Ciaza w Szkocji
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, tyger to dobrze wiedziec o tej promocji. Ja pare lat temu wybralam sie do Nexta na poswiateczna wyprzedaz, ale bylo juz dosyc przebrane, no a ciuszki dziciece nie wiem po ile byly, ale dobrze wiedziec, ze sa dobre deal'e na nie.
To milego dnia w parku. -
Next kilka tygodni temu tez miał wyprzedaż i kupiłam dla siebie dwie rzeczy praktycznie wszystko było 50% off.
A na świątecznej wyprzedaży zaszalejemy
Ja idę sie ogarniać bo cały ranek sie obijamy z mężem, on z gazetą a ja czytam 3trymestr na forum. Ostatnie wolne dni razem wiec może na jakaś wycieczkę sie wybierzemy, a Karol może sie jeszcze bardziej porozpycha jak pochodzę
Miłego dnia dziewuszki! :-*tyger lubi tę wiadomość
-
Vixen te koszyczki to albo wiklinowe, albo plastikowe albo cos w tym stylu
http://www.bmstores.co.uk/products/woven-rectangle-basket-273378
Bylam u nas ostatnio w BM ale turkusowych juz nie bylo o malo sie nie rozplakalam za durnym koszykiem
Kurde za kilka tyg tez musze rozlozyc te podklady na lozko bo nigdy nic nie wiadomo
Co do podpasek.,, tyger nam mowili ze podpaski od tych podkladow poporodowych roznia sie tym ze podklady przepuszczaja powietrze! Podpaski nie. I o to tu chodzi. Podklady trzeba wymieniac co 2-3 h i starac sie jak najwiecej wietrzyc pipke a w podpaskach nie ma przewiewu i bakterie sie namnazaja szybciej
Ja o aborcji juz nic nie mowie bo po tym jak sie staralismy o nasz cud to nie wyobrazam sobie jak cos takiego mozna zrobic i potem zyc z tym do konca swoich dni!!!! nigdy!!!!
Macie racje z tymi ciuszkami najlepiej na przecenach kupowac dla takich maluchow bo szybko rosna my na ostatnim baby market kulilismy za £2 ten komplet z nexta co wam pokazywalam! To jest cena. A nowka sztuka teraz tez jak sie uda to jedziemy za tydz do Glasgow a 23.08 jest u mnie w miescie wiec na 100% pojde cos zapoluje
Carola super fotka ladnie wszystko widac. Najwazniejsze jest jednak malenstwo. To jest cud nad cudami
Tyger rewela ze tak sie dobrze czujesz po zabiegu! Znaczy ze dobrze wszystko zrobione
Ja wczoraj upieklam ciach a dzis jedziemy do znajomych po poludniu zaraz sie ide szykowac.
Ale najpierw lece robic domowe ice fruit smoothie
Milego dnia piekne
-
A tutaj ciuszki, kotrymi sie jeszcze nie chwalilam
Mam tego oczywiscie znacznie wiecej ale juz wszystko ladnie poukladane wiec nie chcialam wyciagac. Mam cala mase zwyklych spioszkow i body i bluzeczek itd.
Na ostatnim zdjeciu lup z mojej wizyty w second hand shop. Wszystko za £3
Carola55, Malwina89 lubią tę wiadomość
-
Malwinko, dziekuje, my ty z mezem juz zastanawialismy sie do kogo moze byc podobne....
Tyger, sliczne ciuszki kupilas i to ile masz tych zestawow! To bedzie maly przystojniak jak go tak bedziesz fajnie ubierac Tez bede musiala poszukac w secondhandach jezeli takie fajne ciuszki mozna wychaczyc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 sierpnia 2014, 21:23
tyger lubi tę wiadomość
-
My sie smiejemy ze nasz syn bedzie rudy bo Kev jest szkotem a do tego kreca mu sie wlosy. Ja mam piegi wiec juz mamy jako taki obraz. Ale najwiekszy ubaw mamy z tego ze prawdopodobnie bedzie mial solidne uda bo my obydwoje jestesmy sportowcami z masywnymi podstawami
-
Kocyk taki sam kolor jak nasz a sówki jak na moim rożku wszyscy sprzedawcy z Allegro chyba korzystają z jednej hurtowni haha.
Śliczne ciuszki, stylowy Staś bedzie
Ja zawsze chciałam rude dzieci ale u nas nie ma szans żadnych ciekawe czy wasz bedzie jednak plomiennowlosy
Ide bo znajomi nas zaprosili na pogaduchy a tak dobrze się leży pod kocykiem na kanapie, łeee....tyger lubi tę wiadomość
-
Tyger tez chcialam te sowki na poczatku ale ze mam juz posciel i rozek z tym motywem wybralam szare gwiazdki
Zrobie fote jak przyjdzie
Ciuszki fajne i juz chyba dla starszego dziecka
My wrocilismy od znajomych...
Dziewczyny tak mnie lewa nerka boli ze chyba zaraz padne nie wiem czy maly uciska czy co....
Mam tylko nadzieje ze to nie kolka nerkowa ktora dosc czesto sie w ciazy zdarza
Ide spac i oby przeszlo...
-
Jutro mam w szpitalu z lekarka. Tylko ze to byla wizyta w innym celu. Mam miec pobrana krew na tarczyce.
No i przy tej wizycie zawsze spr cisnienie, mocz, mierza brzuch i spr ulozenie.
Wiec od razu powiem co i jak i zapytam co dalej bo polozna powiedziala ze tomlekarz zdecyduje.
Zaczynam sie stresowac...
-
Paula biedactwo, sprobuj sie zdrzemnac w dzien. Najwazniejsze ze ci przeszlo. Postaraj sie czyms zajac swoja glowe zeby sie nie stresowac bo sie Tiago udzieli. Bedzie dobrze.
Vixen dobrze ze te ciuszki beda gotowe bo to moze byc lada moment
U nas leje jak z cebra. Cisnienie tak gwaltownie spadlo minute przed deszczem ze az mi sie zrobilo slabo. Leze teraz i pije kawkeWiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2014, 13:21