Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Czesc Migotka witam cie na pokladzie fajnie ze jeszcze jedna ciezarowka do nas dolaczyla masz racje, u nas jest sympatycznie i nie powiem ale ja osobiscie zzylam sie z dziewczynami i tylko czekam na wiesci od nich
Gratuluje dzieciaczka ojj wiem jak sie czeka na poznamie plci. Ja sie nie moglam tego 20 tyg doczekac
Co do prywatneg usg moge ci podac adres w Aberdeen:
Nazywa sie to just gender scan robia go w Skene Buisness Center
7 Queens Gardens
Post cod AB15 4YD
Koszt to podobno £39
Niby tu pisze ze od 18 tyg robia ale zawsze mozna zapytac
Co do wozka ja kupilam w Pl bo tutejszy zaden nie spelnial moich oczekiwan. Wyjdzie mnie duuzo taniej razem z przesylka do Szkocji kupilam baby merc q8 deluxe 3 w 1
Tak staralismy sie o kredyt i LIFT i przyznali nam teraz szukamy domku
-
Paula55 wrote:Czesc Migotka witam cie na pokladzie fajnie ze jeszcze jedna ciezarowka do nas dolaczyla masz racje, u nas jest sympatycznie i nie powiem ale ja osobiscie zzylam sie z dziewczynami i tylko czekam na wiesci od nich
Gratuluje dzieciaczka ojj wiem jak sie czeka na poznamie plci. Ja sie nie moglam tego 20 tyg doczekac
Co do prywatneg usg moge ci podac adres w Aberdeen:
Nazywa sie to just gender scan robia go w Skene Buisness Center
7 Queens Gardens
Post cod AB15 4YD
Koszt to podobno £39
Niby tu pisze ze od 18 tyg robia ale zawsze mozna zapytac
Co do wozka ja kupilam w Pl bo tutejszy zaden nie spelnial moich oczekiwan. Wyjdzie mnie duuzo taniej razem z przesylka do Szkocji kupilam baby merc q8 deluxe 3 w 1
Tak staralismy sie o kredyt i LIFT i przyznali nam teraz szukamy domku
Dziekuje Bardzo jestes Wielka ;**
Powiem szczerze ze codziennie rano jak sie obudze wlaczam pierwsze Was a potem styczniowki , i zagladam i czystam namietnie -bo bardzo ciekawie piszecie -a u nas to jest tam nas peeeeeelnoo i czasami mam wrazenie ze pisza ze soba tylko 2osoby a reszta jakos sie dolacza -nie ma takiej atmosfery jak u Was -takiego luzu i przyjaznii
jeszcze u Was byla jedna dziewczyna co jak dobrze pamietam byla w ok 10-11tygodniu -co U niej slychac bo widze ze sie nie udziela od Dawna...
Mam nadzieje ze nie jestescie zle ze Was podgladam ..
Dziekuje za adres juz go zapisuje bo chcemy sie wybrac z Moim na priv skan bo do Polski raczej w tym roku chyba nie pojedziemy ...a szkoda... -
a co do wozka to mniej wiecej wiem jak chcialabym zeby wygladam ale nie mam pojecia z jakiej firmy i wogole ... jest taki wybor -tylko jak to w szkocji wszystko robia na wyglad a nie na jakosc:)
Wogole dzieki waszym postom duzo rzeczy zakupilam sobie w Polsce -tzn mama mi kupowala i teraz czekam na paczuszke -juz jedna dostaam z lekarstwami dla kobiet w ciazy i z ubraniami ciazowymi-bo powiem Wam ze tutaj jest maly wybor , a te co dostalam od mamy bluzeczki sukieneczki i wogole to piekne sa jeszcze szukam jakis koszulek z nadrukami , badz z czyms ciekawym
-
Nie ma sprawy ciesze sie ze moglam pomoc
Sama nie raz prosilam o pomoc wiec jak tylko moglam sie komus odwdziewczyc to ciesze sie!
