnie z sosem czosnkowym <3 i potato wedges. Normalnie żarłabym codziennie gdyby to było zdrowe :P

A Charlie długo nie spał i skakał od cycka do cycka. Teraz zasnął u tatusia :) mam nadzieje ze to oznacza ze po kąpieli bedzie spał dłużej w nocy.

Cycek jeden zaczął mnie bolec :O nie wiem o co chodzi. Nie były pełne mleka ani nic, nie uderzyłam się... Mam nadzieje ze to nie jest początek czegoś :/ przykładam małego niech ściąga mleko...

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupilismy czarno czerwony (glowne kolory) i mega za nim patrzy nawet z daleka :)

Ehh tez kocham dominosa :P i jadla bym caly czas ale dupa rosnie hehe. Dzis byla pizza hut :)

Kurde ńie dobrze z cycem :( nie przewialo cie gdzies??? Ja teraz mega uwazam na cyce i bardzo je przykrywam bo to moment jak zawieje a z tad juz droga do zapalenia.
    U mnie zero dekoldow, szalik na szyje i zapieta kurtka to obowiazek :) obys sie wykurowala :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam w kinie z moim na filmie bogowie fajny film o profesorze relidze ktory jako pierwszy w Polsce dokonał przeszczepu serca super film polecam :)

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Vixen Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje się strasznie! Normalnie w ciagu godziny tak mi się pogorszyło ze szok :O wzięłam gorrrący prysznic, lałam wodę na cycka. Masowałam i ręcznie ściągnęłam mleka z tej strony co boli. Teraz siedze z tym okładem ciepłym z fioletowej firmy, wzięłam paracetamol, ale czuje się jakbym miała ostre przeziębienie. I cycek boli dużo bardziej :(
    No wlasnie nie wychodziłam praktycznie z domu przez tydzien bo źle się czułam o pogoda była okropna. A jak wyszłam to w płaszczu i z szalikiem. I nie karmiłam na dworze :( jaka głupota...

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na ten film ide jutro z moim :). Kurde Vixen mam nadzieje ze ci sie szybko polepszy. Fajnie paula ze milo spedziliscie dzień :)

Krysti lubi tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