X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Ciaza w Szkocji
Odpowiedz

Ciaza w Szkocji

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Patrzcie jakie fajne znalazłam :) na zulily.uk http://naforum.zapodaj.net/thumbs/eafef5f5aef9.jpg

Paula55, Malwina89, Limerikowo lubią tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny!!! I jaki kolorowy :)

Krysti lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ta stronka zulily.uk fajna jest i nawet ciuchy dla nas są dla dzieci zabawki .Czasem patrzę tam i ceny rozsądne są .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 listopada 2014, 13:42

• tyger Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen wyobraz sobie ze odkad Stanley odkryl raczke to juz nie za bardzo chce smoczka :)
    Dzis w nocy stalo sie cos czego sie w najsmielszych snach nie podziewalam :) Moje dziecie po kapieli, cycu i pogaduchach do poduchy usnelo na 6.5h. Obudzilam sie bo zaczal i krecic i myslalm ze ktos mi przestawil zegarek :D. Potem pomyslalam, ze pewnie juz go karmilam a ze bylam zaspana to tego nie pamietam :P Ale okazalo sie ze nie bo moje cycuchy byly jak kamienie haha. Dobry numer nie ?
    Zapomnailam wam napisac jaki stres mielismy przez ostatnie 5 dni bo Stas nie robil kupki :) Niby normalne i zdaza sie czesto ale jednak dla rodzicow bol glowy. Probowalismy wszystkiego: masowanie brzuszka, cieplejsza niz zwylke kapiel, podnoszenie nozek i inne cwiczenie, fotelik z wibracjami, lezeznie na brzuszku, woda do picia, masaz odbytu, a wczoraj nawet dalam mu lyzeczke swiezego soku z jablka. I nic! Oczywiscie malego to nie obeszlo. Zadnego bolu, placzu przez te dni, nic. Dzis poszlo gowienko :D I moje serduszko padlo i usnal od razu w laziene na przewijaku :) No to go tak zostawilam na ta drzemke. Wzielam prysznic, makijaz zrobilam, wlosy a on dalej tak spi :P

Krysti, Malwina89 lubią tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula55 wrote:
    Fajny!!! I jaki kolorowy :)
    Światełka tez są przy tym muzyka :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tyger wrote:
    Vixen wyobraz sobie ze odkad Stanley odkryl raczke to juz nie za bardzo chce smoczka :)
    Dzis w nocy stalo sie cos czego sie w najsmielszych snach nie podziewalam :) Moje dziecie po kapieli, cycu i pogaduchach do poduchy usnelo na 6.5h. Obudzilam sie bo zaczal i krecic i myslalm ze ktos mi przestawil zegarek :D. Potem pomyslalam, ze pewnie juz go karmilam a ze bylam zaspana to tego nie pamietam :P Ale okazalo sie ze nie bo moje cycuchy byly jak kamienie haha. Dobry numer nie ?
    Zapomnailam wam napisac jaki stres mielismy przez ostatnie 5 dni bo Stas nie robil kupki :) Niby normalne i zdaza sie czesto ale jednak dla rodzicow bol glowy. Probowalismy wszystkiego: masowanie brzuszka, cieplejsza niz zwylke kapiel, podnoszenie nozek i inne cwiczenie, fotelik z wibracjami, lezeznie na brzuszku, woda do picia, masaz odbytu, a wczoraj nawet dalam mu lyzeczke swiezego soku z jablka. I nic! Oczywiscie malego to nie obeszlo. Zadnego bolu, placzu przez te dni, nic. Dzis poszlo gowienko :D I moje serduszko padlo i usnal od razu w laziene na przewijaku :) No to go tak zostawilam na ta drzemke. Wzielam prysznic, makijaz zrobilam, wlosy a on dalej tak spi :P
    Super tiger spi juz dłużej twój maluszek :) masz czas dla siebie :) dobrze ze jest wszystko ok z małym :*

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie maskotki przeróżne :) no fajne są co chwile się zmienia towar :) http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ca9d7275c252.jpg

tyger, Limerikowo lubią tę wiadomość

• tyger Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vixen Charie zrobil mine zawodowca :D Uwielbiam patrzec na ta fotke <3 aha, dobrze ze ci przechodzi to przeziebienie. Teraz z racji pobytu gosci pewnie bedziesz rzadziej tu zagladac. Bawcie sie dobrze.

Jak mierzylam Stasiowi tempke dla orientacji przed szczepieniem to mial 36.6.

Krysti fajna ta stronka.

A my zmykamy na spacerek :)

Krysti lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]1kk0h371zoz0wcto.png[/link]

3jvzj44jkepasfzk.png
  • Malwina89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajny ten leżaczek :). Ja to bym chyba bardziej wolała bujaczek.

Tyger to ci maly niespodzianke sprawił :), tyle spał. Na pewno wyspana dzis jestes :). Moze w jakiś nowy etap wchodzą wasze dzieci, bo Vixen tez pisała ze jej Karolek ciagle spi :).

3jvzj44jyq9rqa58.png
  • Paula55 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo rany Tyger ale niespodzianka ze Stasia strony z tym spaniem :)
    Ja wlasnie czekam na takie dluzsze spanko :)
    No i dobrże ze kupka jest to sie juz ńie martwicie :)
    U nas jest po iilka dziennie hehe :) a jak rano brzuszek go boli i nie moze wycisnac to cwiczymy nozkami a potem przy porannej zabawie na macie kupka jest :)

Ja tez sie dzis spokojńie ogarnelam. Maly aktualnie spi mi na klacie a ukochany robi obiad. Zyc nie umierac.
    Po obiadku sie sprobujemy w chuste zawiazac i pojsc na spacerek i kawke na miasto :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwinko my mamy bujaczek i fajna sprawa. Tez z fisher price :)

Krysti a na tej stronce trzeba soe logowac?? Bo mi takie info wyskoczylo :/ jak tak to stronka odpada bo nie zamierzam sie nigdzie logowac :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No trzeba się logować .