Powiem ci ze u nas na wrzesniowkach tez nas sporo ale jakos nam sie gadki kleja nie ma spiec, wspieramy sie. Zobaczysz ze po pewnym czasie i u was czesc osob sie wykruszy zawsze tak jest
O ta dziewczyne to pewnie chodzi o Asie. Ale ona juz chyba w 19 czy 20 tyg jest. Jest w Pl na wakacjach. Bedzie miec synka co jej w Pl potwierdzili bo tu nie byli pewni
Powiem ci ze ja mam napewno 80-90% wyprawki z Pl. Jak juz pisalam wyszlo mnie po 1: taniej, po 2: jakos mam przekonanie do tych rzeczy bo je znam poprostu
Nie wiem czemu ale trz mam wrazenie ze tu jakis maly wybor jest
Wogole... Ostatnio wchodze do hm bo byly na promce staniki do karmienia w dwupaku a tu zonk... Wogole bielizny nie bylo w dwupoziomowym hm
Dziwne musze jeszcze szukac
-
Wiesz chyba o Nia mi chodzilo -nie wiem czy dobrze kojarze ale chyba w miniaturce miala zdjecie jakis kwiatkow...-cos takiego mam przed oczami )
Mi sie jakos dziwnie pisze na styczniowkach , bo kazda tam mieszka w Pl wiec calkiem inne maja tematy -typu zakupy itp...
No ja dzis Ci pisalam ze nie wybieram sie do Pl -a tu mi dzwoni Moj ze chce zabrac urlop bo ma juz dosc pracy i zebym popatrzyla na bielty do Pl ) hihi wiec jest nadzieja:))
Oj to fajnie:) tez marzymy o synusiu -ale co bedzie to bedzie wazne zeby zdrowe dzidzi bylo;)
A co do kosmetykow dla malenstwa co zakupilas w Pl ?? -bo ja w koncowce ciazy dostane paczke -tylko musze spisywac co konkretnie maja mi w Pl kupic a nie mam pojecia co-bo z tego co patrze to siostra prawie z Pl nic nie zamawiala- a ze ja mam okazje to korzystam )
Mysle o kremie nivea/bambino-sama go uzywam bo bardzo lubie
napewno spray do noska , gaziki na pepuszek ... i .... hmmm...?
Ja stanikow narazie nie kupuje bo nie wiem jak bardzo mi urosnie biust -jak narazie to troszeczke sie powiekszyl-Moj R to najbardziej zadowolony bo nie moze przestac sie patrzec -szczegolnie jak chodze w sportowym staniku-bo jest o wiele wygodniejszy teraz dla mnie;))
Paula55 lubi tę wiadomość
-
Cześć kochane. Ale mnie tu długo nie było sorry. U nas sie ostatnio troche działo, wczoraj pożegnaliśmy teściową i babcie byly u nas tydzień. Miał przyjechac teść z teściową ale tesciu sie bal i przyjechała 82 letnia babcie. Szkoda ze juz pojechali sa wspaniali uwielbim ich. Babcię wymeczylismy jak najwiecej pokazac chcielismy i sie udalo babcia szczesliwa . Taka piękną pogode mielismy ach.. a dzis do pracy trzeba bylo wrócić. Jeszcze tylko miesiac i urlop w polsce. A po odwiezieniu naszych wczasowiczów pojechalismy na roczek do synka naszych przyjaciół jak ten czas leci on sie tak nie dawno urodzil . Czuje sie wspaniale i prosze Boga aby bylo tak do konca albo jeszcze dłużej. Od tygodnia czuje nasze malenstwo . Na poczatku takie smyrania, łaskotanie a teraz juz wyraźniejsze wiercenie sie malucha, jestem prze szczęśliwa . Na drugim spotkaniu z położna usłyszeliśmy serduszko naszego szczęścia i sie popłakałam . A juz 7 sierpnia mamy drugi scan hura! Nareszcie poznamy plec maluszka jeszcze troszke .
Paula ogromnie ci gratuluje wiedzialam ze w końcu wam sie uda. Wczesciej czy pozniej wasz Tiago będzie miał swoj sliczny pokoik zycze wam ślicznego domku .
