Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
No my już po badaniu
kość nosowa widoczna
NT 1,8
CRL 7 cm
serducho słyszeliśmy 160 u/min
wygląda na to że wszystko w normie
na PAPPA nie dostaliśmy skierowania, pytanie czy jest sens robić prywatnie. dodam że mam 31 latjak myślicie?
agulas, kmb, justa1234, Moniaa, Kava, Anna255, Viki26 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLilou1984 wrote:No my już po badaniu
kość nosowa widoczna
NT 1,8
CRL 7 cm
na PAPPA nie dostaliśmy skierowania, pytanie czy jest sens robić prywatnie. dodam że mam 31 latjak myślicie?
Lilou1984 lubi tę wiadomość
-
aszka wrote:no i to normalne podejscie, a sa takie co jak urodza dziewczynke to szlochają bo sie boja reakcji faceta.
Boże są na prawdę takie związki?
Jakąś patologia czy normalni ludzie?
Mój mąż marzył dziecku a nie płci. W sumie ma słabość jeszcze większą jak wie ze będzie krucha delikatna dziewczynka.
Poza tym to nie 14 wiek i nie dziedzicza nasze dzieci tyt czy zamków i majątków bóg wie jakich hehe:)
Abstrakcja:)Kava lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnko:-) wrote:Boże są na prawdę takie związki?
Mój mąż marzył dziecku a nie płci. W sumie ma słabość jeszcze większą jak wie ze będzie krucha delikatna dziewczynka.
Poza tym to nie 14 wiek i nie dziedzicza nasze dzieci tyt czy zamków i majątków bóg wie jakich hehe:)
Abstrakcja:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie zostałam wczoraj w szpitalu. Szyjka zaczyna już się skracać. Wczoraj miała 27mm. Ale wymaz wyszedł nieprawidłowy i dostałam leki by pozbyć się tego "parcha" co mam i w środę kolejna wizyta.
A we wtorek mam wizytę u swojego gina.Kava lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadzia82 wrote:Ja nie zostałam wczoraj w szpitalu. Szyjka zaczyna już się skracać. Wczoraj miała 27mm. Ale wymaz wyszedł nieprawidłowy i dostałam leki by pozbyć się tego "parcha" co mam i w środę kolejna wizyta.
A we wtorek mam wizytę u swojego gina. -
Anko:-) wrote:Boże są na prawdę takie związki?
Abstrakcja:)
Niestety są. Albo związki albo tesciowie znam takich. A mój któregoś dnia przytulil się i powiedział, że bardzo się cieszy tylko szkoda, że wybór ubranek dla dziewczynek jest większy niż chłopców. Ale jak tylko mały podrosnie to postaramy się o corcie -
Są takie związki. U mnie jak lekarz powiedział, że córka to mówi cieszy się pani a ja mówię a dlaczego nie? A on bo większość to chce syna ze względu na męża. To się roześmiałam.
A jakieś karuzelki do łóżeczka macie upatrzone?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 13:57
-
Lilou1984 wrote:No my już po badaniu
kość nosowa widoczna
NT 1,8
CRL 7 cm
Tak naprawdę to testy nigdy nie wyklucza do końca tylko ew. Pokażą jakie jest ryzyko. jeśli ufasz lekarzowi i on twierdzi, że to jest zbędne to myślę, że lepiej w co innego ta kasę zainwestować -
Lilou1984 wrote:No my już po badaniu
kość nosowa widoczna
NT 1,8
CRL 7 cm
ja robiłam tylko usg a testu pappa nie robiłam,no ale to zależy od ciebie
Lilou1984 lubi tę wiadomość
-
basiurka wrote:Są takie związki. U mnie jak lekarz powiedział, że córka to mówi cieszy się pani a ja mówię a dlaczego nie? A on bo większość to chce syna ze względu na męża. To się roześmiałam.
A jakieś karuzelki do łóżeczka macie upatrzone?
A ja mam Szwagra który strasznie cieszył się z córki, bo w rodzinie męża mało ich a mój teść zamiast powiedzieć dobrze ze zdrowa jak Się urodziła to wyskoczył z tekstem w szpitalu no i zapizdziles rodzinę nawet nie umiesz syna zrobić to dopiero szczyt chamstwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:00
Anko:-) lubi tę wiadomość
-
kmb wrote:A ja mam Szwagra który strasznie cieszył się z córki, bo w rodzinie męża mało ich a mój teść zamiast powiedzieć dobrze ze zdrowa jak Się urodziła to wyskoczył z tekstem w szpitalu no i zapizdziles rodzinę nawet nie umiesz syna zrobić to dopiero szczyt chamstwa.
agulas, kmb, Anko:-) lubią tę wiadomość
-
Szok jaki prostak:)
Choć mój teść po drinki w żarcie powiedział ze faceci tak mają ze marzą o synu. Wiec mój mąż później go zjebal ze co to za tekst i niech mówi za siebie.
Generalnie u mnie w rodzinie bardziej udane są relacje corka ojciec niż ojciec syn wiec moja rodzina no i zresztą my bardzo się cieszymy.
Ja pragną córki ogromnie...basiurka lubi tę wiadomość
-
A mimo, że podobno u nas chłopak to jakoś jeszcze się nie nastawiam. Nic nie kupuje. Może się pomylił lekarz, patrzę na zdjęcie i może to pepowina sama nie wiem.
a mój stwierdził zanim usg było , że nieważne jaka płeć bo i tak bez względu na wszystko będzie nasze kochane.
Kava, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:Szok jaki prostak:)
Choć mój teść po drinki w żarcie powiedział ze faceci tak mają ze marzą o synu. Wiec mój mąż później go zjebal ze co to za tekst i niech mówi za siebie.
Generalnie u mnie w rodzinie bardziej udane są relacje corka ojciec niż ojciec syn wiec moja rodzina no i zresztą my bardzo się cieszymy.
Ja pragną córki ogromnie... -
kmb wrote:A mimo, że podobno u nas chłopak to jakoś jeszcze się nie nastawiam. Nic nie kupuje. Może się pomylił lekarz, patrzę na zdjęcie i może to pepowina sama nie wiem.
a mój stwierdził zanim usg było , że nieważne jaka płeć bo i tak bez względu na wszystko będzie nasze kochane.
Gdzieś czytałam że babce pod koniec ciąży dopiero wyszło że chłopak a lekarze cały czas że to dziewczynka. Także wolę się zabezpieczyć chociaż to pewnie sytuacje 1%.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:49