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uu to lipa. Nie znosze takich stron bo potem na maila mi przysylaja duperele i skrzynke zapychaja :)
    U nas super dzien :)
    Po obiadku poszla kupa GIGANT :) normalnie na 2 pampersy trzeba bylo lapac hahaha. Tatus mial przyjemnosc ja przebierac :)
    Potem sie zachustowalismy i poszlismy na spacer do centrum, na zakupy :)
    Tiago po 10 min zasnal haha :) bardzo mu sie spodobalo :)
    A teraz mamy smaki na cos dobrego i bedziemy zamawiac jakies papu :)

e27s5bky553t_t.jpg

Malwina89, Carola55, Krysti, Limerikowo, tyger lubią tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Vixen Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwina to masz super doświadczenie :D a ze swoim to jeszcze łatwiej jest :)
    Jak ma się instynkt to samo przychodzi wszystko :) czujesz ze to co robisz jest ok, lub ze cos z maluszkiem nie tak. Tak jesteśmy stworzone :)

Tyger! O kurka! Ja tez tak chceeee! xD Jaki kochany Staś śpioszek <3 moze i tym razem zadziała ta nasza więź i Karol zgapi? Ale by było super :D
    Jak on się kupką nie przejmuje to Ty tez się nie stresuj :) wchłania wszystko z jedzonka i nie ma czym kupkać moze?
    U nas kupa jest prawie przy każdej zmianie pieluchy, juz mi się odechciewa na nie patrzeć :D no ale trzeba się cieszyć ze są.

Paula ale słodko wyglądacie z Tiagusiem :-* jakie macie śliczne buźki obydwoje. Ja jutro biorę nosidełko na spacer. Ciekawe jak nam pojdzie.

No my się gościmy :) dzisiaj zrobiłam na obiad butter chicken, pierwszy raz robiłam curry i wyszło pycha :D jak takie z indyjskiej knajpy.

tyger lubi tę wiadomość

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mmm wyslij troche :)
    Dziekujemy za komplement :) zdaj relacje z nosidlowego spaceru :)

My dzis na kolacje mielismy pizze, fryty z sosem czosnkowym i stripsy kurczaczkowe ;)

Nasz Tiagus za to ze jest mega grzeczny dostal nowy balon od taty na spacerze i od 2 h lezy i gada z nim :)
    Dobrze ze zaraz kapiel :P czasem az sie krztusi slina tak "biega" i dyskutuje :) tym razem dostal meski wzor z bajki cars ze złomkiem i zig zagiem :)

tyger lubi tę wiadomość

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• Vixen Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula ja tez wlasnie chce małemu kupic nowy balon z jakimiś mocnymi kolorami. Ostatnio się tak bawiliśmy ze robiłam mu samolot i buźka popychał balon i strasznie mu się podobało :D

Ja uwielbiam chicken kickers z dominos wlasnie z sosem czosnkowym <3 i potato wedges. Normalnie żarłabym codziennie gdyby to było zdrowe :P

A Charlie długo nie spał i skakał od cycka do cycka. Teraz zasnął u tatusia :) mam nadzieje ze to oznacza ze po kąpieli bedzie spał dłużej w nocy.

Cycek jeden zaczął mnie bolec :O nie wiem o co chodzi. Nie były pełne mleka ani nic, nie uderzyłam się... Mam nadzieje ze to nie jest początek czegoś :/ przykładam małego niech ściąga mleko...

• Paula55 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My kupilismy czarno czerwony (glowne kolory) i mega za nim patrzy nawet z daleka :)

Ehh tez kocham dominosa :P i jadla bym caly czas ale dupa rosnie hehe. Dzis byla pizza hut :)

Kurde ńie dobrze z cycem :( nie przewialo cie gdzies??? Ja teraz mega uwazam na cyce i bardzo je przykrywam bo to moment jak zawieje a z tad juz droga do zapalenia.
    U mnie zero dekoldow, szalik na szyje i zapieta kurtka to obowiazek :) obys sie wykurowala :)

oar8skjo85nuiyxh.png
    relgwn15b2xdchwm.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bylam w kinie z moim na filmie bogowie fajny film o profesorze relidze ktory jako pierwszy w Polsce dokonał przeszczepu serca super film polecam :)

Limerikowo lubi tę wiadomość

• Vixen Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czuje się strasznie! Normalnie w ciagu godziny tak mi się pogorszyło ze szok :O wzięłam gorrrący prysznic, lałam wodę na cycka. Masowałam i ręcznie ściągnęłam mleka z tej strony co boli. Teraz siedze z tym okładem ciepłym z fioletowej firmy, wzięłam paracetamol, ale czuje się jakbym miała ostre przeziębienie. I cycek boli dużo bardziej :(
    No wlasnie nie wychodziłam praktycznie z domu przez tydzien bo źle się czułam o pogoda była okropna. A jak wyszłam to w płaszczu i z szalikiem. I nie karmiłam na dworze :( jaka głupota...

• Malwina89 Autorytet

Wysłany: 2 listopada 2014, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja na ten film ide jutro z moim :). Kurde Vixen mam nadzieje ze ci sie szybko polepszy. Fajnie paula ze milo spedziliscie dzień :)

Krysti lubi tę wiadomość

3jvzj44jyq9rqa58.png
‹‹ 173 174 175 176 177 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