Vixen tak mi przykro ze musiałaś cierpiec wazne ze juz lepiej i oby tak bylo do konca. A na foteczki tez czekam na pewno beda sliczne jak wszystkie inne .
Tiger Tobie tez zycze szybkiego powrotu do zdrowia. Kurcze ze tak musi byc wam pod gorke na sam koniec . Wazne ze humor Ci sie poprawil. Ciesz sie kazdym dniem.
Migotka super ze jestes i gratuluje dzieciatka. My wozka nie kupilismy jeszcze ale mamy upatrzony chcemy kupic go na ebayu ale widzialam tez w sklepach w polsce i chcemy pojechać go obejrzeć dotknąć .
Pozdrawiam was wszystkieWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lipca 2014, 18:49
tyger lubi tę wiadomość
-
Aaa migotka chodzilo ci o carole???
No wlasnie tez zamilkla ostatnio... Ale nie wiem czy dobrze pamietam pojechala na wakacje kurde te watki to mi sie czasem juz myla hahaha
Jej tak ci zazdroszcze wyjazdu do pl.... Ja juz bym sie troche bala teraz ze moge w pl urodzic i siedzimy w Szkocji bo moj ma teraz urlop 2 tyg od poniedzialku. Ale jak bedzie pogoda to ruszamy na wojarze po Szkocji. W sumie to nie daleko bo ja ani po gorach juz nie polaze ani nic, ale tak nad morze czy nad jeziora
Co do kosmetykow,... Kupilam plyn do mycia z pompka z baby dream z rossmana, mleczko z hippa, krem na buzke z babydeream.
W aptece internetowej gemini maja rewelacyjne ceny i zamawiam: masc alantan, gaziki niejalowe, masc majerankowa,linomag do pupci tez z rozowa zakretka bo jest bez tlenku cynku a taki sie do codziennej pielegnacji zaleca, na kolki infacol (on tez jest tu w uk dostepny z tego co pamietam ake jak juz zamawiam to po co tu mam przeplacac), czopki glicerynowe, majtki siateczkowe bo mam tylo dwie pary, NAPEWNO zamawiam Femaltiker (mega sie sprawdza na pobudzenie laktacji, przetestowane na wielu dziewczynach na forum okazalo sie jedynym wybawieniem w karmieniu), szare mydlo i termometr bezdotykowy.
Wczesniej juz zamiwilam i przyszly mi tak:
Podklady duze na lozko seni, sol fozjologiczna, podklady bella mama, podklady canpol, wkladki laktacyjne canpol, spray do noska phisiomer baby i octanisept do pepka i na ew rane kroczaMigoTtTka lubi tę wiadomość
-
Malwinka super ze sie odezwalas bo juz myslalam co z toba. Myslalam ze moze juz urlop masz albo co
Super ze mieliscie gosci!!! Zazdroszcze bo ja juz tak teskni za rodzinka
Dzis babcie tylko na skypie widzialam
Widzisz i ty sie doczekalas pierwszych ruchow cudowne uczucie, co?!!!
Super ze tez slyszeliscie juz serduszko juz niedlugo poznacie plec... Ale fajowo cos czuje ze moze byc dziewczynka
Ale zobaczymy, wazne zeby zdrowe bylo
Dziekuje Misia w pt jak juz pisalam jedziemy domek ogladac i zobaczymy
-
Najcudowniejsze uczucie na świecie poczuc ruchy i usłyszeć serduszko. Teraz tylko czekac za pierwszy krzyk . Tak ten czas leci ze szok, tak wyczekiwalam tych spotkań z położną i scany a tu jest tak jak pisałyście . Ja mam przeczucia na chlopca ale to bez znaczenia i tak kocham tą dzidzie z dnia na dzien coraz mocniej nie wiedzac czy jest chlopcem czy dziewczynkom i kochac bede
tyger, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Ale ruch jak na Okeciu
Witaj migotttka, pewnie nie ty jedyna nas sledzilas Gratuluje ciazy! Co do wozka wpisz sobie w google I poogladaj fotki. Jak ci sie cos spodoba to wchodz na ich strone I cztaj. Moga byc tez filmiki na youtube. To troche czasochlonne ale da ci pelen obraz.
