Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
A Tyger skad ma ten swój przewijak?
My mielismy USG specjalnie na płeć, dwa tygodnie po polowkowym wiec wiedziałam ze mały jest zdrowy tylko mnie obchodziło co ma miedzy nogami
Ja na samym poczatku powiedziałam że Malwina bedzie miała córeczkę niech ten czas szybko leci bo chce juz wiedzieć! HahaMalwina89 lubi tę wiadomość
-
Dziekuje dziewuszki;***
Postaram sie z Nim pogadac ,ale czuje ze bedzie cos w stylu " wielkie problemy robisz bo bylem na imprezie" -wczoraj duzo o tym myslalam i powiem Wam szczerze ze od tej rozmowy bedzie zalezec duuzo! bo jezeli zachowa sie jak szczeniak to dam mu ultimatum , bo poczulam sie jak NIKT wczoraj..
Szanowny Pan wrocil sobie o 5:45 dokladnie , wstalam na siku -standardowo o tej porze , i rzucilam w niego poduszka jego-taka twarda to sie ocknal i tylko popatrzyl ...
ja sie wlasnie obudzilam -bo do jego przyjscia nie moglam zasnac....;/ i planuje zesc cos na sniadanie(choc nie mam pomyslu co...?) i wychodze z domu -pojde sobie na spacerek w samotnosci-hihi juz nie w samotnosci bo z CYTRYNKA / w brzuszku . Choc myslalam ze pogoda bedzie lepsza ) -
Widze ze macie problemy z przewijakami -ufff jak ja sie ciesze ze bede miec od siostry wszystko;) jedyne co musze kupic to chyba laktator-bo mowila mi ze jej cos szwankuje ostatnio....
NO i ten rożek , widzialam na tej stronie bobasshop , ale moze sie orientujecie czy sa na ebay -i jak to wyszukac?
Dzieki Wam czasami dopisuje sobie do listy czego mi brakuje ...
a dziewczyny ...ile kupic paczek tych majtek i wkladow po porodowych ? - i jakie??
-
Vixen moje lozeczko I przewijak jest z mamas and papas. Wszystko kione na eBayu.
Migottko nerwy sa tu niepotrzebne. Spokojna rozmowa o twoich uczuciach moze cos ruszy. Sporo facetow ma taki szalony okres wlasnie jak kobieta jest w ciazy. To takijakby kryzys. Najwazniejsze jest zaufanie. Jesli sie bedziesz zloscila I kllocila z nim to tylko pogorszy sytuacje bo bedzie wtedy wychodzil z domu zeby tego nie sluchac. Wiem bo tak rozpadl sie moj zwiazek z tata Victorka.
Teraz mam cudowny zwiazek I przede wszystkim jestem madrzejsza. Mieszkamy kolo pubu, do ktorego moj zawsze chodzil sptkac sie z kolegami. Uwielbiam jego kolegow I lubie jak sie z nimi spotyka bo wraca w super humorze z nowymi dowcipami. Zawsze jak wychodzi na jedno piwko to I tak mi co 10 minut pisze ze kocha, ze mysli, ze teskni, itd. Faceci potrzebuja czasami poczuc wolnosc. Oczywiscie jesli robia to odpowiedzialnie I bez przeginania. Moj teraz nie pije wcale bo jest na czuwania gdyby cos sie zaczelo. Ale jak sa kumple w barze to idzie do nich I siedzi przy soczku
Musisz to spokojnie I madrze rozegrac. Naciskanie pogorszy sprawe. Uwierz mi. Trzymam kciuki. A poki co idz na spcerek I relaksuj sie.Malwina89 lubi tę wiadomość
-
Asia widzialam wlasnie ten sklep online i zdecydowalismy ze wstrzymamy sie do 16.08 bo wtedy jest ten market w Glasgow...i tam jeszcze zobaczymy. Jak nie kupie to zamowie z tej strony.
Aano i materac musialam zamowic piankowy wogole to dzis mam nerwa... W Pl kompletowanie wyprawki bylo by prostsze juz powoli mam dosc, niech juz wszystko poprzychodzi bo uh...
Zamowilismy tez kocyk minky.
Asiu jak tylko poskladamy mebelki to wstawie fotki
Wogole to zdecydowalismy dzis ze skladamy oferte na ten dom. Nasz agent ma dzis zaczac procedure i bedziemy czekac.
Powiedzieli nam ze najwczesniej mozliwosc wprowadzki to 26.09 jesli wygramy.
Wiec akurat juz po wszystkim na spokojnie
Migotka końiecznie pogadajcie bo maz powinien sie troszke ogarnac...
Rozek spokojnie kupisz na ebay widzialam ich pelno. A i w sklepach tez jest wybor
Majtek siatkowych bede miec 4 sz, podkladow poporodowych mam paczke tych bella mama i dwie paczki tych z canpol
Jak braknie to sie dokupi
-
Na ebayu mozna znalezc wszystko. Sa nawet rozki z pl i koszule nocne I ubrania ciazowe z pl. Rozki to baby horn.
