Ciężarówki metodą IVF i IUI
-
WIADOMOŚĆ
-
A jeszcze mam pytanie od którego tygodnia czułyście ruchy? Bo ja na razie zbliżam się do 18 i niby mam takie mizianie nad spojeniem łonowym i nic więcej, nie ma jakich takich kopniaków prawdziwych. Niby w pierwszej ciąży to są i takie co czują dopiero w 24 tygodniu...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 14:50
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2e0aac03cd64.jpg
Taki to podobno Jasiek
A swoją drogą też wam tak odbija, że macie ochotę na coś czego nielubicie jeść wręcz unikaliscie???? Masakra jakaś dziś u mnie. Nienawidzę rzodkiewki a dziś jak zobaczyłam w sklepie to zanim doszłam do domu to już zjadłam kilka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2015, 15:00
agulas, Anna255 lubią tę wiadomość
-
Chyba raczej tu chłopak.
Mi mówiono chłopak do 16tygodnia. Ale nie miałam takiego zdjęcia. U mnie było szpiczasto ale nie tak jak u ciebie;-)
Na początku cipki bywają szpiczasto teraz ani moja dr ani pan dr nie mają wątpliwości że jest Hanka.
Ruchy czulam kilka razy kolo 20tyg ale kopniaki kolo 22 23tyg.
Justa dziś rano wariowala i to wysoko nogami aż mi niedobrze na żołądku było.
Ona ma raz takie raz takie dni.
Wczoraj w nocy tez się kręciła.
Myślę że trzeba się niepokoic jak nie poczujesz przez 20h nic. A tak to czasami przecież kopia do wnętrza nas więc wtedy ciężko wyczuć.
Moja coraz częściej podlapuje odzew jak ja paluchem zaczepiam lub bardzo ciepła dłoni głaszcze. Zwykle przystawia się do ręki. No chyba ze spi-to mało co dziala:-)
-
Anko:-) wrote:Chyba raczej tu chłopak.
Mi mówiono chłopak do 16tygodnia. Ale nie miałam takiego zdjęcia. U mnie było szpiczasto ale nie tak jak u ciebie;-)
Na początku cipki bywają szpiczasto teraz ani moja dr ani pan dr nie mają wątpliwości że jest Hanka.
Ruchy czulam kilka razy kolo 20tyg ale kopniaki kolo 22 23tyg.
Justa dziś rano wariowala i to wysoko nogami aż mi niedobrze na żołądku było.
Ona ma raz takie raz takie dni.
Wczoraj w nocy tez się kręciła.
Myślę że trzeba się niepokoic jak nie poczujesz przez 20h nic. A tak to czasami przecież kopia do wnętrza nas więc wtedy ciężko wyczuć.
Moja coraz częściej podlapuje odzew jak ja paluchem zaczepiam lub bardzo ciepła dłoni głaszcze. Zwykle przystawia się do ręki. No chyba ze spi-to mało co dziala:-)Anko:-) lubi tę wiadomość
-
Kochanie no stress ja miałam w 16 i 19 tyg 42 i 38ng.
Nie jakoś super ale lekarz powiedział ze jest w porządku i progesteron jest wydzielany roznie p różnych porach. Nie ma stałego poziomu.
Zapytaj swojego ale mi mówili że jest ok. Gdzie w 19tyg powinien być na prawdę juz wysoki.agulas lubi tę wiadomość
-
Anko:-) wrote:A ja mam karuzele od przyjaciółki ale bardzo kolorowa wiec kupie stonowana na pierwsze 4 6miesiecy a później tą oczojebna Hani zamontuje:-)
Anko karuzela jest zalecana od 4 mc życia żeby dziecko nie miało za dużo bodźców. -
kmb wrote:A ja mam Szwagra który strasznie cieszył się z córki, bo w rodzinie męża mało ich a mój teść zamiast powiedzieć dobrze ze zdrowa jak Się urodziła to wyskoczył z tekstem w szpitalu no i zapizdziles rodzinę nawet nie umiesz syna zrobić to dopiero szczyt chamstwa.
Lepiej zapiździć niż miały by się takie chamskie chuje rodzić jak tatuś!kmb, aszka, Kava, Marta1986, Lilou1984, Konwalia, Viki26 lubią tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:Anko karuzela jest zalecana od 4 mc życia żeby dziecko nie miało za dużo bodźców.
W sumie dwie moje przyjaciółki mają karuzele od pierwszego miesiąca życia....niby slyszalam ze z racji bodźców lepiej wybierać neutralne kolory dlatego na pierwsze miesiące chce jasna beżowa delikatna karuzele.
Zobaczę. Zapytam koleżanek położnych co myślą i wtedy zdecyduje.aszka lubi tę wiadomość