Ja raczej kupuje rzeczy tutaj na eBayu. Z pl mam niewiele bambino oliwka I krem to podstawa
Vixen ja tez jem mniej bo mi maly naciska na zoladek. Czasami mi sie tak strasznie odbija ze ani lezec ani nigdzie wyjsc bo wstyd Juz niedlugo odpoczniesz.
Paula a tobie to tylko pozazdroscic takiej koncowki. Mialas ciezki poczatek ale za to teraz wymarzone samopoczucie. -
Tyger nasz watek rosnie w sile hahaha jestesmy popularne
Tak jak tyger pisze... Dobrze sobie wpisac w googlach wozki a potem na yt ogladac mi te filmiki wiele rozjasnily.
Ja z gory wiedzialam co chce zeby mial moj wozek wiec bylo mi duzo latwiej. Mialam swoje wymagania hahaha,
Do teraz uwazam ze wybralam dla nas idealny ale kazdy ma swoje potrzeby i oczekiwania co do bryki
Ojj tak. Moze poczatek nie byl idealny ale teraz czuje sie swietnie jak na 8 miesiac licze ze jeszcze jakies wycieczki na urlopie teraz zaliczymy na spokojnie
Oby tak do konca bylo bo jak mama przyleci i nie urodze do tego czasu to jeszcze chce ja i brata zabrac gdzies i pokazac szkocje
Kurde bardzo mi sie podobaly te staniki w hm na necie ale bala bym sie na oko zamawiac bo ja mam ciezko stanik dopasowac wiec czeka mnie wycieczka po galeriach
Tyger ja maniaczka??? Hahaha no co ty ja poprostu mam we lbie zakodowane ze wole miec niz potem za czyms biegac. Taka wygodna jestem
Ehh licze na ten domek bo podoba mi sie na zdjeciach ale juz taki ostatnio ogladalismy... Na fotach spoko a w realu porazka
No ale zobaczymy w pt
-
Paula55 wrote:Aaa migotka chodzilo ci o carole???
No wlasnie tez zamilkla ostatnio... Ale nie wiem czy dobrze pamietam pojechala na wakacje kurde te watki to mi sie czasem juz myla hahaha
ooo tak wlasnie ja zapamietalam ) cos mi switalo ze ma nick z Carol.... ale wolalalam sie nie wyglupiac
zaraz Wam kochane poodpisuje tylko musze skonczyc branzoletki z gumeczek (siostrzeniec i jego kuzynka-maja po 4latka i zbzikowali na punkcie tych gumeczek-a ze ciocia ich ukochana ma duzo czasu postanowila sie nauczyc , i zrobic im branzoletki-bo oni umieja tylko jeden wzor) i jak pojade do Nich bede ich uczyc:) -
Migotttka witam na wątku! I gratuluje ciazy
Tak jak dziewczyny mówią, poszukaj na necie a potem czytaj opinie i oglądaj filmiki na YouTube. Znajdziesz swój, nie martw się
Co do prywatnego scanu to ja tam właśnie miałam robiony na płeć w 22tyg. Tam gdzie Paula Ci podała
Malwina super że się dobrze bawisz i czujesz ruchy, jupiiii, cudowne uczucie *__*
No fajna nasza grupka szkoda że nie mieszkamy wszystkie w jednym miejscu spotykalybysmy się na kawki
Szykujcie się zaraz wrzuce milion zdjećPaula55 lubi tę wiadomość
-
Jane Muum 4in1
bright starts ingenuity automatic bouncer
Bright Starts spots & stripes safari gym
AngelCare Bath Support
Nosidełko TULA + wkładka dla niemowlaka
Chicco Next2Me
Literki uszyte przez teściową
Gro Swaddle
Fotel do karmienia
Pieluchyyy