Paula materacyki tez sie powinny znalezc. Przewijaki widzialam niedawno na gumtree.com.
Ide teraz z synusiem na basen ale jak wroce to sprobuje cos wam wynalezc. -
Ja mam 5 tych siateczkowych majtek + 10 bawelnianych z asdy (jedna paczka rozmiar większe żeby nie uciskało. I 10 podkładów poporodowych, jakby zostało to będę ich używać przy przebieraniu małego.
Ja też chce wyprać wszystko. Razem z rożkiem i kocykami.
Paula ja tez mam kocyk minky taki milusi jest.
Ja w ogole bym nic z polski nie zamawiała gdyby nie wózek. Jakos mnie te polskie rzeczy nie podniecają -
Ojj juz sie kocyka nie moge doczekac
Zamowilam szary w biale gwiazdki i turkusowy minky
Vixen tez bym nie zamawiala gdyby tu bylo wszytsko co potrzebuje i sprostalo mom wymaganiom haha
A tak musze czekac i sie niecierpliwic na paczki
Humor mi sie poprawil bo moj Mis sklada komode a potem lozeczko
tyger lubi tę wiadomość
-
Uuuu czekam na zdjecia!
Ja właśnie wracam z pracy, myślałam że dzisiaj umrę przez to gorąco! W piątek dziewczyny mi poradziły żebym kupiła jakieś maxi sukienki i żebym się nie męczyła tak w pracy te ostatnie dni wiec kupiłam w primarku. No to dzisiaj miałam tylko luźną sukienkę, stanik i majtki i sandałki i myślałam ze się ugotuje xD nie wyobrażam sobie nawet gdybym dzisiaj była w jeansach w tych co zawsze chodziłam. Strasznie dziwne uczucie bo tak jakby nie jest mi ciepło od słońca tylko poprostu ze środka mnie bucha ogień wiec pierwsze co zrobie w domu to się rozbieram i jem szklankę lodu. Uff.
I dalej mam te bóle 'tam na dole' oO dzisiaj kilka razy tak mnie mocno złapało po środzie leżę plackiem w domu i zaciskam nogi! Nie moge urodzić przed 38tyg! -
U mnie tez dzis goraco. Bylismy na basenie i poplywalam to mnie plecki tak nie bola. Troche sie tez schlodzilam. a teraz nogi do gory i relaks. Victorek lezy kolo mnie bo tez mu goraco.
Odetchnelam z ulga jak juz wszystko jest poskladane i naszykowane a torba czeka w razie W. Taki spokoj w srodku -
Wydaje mi się ze jak wstawimy na jakieś delikatne pranie to nie powinien się zepsuć. Ja mam w pralce opcje 'hand wash' i to ma delikatne wirowanie. Powinno byc ok.
Ja mam taki minky
Ma takie fajne metki przyszyte już widzę jak Charlie bedzie je ciumkałPaula55, tyger lubią tę wiadomość
-
Vixen no tak mi sie micha smieje jak piszesz o tym lodzie haha sorry ale to strasznie zabawne
My juz ogarnelismy sypialnie w koncu!!! Sukces
Super ze ty tylko do srody do pracy!!! W koncu odpoczniesz
Ojj sukienki sa nie zastapione. Ja tez jak tylko z domu wychodze to kieca
Tyger nastaw sobie tak jak Vixen mowi hand wash albo zwykle ale na min wirowanie
Ojj sliczny ten kocyk!!! Mam nadzieje ze mi tez taki ladny kolor przyjdzie tylko u mńie gora szaro biala
Zaraz wam wrzuce fotki
-
Śliczne kochana masz to lozeczko i dodatki:-)
Ja wróciłam z nad morza ok 17 powiem Wam szczerze że było cudnie pomimo wiatru,nogi mam tak czerwone że wyglądam śmiesznie bo tylko z jednej str opalone
Z Moim po zakupach postanowiłam porozmawiać,ale powiem Wam że rozmowa nie była super:-/ bo ja do niego że źle mi z tym że nie liczy się z Moim zdaniem,i że fajnie że chce czasami wyjść gdzieś tylko że nawet mnie nie pyta czy też mam ochotę, i powiedziałam mu że smutno mi że że mną tak się nigdy nie bawił super do białego rana itp...
A on do mnie "bo ty byś chciała żi ebym ja pracował,siedział w domu i w dodatku jeszcze na każdy Twój ruch był bo Ola chce to musi być, i stwierdził że myślę tylko o sobie"
No i po rozmowie-bo ja mu powiedziałam że zachowuje się jak szczeniak!
I w nerwach mu powiedziałam że jak wyjadę do Pl to będzie sobie robił co chce bo wszystko mu przeszkadza...
Nawet to że ja mogę być zmęczona ,albo że nic nie robię cały dzień tylko leze-to go boli najbardziej....
Dziś nad morzem tak było super ,muzykę spokojną słuchałam i myślałam o dziecku<3 jak to będzie i wogóle ...